🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 799
  • 801
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Ами не е точно така. Няма как да коментираме, че не готви добре, защото през телевизора не се усеща много добре 🙂 аз лично не харесвах Севда, защото много бързо се усети, че като извади телешкия поглед и напълни очите със сълзи и всички я съжаляват. То не беше хлипане, подсмърчане, треперене на гласа, мачкане на престилката, а зад кадър как рязко се изказваше. Нищо общо.
Отделно, че в нейния сезон бяха вкарали някакво правило - един печели кутията и определя кои 5 да готвят, другите на балкона. Та Севда като погледне с плувналия поглед и вечно беше качена горе. Вероятно после, като са гледали другите, са си изяли чорапите от яд. Това е сигурно човекът, който е стигнал до финал (че и го спечели), а е готвила в най-малко задачи.

# 631
  • Майничка
Че беше често в сълзи и сополи - беше, но не и като готвеше. Тогава беше супер концентрирана, а през останалото време - кълбо от нерви. Нямам спомен да е стояла най-много на балкона, имаше си участие и в елиминации даже. При нея израстването беше не толкова в техника, колкото в презентациите, в началото й бяха леко инфантилни.

# 632
И аз не я понасях заради реването, миналото лято имах възможността да се запозная лично, много позитивна, добронамерена и съсредоточена жена е. Представяше сладки мъфинки с морски кристали сол. Много добре и се получиха!

# 633
  • София
Синът на Петър Михалчев буквално му е одрал кожата. Grinning

# 634
Diziler, може ли да споделиш линкове към испански сезони. Благодаря предварително!

https://www.rtve.es/alacarta/videos/masterchef/

Дават го всеки вторник след 23.00 по TVE Internacional (ако я хващаш). Предишният сезон беше в понеделник вечер с повторение в неделя от 8 до 12 до обяд, много дълги епизоди са. Без реклами епизодите са по 3 часа и половина. С реклами.. над 4 часа

# 635
Diziler, може ли да споделиш линкове към испански сезони. Благодаря предварително!

https://www.rtve.es/alacarta/videos/masterchef/

Дават го всеки вторник след 23.00 по TVE Internacional (ако я хващаш). Предишният сезон беше в понеделник вечер с повторение в неделя от 8 до 12 до обяд, много дълги епизоди са. Без реклами епизодите са по 3 часа и половина. С реклами.. над 4 часа
Muchas gracias 🙂

# 636
# 637
  • Варна
Ами не е точно така. Няма как да коментираме, че не готви добре, защото през телевизора не се усеща много добре 🙂 аз лично не харесвах Севда, защото много бързо се усети, че като извади телешкия поглед и напълни очите със сълзи и всички я съжаляват. То не беше хлипане, подсмърчане, треперене на гласа, мачкане на престилката, а зад кадър как рязко се изказваше. Нищо общо.
Отделно, че в нейния сезон бяха вкарали някакво правило - един печели кутията и определя кои 5 да готвят, другите на балкона. Та Севда като погледне с плувналия поглед и вечно беше качена горе. Вероятно после, като са гледали другите, са си изяли чорапите от яд. Това е сигурно човекът, който е стигнал до финал (че и го спечели), а е готвила в най-малко задачи.

Като Мария.

# 638
  • До морето
Мария си печелеше правото да бъде на балкона. Никой не я е качвал там по милост. Това е доста съществена разлика!

# 639
Печеленето на ТВ реалити за готвене е мистерия. Гозбите са вкус, не само външен вид или визия. Само журито знае какъв е вкусът. Може да ни се каже всичко през екрана- за аромат, за вкус...Така че качването на Мария на балкона може да е и измама. Няма да забравя, че за къмпинг реши да прави тесто. Заучила си е някакви работи и ги пробутва. Продължавам да съм за Мартин. До края се държа достойно - прие и загубата на финала. Хубав ден!

# 640
  • Sofia
По същата логика и конкуренцията на Мартин може да е измама. Може да опитват просто да създадат интрига с конкуренция, а реално да няма такава.
Та през екрана, да, трудно е. Те и журито много добре намекнаха на гостуващите отпаднали участници - ето, да ви видим сега как гласувате, без да се влияете от симпатии. За съжаление повечето не издържаха теста, а иначе биха мрънкали, ако журито гласува по симпатии, като тях.
За мен са показателни две неща - наистина Мария си извоюва многократно успехите в предаването и освен това повечето участници посочиха именно нея за бъдещия Мастършеф. Значи не само журито мисли така, но и конкуренцията.

# 641
  • Испания

Неда Соколовска е режисьор на театралната постановка "Очите на милони" в "Малък градски театър зад канала". Пиеса, която е създадена по телевизионно предаване -  първия сезон на ББ.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 11:54 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 642
  • Варна
Стилиян явно ще е част от екипа на Белослава в тяхната вила в Лозенец това лято.

# 643
Въобще не мога да си обясня какво символизира тази мъжка ръка и какво е хванала имкак е застанал въобще на тази снимка на мария
Скрит текст:

# 644
Мисля, че е повече от редно преди да публикува каквото и да било Мария първо да се допитва до вас. 😜😜
Нелепи сте вече с тази сляпа ненавист, спрете се🤣🤣🤣
Въобще не бях видяла ръката, погледа ми търси храната.

Общи условия

Активация на акаунт