Пазаруване от Amazon - тема №96

• 61 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой от превозвачите също връщаше май до  Англия,дали не беше габиели.

# 136
Някой от превозвачите също връщаше май до  Англия,дали не беше габиели.

Да връщат, но 26 лв за дънки дет са 12 паунда няма смисъл.
С габиели не възстановяват нищо разправях се точно преди да излязат от ЕС.

# 137
  • Варна
Благодаря, ще се пробвам с Български пощи... ако е много скъпо, ще пиша на амазон. Чудя се дали да си ги поръчам пак, много са хубави иначе дънките.

# 138
# 139
  • Бургас
А няма ли начин да се замаскира дефекта? Да се направи ефект от него?

# 140
Момичета, може ли някой да погледне на етикета на тези дънки да ми каже какъв модел се водят?
Имам подобни, моите са LYNN mid skynny. Не мога да преценя дали е един и същ модел или са различни.
Благодаря предварително!

# 141
Страхотни са дънките, моите дефект нямат, е освен, че не ми стават Joy
Умирам от яд и мъка...

# 142
  • Пловдив
Страхотни са дънките, моите дефект нямат, е освен, че не ми стават Joy
Умирам от яд и мъка...

Кой номер са вашите и кой носите по принцип от номерацията за панталони?
И аз чакам едни, които не зная дали ще ми станат

# 143
Змейковица, в момента съм в средродилен период и нося все още дънки за бременни.
Иначе взех # 29.
Но има и нещо друго, бях се объркала с мерките, та и от там идва проблемът.

# 144
  • Варна
А няма ли начин да се замаскира дефекта? Да се направи ефект от него?

На единия крачол, точно по средата на бедрото отпред, има около 2.5-3 см. тънка линия от по-светъл цвят (дефект на на плата е). Не знам дали има начин да се боядиса или нещо подобно, не ми се иска да пришивам нещо или пък да ги накъсвам, за да превърна дефекта в ефект... Ако обаче връщането е много скъпо, а те ми поемат само 8 паунда, ще го мисля пак.

Змейче, 27 номер са моите, каквито си и нося по принцип.

# 145
Какво ви е мнението за детските сандали на Pablosky? Отговарят ли си на номера или са умалени?

# 146
  • Варна
Доколкото аз видях, англ. Амазон не поемат пощенски автоматично, както немския. Немския автоматично връщат около 8 евро. Отделно видях, че в немския можеш да връщаш различни поръчки в 1 етикет, а в английския не става. Но при положение, че стоката е с дефект би следвало да поемат целите пощенски.

# 147
  • Пловдив
Змейче, 27 номер са моите, каквито си и нося по принцип.

Благодаря, Шоки, аз просто не зная от дънковата номерация какъв размер съм - имам дънки от Манго 40 размер, от тези поръчах 29. Много закъсняха с шипването им и ще ги получа чак след 10-ина дни.

# 148
  • София
Хора, може ли малко помощ - имам мейл за рифънд на една поръчка.
Къде в профила си мога да намеря информация за този рифънд, за да взема някакво инфо и да попитам банката защо не го получавам?
Имам мейл за рифънда, но в него няма друго, освен сумата и данни за нещата, които съм върнала. С каква информация да потърся в банката защо още не си получавам парите?
Благодарря на отзовалите се

# 149
  • София
Josepha, колко време е минало откакто си изпратила продуктите? На мен върнатите суми ми се появяват в онлайн банкирането на сметката около 3 седмици след като съм върнала продуките. От амазон не дават никаква друга информация освен сумата, която ще възстановят. Може би трябва да изчакаш още няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт