Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 664
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Всичко това, като извод от едно чекмедже? Еха.
Четох последните 60 поста и си мисля, че съм най-нечистоплътната потребителска в темата!

Като цяло, четейки във форума, всички са супер чистофайници, перфекционисти, съвестни, разбрани, толерантни, с перфектно възпитани деца, с мъже за пример, с идеално подредени къщи, пътуващи, поддържани и т.н. и т.н. И понеже аз почти не познавам такива хора, понякога се чудя  в една и съща реалност ли живеем ???

# 361
С Какво да премахнем тези петна от пералнята?

# 362
  • София
Видът на чекмеджето показва , че се ползва- значи си чистофайна домакиня поне откъм облекло. И сега ...живеем в 21 век и не е нужно и да носим приходи , и да гледаме деца , че и всичко да блести. Важно е като си си в своя дом да ти е приятно. А за да ти е приятно , няма нужда да ти е перфектно.
A house too clean is a sign of a life wasted. Това мисля да си го разпечатам някой ден и да ми седи като декорация в коридора - да знаят хората къде са попаднали Grinning

# 363
  • Mediterraneo

Едва ли са от пералнята, ако са само по тази пола. Приличат ми на петна от пяна за балончета, а там спасение май няма.

# 364
По всички  памучни дрехи са, дори и на възрастните.

# 365
  • Пловдив
По всички  памучни дрехи са, дори и на възрастните.
И вие сте били при балоните.

# 366
  • София
Напоследък при бъркане на сметана и захар, сместа не може да се сгъсти като крем. И с миксер, и ръчно. Преди с Данон нямах проблеми. Сметаната е от различни марки 20 %.  Идеи ???

# 367
Захарта? Да не е мн топло?

# 368

Едва ли са от пералнята, ако са само по тази пола. Приличат ми на петна от пяна за балончета, а там спасение май няма.
Нямаме такава игра изобщо.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:14 от BonniBonn

# 369
  • София
Какво за захарта? Сметаната я вадя от хладилника и бъркам като съда е върху форма за лед /както навремето прочетох някъде/ и зиме, и лете.

# 370
Нямам други идеи.

# 371
Аз знам, че сметана за разбиване трябва да е над 35-40%, 20 е за готвене.

# 372
Видът на чекмеджето показва , че се ползва- значи си чистофайна домакиня поне откъм облекло. И сега ...живеем в 21 век и не е нужно и да носим приходи , и да гледаме деца , че и всичко да блести. Важно е като си си в своя дом да ти е приятно. А за да ти е приятно , няма нужда да ти е перфектно.
A house too clean is a sign of a life wasted. Това мисля да си го разпечатам някой ден и да ми седи като декорация в коридора - да знаят хората къде са попаднали Grinning
На мен ми се върти нещо такова за входна табела: "Това не е музей. Това е дом, тук живеят хора. Цапат, чупят, разхвърлят и са щастливи Simple Smile"

# 373
  • София
Твоето е по-хубаво Heart

# 374
Прекрасни хора, КАК поддържате бели кожени кецове/маратонки (не знам как е правилното на чуждицата сникърси)? Купих ги, чистех ги всеки ден с мокри кърпички, внимавах много, но почна едно замазване и оцветяване от прахта в големия град за няма и месец... Има ли как човек да притежава чисти бели обувки докато живее в София или е мисия невъзможна? Rolling Eyes

Купих си някакво почистващо нещо, специално за сухо пране - бутилка с гъбка отгоре, но изрично пише, че не трябва да се третират, когато са мръсни, а само за поддържане. И разбрах защо - ако има и минимално количество прах по тях гъбката става сивкаво-жълтеникава и приключва опцията за чистене с нея. Да не говорим, че където се получава сгъвка от пръстите станаха буквално сиви.

Общи условия

Активация на акаунт