🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 826
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
Но забележете и преди колко време са качвани клиповете. Мусове, мъхове, трохи-> преди 5 години.

# 586
Интересно ще е да направят един МШ All Stars. Иска ми се да видя досегашните победители, събрани заедно Simple Smile

# 587
  • София
В Австралийския го направиха.Сега ги гледам.

# 588
Какво се случи с предишните победители?
Сезон 1- Симеон...???
Сезон 2- Севда отвори ресторант.
Сезон 3 Божана- последно готвеше преди пандемията с Веселина Чилева от Хелс Китчън по морето.
Сезон 4- дори не знам кой спечели.
Сезон 5- Радка уж щеше да си идва с БГ заради наградата, но си взе парите и живее в Австрия.
Сезон 6- Ивайло отвори ли дюнерджийница?

# 589
  • София
Ивайло отваря утре дюнерджийницата, Божана не е спирала да готви. Ресторантът с Веселина беше за лятото на морето само, иначе и в София има Мама Бо в Квартал. Не съм сигурна дали работи още Мама Бо, но пуска сторита, че готви и по събития.

# 590
  • Sunshine state
За финал би било честно да им дадат конкретна задача, за да се види кой е най-добър.

# 591
Интересно ще е да направят един МШ All Stars. Иска ми се да видя досегашните победители, събрани заедно Simple Smile

То всъщност не е задължително да е с победители, може да е с по-цветни участници.

ВегАнна примерно Grinning Grinning

# 592
  • Пловдив
Логично, от никого нищо не става. С репетиции и говене с наизустяване, няма как да стане да отвориш гурме ресторант. 100 хиляди е скромна сума за това начинание, още повече със скромните възможности на победителите. Непонятно ми е как омлет не можеш да направиш, или гофрети, но манджи с такива финдифлюшки на финала......Аз бих инвестирала тези пари в обучение, курсове, специализации и работа във възможно скъп и престижен ресторант като чирак при някой шеф готвач. Ако, разбира се, искам да остана в тази сфера. Но......едва ли. Всички май са там само заради едните 100 хиляди......

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 15:51 от dazel

# 593
В сезон 4 участваше Йорданка. Всички бяха ужасяващо злобни с нея е дори не ги помня.
100 хиляди наистина са много малко и не са променяли наградата. Силвена всеки път така се изразява все едно ще им дадат милиони. Само с участията си всеки от тях си е изработил не малка част от наградата....

# 594
  • София
В сезон 4 победи Станислав пожарникарят. Той самият си каза, че не смята да напуска работата си, защото я харесва, та предполагам, не е отварял заведения. Grinning

Да, сега си припомних Йорданка, бях я забравила. В този сезон наистина имаше някои доста неприятни - подмолни  - личности. Нямам предвид нея.

# 595
  • До морето
Коя беше Йорданка? Аз не я помня.
В Ол старс искам са видя Стефан от първи сезон, Митко от предния, Алекс от този...Цвета -късмета...
Севда с кого беше на финал?

# 596
  • Испания
Скрит текст:
Какво се случи с предишните победители?
Сезон 1- Симеон...???
Сезон 2- Севда отвори ресторант.
Сезон 3 Божана- последно готвеше преди пандемията с Веселина Чилева от Хелс Китчън по морето.
Сезон 4- дори не знам кой спечели.
Скрит текст:
Сезон 5- Радка уж щеше да си идва с БГ заради наградата, но си взе парите и живее в Австрия.
Сезон 6- Ивайло отвори ли дюнерджийница?

Цялата информация за предишните сезони /Архивите говорят/ и темите от този са в първия пост на всяка тема.

Сезон 4 - Станислав Райчев

В сезон 4 участваше Йорданка. Всички бяха ужасяващо злобни с нея е дори не ги помня.

Всички участници от четвърти сезон

# 597
  • София
Коя беше Йорданка? Аз не я помня.
В Ол старс искам са видя Стефан от първи сезон, Митко от предния, Алекс от този...Цвета -късмета...
Севда с кого беше на финал?

С Евгени, ако не бъркам името.
Помня финалистите от първи и втори сезон, шести и седми. Другите са ми мъгла.
А, Божана ли победи един Димитър?!

# 598
Ако не се лъжа Станислав Райчев спечели освен 100 Хил лв и курс за професионални готвачи в чужбина(Англия или Франция беше). Гледах преди време интервю с него, където казваше, че ще отиде на този курс, но отиде ли, не знам

# 599
  • София
Ивайло отваря утре дюнерджийницата, Божана не е спирала да готви. Ресторантът с Веселина беше за лятото на морето само, иначе и в София има Мама Бо в Квартал. Не съм сигурна дали работи още Мама Бо, но пуска сторита, че готви и по събития.

Работи Мама Бо. Миналата година там работеше Краси, от миналия сезон, но последно като ходих не беше там.

Общи условия

Активация на акаунт