Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 941
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
В немският Амазон също има 30% намаление на някой складови артикули за prime members. Този кафе автомат от склада излиза 128 евро с намалението. Не съм го виждала на такава цена до сега

https://www.amazon.de/-/en/DeLonghi-Magnifica-automatic-cappucci … 8XB7XF&sr=8-3

# 481
Трябваше ми апарат за измерване на кръвно налягане и открих в DE склада на добра цена Omron M7 Intelli IT за €21.07 евро в състояние Like New. Има още един Like New за €21.07 и два Very Good по €20.00.
В момента има една бройка Very Good(с нарушена опаковка) за €25.74

# 482
Да, изгодно излиза автоматът за кафе, макар че аз едва ли бих рискувала да го купя от склада, а и е със състояние "приемливо".  
Не виждам нещо извънредно в това отдавна рекламирано намаление, може би избързвам с изводите.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 11:02 от Rosita

# 483
В немският Амазон също има 30% намаление на някой складови артикули за prime.
Може ли линк към цялата селекция, че аз не открих.

# 484
  • Варна
В немският Амазон също има 30% намаление на някой складови артикули за prime.
Може ли линк към цялата селекция, че аз не открих.

amazon.de

amazon.co.uk

# 485
  • Точно където трябва
Аз изтеглих приложението, но не разбирам как ще получа тази отстъпка от 15Е. Очаквах код да ми изпратят на мейла, но не...

# 486
Да, изгодно излиза автоматът за кафе, макар че аз едва ли бих рискувала да го купя от склада, а и е със състояние "приемливо".  
Не виждам нещо извънредно в това отдавна рекламирано намаление, може би избързвам с изводите.
Ами аз рискувах, ще видим какво ще получа. Състоянието е приемливо, но са с различно описание. Тази, която взех пише, че може да има малки петна по външната или вътрешна част, което за тази цена, за мен не е проблем

# 487
  • София, България
Не знам дали нарочно го правят, но това с всевъзможните начини на търсене в амазоните става все по-бъгаво и трудно. Поне за мен е голяма борба, постоянно излизат или 10 артикула или 5000, подрежда ги както си иска и т.н, а не е като да няма намаления.

Аз се отчетох вече много добре, купих си маратонки Ecco за 26 евра и сега гледам едни Geox за 21, от склада една кафемашина Gaggia за 14 евро, каквото и да дойде не е 150 лева като тук. На мъжа ми 2 чифта маратонки по 20-23 евра - Puma. На малката едни Pirimigi от склада излязоха 11 евра.

Даде ми и безплатен прайм за един месец, което най-много ме изненада, защото предни години точно по прайм дейс ми изчезваше офертата за безплатен месец.

Обаче трябва ровене и ровене. От английския амазон няма да поръчам този път защото нещо отново взе да ми става много сложно там.

# 488
Може ли линк към машината Gaggia?

# 489
Аз изтеглих приложението, но не разбирам как ще получа тази отстъпка от 15Е. Очаквах код да ми изпратят на мейла, но не...

Аз изтървах срока. Офертата беше до 20.06.2021 г.
На втория ми профил, за който беше тази оферта 15/30 сега излиза 8/60евро. Не съм проверила дали е валидно за основния ми профил. Там ползвах 8 от 80 наскоро.

# 490
  • София, България
Може ли линк към машината Gaggia?

Аз я взех от склада и беше една, но има още една, само да я изровя и ще дам линк

https://www.amazon.de/-/en/Gaggia-RI8423-12-GRANGAGGIA-GG2016/dp … -deals&sr=8-2

Ето даже има няколко има и Like New, аз взех Acceptable, ама защото не ги бях видяла тези.

# 491
Дамските якета на killtec дали си отговарят?

# 492
  • Точно където трябва

Аз изтървах срока. Офертата беше до 20.06.2021 г.
На втория ми профил, за който беше тази оферта 15/30 сега излиза 8/60евро. Не съм проверила дали е валидно за основния ми профил. Там ползвах 8 от 80 наскоро.
По принцип знаеш ли как се случват нещата. Трябваше да изтегля до 20-ти и мога да го използвам до 30-ти. Освен да им пиша...

# 493
  • София, България
Току що взех и долнищата на Name it, за които дадохте линк тук, бяха по 2 паунда, страхотни са. Взех 4 бройки - 3 по 110 см и 1 - 116.

# 494

Посочено е следното:
Условия за участие:
Допустимите клиенти, които влязат в приложението Amazon Shopping¹ за първи път между 18 май 2021 г. и 20 юни 2021 г., ще получат промоционален ваучер от 15 евро за следващата си покупка на www.amazon.de, валиден до 30 юни 2021 г. Юни 2021 г. („Офертата“). Ваучерът за кампания може да бъде активиран само като кликнете върху връзката, отнасяща се до кампанията, на началната страница на приложението Amazon Shopping¹ веднага след влизане в системата, което може да се покаже само след превъртане надолу. След още едно щракване с върха на пръста ви върху последващия бутон за потвърждение, ваучерът за кампанията се кредитира автоматично в клиентския акаунт. Можете да го осребрите директно за покупката си в приложението до 30 юни 2021 г. с минимална стойност на поръчката от 30 евро.

Клиентски акаунт в Amazon трябва да съществува преди 30 април 2021 г.

Офертата за осребряване на ваучера за кампанията е валидна за първите 100 000 отговарящи на условията членове в съответствие с условията за осребряване.

Общи условия

Активация на акаунт