Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Прекрасни хора, КАК поддържате бели кожени кецове/маратонки (не знам как е правилното на чуждицата сникърси)? Купих ги, чистех ги всеки ден с мокри кърпички, внимавах много, но почна едно замазване и оцветяване от прахта в големия град за няма и месец... Има ли как човек да притежава чисти бели обувки докато живее в София или е мисия невъзможна? Rolling Eyes

Купих си някакво почистващо нещо, специално за сухо пране - бутилка с гъбка отгоре, но изрично пише, че не трябва да се третират, когато са мръсни, а само за поддържане. И разбрах защо - ако има и минимално количество прах по тях гъбката става сивкаво-жълтеникава и приключва опцията за чистене с нея. Да не говорим, че където се получава сгъвка от пръстите станаха буквално сиви.

Аз всички мои бели маратонки, дори и тъмни, но с бели подметки почистих първо с магическа гъба, но пак няма много уау ефект, затова отгоре минах с Бяла текстилна боя смесена с малко вода, направо светнаха.

# 376
И аз обмислях магическата гъба. Даже май имам вкъщи, ако я намеря из кашоните след местенето ще пробвам. Мокра или суха?

# 377
  • Mediterraneo
Тя си се ползва леко мокра, със суха и да търкаш, файда няма, само ще се изрони.

# 378
Леко влажна, но ако искаш направо да са искрящо бяло пробвай с текстилната боя, няма да сбъркаш Grinning

# 379
Почистваща пяна за бели обувки от лили или камък за почистване от лидъл

# 380
  • Близко съм
Как да си почистя ръцете от череши оцветени са целите особено под ноктите и около тях , кожата и нокътнята плочка. Пробвах с лимонтузy не помогна.

# 381
Пробвай да ги измиеш с прах за пране.

# 382
Как да си почистя ръцете от череши оцветени са целите особено под ноктите и около тях , кожата и нокътнята плочка. Пробвах с лимонтузy не помогна.
С мицеларна вода се маха.

# 383
  • Пазарджик
Изпери нещо в топла вода с малко прах и всичко ще се отмие от кожата на ръцете.

# 384
Много е драстично, но с белина става. А и няма някакви поражения върху ръцете.Сипваш малко в дланта и енергично разтъркваш навсякъде.

# 385
  • Велико Търново
Сода с паста за зъби и търкаш ноктите и кожата около тях. Така си отивам и изчиства ръцете от всякакви цветни остатъци - боя за яйца, череши, домати и моркови Simple Smile

# 386
  • Близко съм
Благодаря ви, момичета пробвах с паста за зъби и сода горе долу се получи после пак малко да се успокоят ръцете че ги търках с мекото на гъбата за миене на чиний. С топла вода и прах не стана, с белина не опитах. Говорим за доста стабилно оцветяване че чистих костилките на черешите за мармалад 5часа и доста се е наслоило. Утре съм на работа и чак ме е срам. Не се усетих на време за ръкавици.

# 387
На работа ги скрий с ръкавици, на туй време няма да е странно Simple Smile

# 388
  • Велико Търново
Сега се сетих и за утайка от кафе. Няма да даде УАУ резултат, но е хубав ексфолиращ агент и ще махне мъртвите клетки, които са поели пигмент, ще омекоти кожата и при даде аромат Simple Smile

# 389
  • Пловдив
Изкъпи се. Измий чинии на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт