Пазаруване от Amazon - тема №96

• 60 930
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, търся си хубава четка за почистване на лицето. Нещо до 50 евро. На Beurer дали е хубава?
Аз купих на Beuer ето тази и съм супер, супер доволна
https://www.amazon.de/Beurer-FC-45-Face-Brush/dp/B00NABOT8U?pd_r … =pd_bap_m_rp_1_sc

# 511
Моята четка на Beuer след около година се развали ...

# 512
Аз не разбирам, при условие, че са направили жест и са върнали цялата сума, защо вие се магарясвате?! Сори за израза, но щях по силен да използвам по принцип.
agnesana, обясних защо, защото е направен опит да се ремонтира в сервиза,  за което аз не знаех и съответно е отварян. Не ми беше удобно да го връщам в този вид. Използвайте и по-силни изрази, няма проблем!

# 513
Аз не разбирам, при условие, че са направили жест и са върнали цялата сума, защо вие се магарясвате?! Сори за израза, но щях по силен да използвам по принцип.
agnesana, обясних защо, защото е направен опит да се ремонтира в сервиза,  за което аз не знаех и съответно е отварян. Не ми беше удобно да го връщам в този вид. Използвайте и по-силни изрази, няма проблем!

Аз не с лошо Hug
Върнете го така. Ако има проблем, амазон ще кажат.

# 514
Vercheto_sv,
Би ли споделила как ти действа на лицето?

# 515
Много добре. Чиста и мека кожа. Зимата не получих типичните за мен лющения и определено добре почиства дори грим. А с подходяща козметика става и супер пилинг. Напоследък не го използвам, трябва да подновя.

# 516
Amazon ES: Фотоепилатор Philips Lumea Advanced BRI922/00(с кабел!) с 30% отстъпка за Prime от склада, състояние Like New за €121,57 с отстъпката(без €173,67), Very Good за €115,37 с отстъпката(без €164,81) с някакви следи по корпуса, но няма да е от значение.
GGBG доставят от Испания.

# 517
Rosita, върнете го и им пратете бележката за връщането! Не знам какво въобще натъртвате,че е отварян. Вие можеше да им пишете, че сте го дали в сервиз, не са успели да го поправят и затова се свързвате с тях, а не да обяснявате тук, че Ви неудобно...
Така като не успеят да си вземат парите може и на колекторска фирма да Ви дадат и в такъв филм ще се вкарате, направо ужас. И такси ще Ви начислят! Парите не са малко, можеше да си поръчате друг, а този да върнете.

# 518
  • София, България
Давайте линкове ако видите нещо изгодно, аз вчера реших да не купувам едни Геокси, днес станах с мисълта все пак да ги взема, късно!

# 519
  • София
Моля, пуснете линк за Испанския и Италианския склад .Благодаря!

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 08:03 от iankampanova

# 520
Моля, пуснете линк за Испанския и Италианския склад .Благодаря!
ES
IT
Кликаш на банера, където пише 30%, за да видиш и търсиш само в тези продукти с 30% допълнително намаление.

# 521
Irobot braava от склада за 95€.
https://www.amazon.de/-/en/iRobot-Braava-Smart-Navigation-Cleani … -deals&sr=1-4

Моят го купувах едно време за 250€.

# 522
  • Варна
Верче, ползваш ли го? Доволна ли си? Питах в темата за роботите ама не знам дали някой ще каже там...

# 523
  • София
Пуснах и аз една такава кафемашина от складовете like new, после прочетох не много добри коментари , ама каквото такова за 23 евро Grinning Тук същите са по 170-190 лева . Да видим

# 524
Здравейте!
Вчера пуснах няколко поръчки от Английски амазон, но неволно съм дала немски адрес... на празна карта са. Дали могаа да сменя адреса ? Като ще си сметна дали е по-изгодно...то големи упражнения ще правя, но .. в това е тръпката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт