🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 826
  • 801
  •   1
Отговори
# 570
Аз гледам формата за забавление и разтоварване. Не се натоварвам излишно с детективски наблюдения и разследване - ама това режисирано ли е, ау тия как ни лъжат и тн....

# 571
# 572
  • Sunshine state
Мен тончо това ме дразни на тия финали на МШ - готвят, каквото готвят и после на финала някакви абсолютно изгърмяни неща в стремежа си да бъдат оригинални и да покажат колко са израстнали. Нямам против да е засукано и да са го репетирали 1000 пъти, ама то тяхното вече надминава всякакви граници на нормалното.

# 573
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала финала,но Мария беше безупречна цял сезона.Загубих бройката на пътите,в които я качваха на балкона.Не помня нейни издънки и винаги намираше решение на проблема,дори в най-стресови моменти(като направата на веганска гарнитура за 2 минути на една от отборните битки).
Заслужена победа наистина.
На мен ми прилича на туркиня,между другото.Хубава жена.

# 574
  • Пловдив
Да им дада по един омлет за финала, едни палачинки и едно тесто за пица и сичкото финалист ще капитулира. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 575
И пак нямаше да е сигурно как са оценени и дали е правилно. И на мен ни се стори, че много много не хапнаха от десерта ѝ, за разлика от този на Мартин.

# 576
И аз съм от супер-феновете на Мартин и много исках той да спечлеи, но определно бих искала да опитам десерта на Мария, а не този на Мартин.

# 577
  • Мюнхен
В някои държави финалът на МастърШеф е със задачи от журито, финалистите получават точки за всеки етап и накрая този с най-много точки печели титлата. Онзи ден гледах новозеландското издание.

Ама нещо не ме изкефи, много по-добре е финалът да е както си е при нас, с меню, измислено от участниците. Единствено точковата система ме кефи, може би ще е добре всяко ястие да се оценява и да има малко повече яснота шефовете как точно избират победителя.

# 578
Мразя летния период, когато всички формати приключват. Не гледам много ТВ, но харесвам някои реалити и ги следя. Сега МШ ще ми липсва. Благодаря за предаването, успех на всички Вас!

Гледай Мастършеф или Хелс Китчън на други езици.
Кажи на какъв език ще ти е по-лесно и ще ти намеря линкове  Wink

# 579
  • София
Много ми беше скучно на финала, изгледах го с превъртане. Черноморските стриди са изключително традиционен български продукт.
Дано следващият сезон да е с по-интересни участници. Журито искам да е същото, ако може Simple Smile

# 580
покажете някой интересен десерт от другите мастършефове, който е "на ниво".
иначе да се работи по зададена тема е по-лесно, отколкото свободна задача.

# 581
Мразя летния период, когато всички формати приключват. Не гледам много ТВ, но харесвам някои реалити и ги следя. Сега МШ ще ми липсва. Благодаря за предаването, успех на всички Вас!

Гледай Мастършеф или Хелс Китчън на други езици.
Кажи на какъв език ще ти е по-лесно и ще ти намеря линкове  Wink
Благодаря ти. Предпочитам МШ на руски или на английски език.

# 582
  • Мюнхен

Напиши Reynold Poernomo в YouTube и просто гледай. А той дори не е победител.

# 583
Би било по-разчупено и интересно и в БГ да направят епизод с размяна на местата на участници и жури, като в австралийския епизод, на който попаднах:

[https://youtu.be/uY1HGVCBRLw

Най-любопитно ще ми е какво ще направи Роу, защото досега не съм попадала на нещо наистина интересно от нея и толкова добре поднесено, колкото обикновено изисква тя на думи.

А, да и сезон с all stars 😁

# 584

Напиши Reynold Poernomo в YouTube и просто гледай. А той дори не е победител.

и пак - мусове, сладоледи, трохи, мъхове....но това е нормално за толкова време. интересно, че нашите не работиха с велвет спрейове и огледални глазури.

Общи условия

Активация на акаунт