Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 427
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
В момента дори съм с огромен косопад, след бременността вследствие на хормони и ин витро процедури.Дори имам оголени петна по главата,а в банята е някакъв кошмар.В момента се опитвам да го овладея с домашна маска за коса и хапчета.

# 106
  • Варна
Да, дори и в момента се боря със силен косопад. Пробвала съм специални шампоани, балсами, маски, добавки... но резултата е временен, или никакъв.
Мисля, че след раждането косопада беше свързан с хормоналните промени, а в последно време се дължи основно на стрес.
🍀

# 107
Имах засилен косопад в продължение на 2 години. Причините бяха хормонален дисбаланс и стрес. Да сега се нормализираха нещата с витамини и правилна козметика.

# 108
  • SF
О, да, сблъсквала съм се сериозно.
Няколко пъти причинта е била сезонен косопад. Но също и от една определена боя за коса или по-точно от висок процент окислител.
Нормализират се нещата след употреба на продукти срещу косопад и съм пила добавки.

# 109
Боря се с хроничен косопад от 20г. Причината и доктор не може да я каже...

# 110
От няколко месеца съм с косопад и дори и пърхут. Изпробвах всякакви шампоани, ампули, лосиони - все още не се е решил проблемът. Правих изследвания и досега не съм установила каква е причината. Опитвам се да намаля стреса, но не съм сигурна, че е точно от него.

# 111
До момента не съм се сблъсквала със сериозен косопад. В по-лека форма имах след втората бременност.

# 112
Косопад значително по-силен съм имала след смяна на сезон(след зимата, на пролет)

# 113
Нямала съм сериозен косопад. В лека форма понякога, при смяна на сезоните.

# 114
За съжаление това ми е най-болната тема с косопада 🙁Преди 4 години моят син си счупи лошо ръката и няма да забравя какъв стрес беше за мен!Седейки на стола и чакайки повторна операция земята почерня от моите коси.От тогава се боря с косопада ,но безуспешно🥺🥺Странното е ,че когато съм под напрежение кожата на главата ми изтръпва и започва обилен косопад!Опитвам с витамини за коса,шампоани и домашни маски,но без резултат.Вече изпитвам неудобство когато излизам и винаги гледам да я връзвам ,че доста е оредяла на темето и челото.

# 115
Три пъти в живота си съм имала сериозен косопад, след раждане. Колкото перфектна и мека коса имах през бременността, толкова опърпана, накъсана и изтощена след това. Е, неописуема радост след това е новопоникналата коса, но.... расте бавно, в сравнение темпото, с което пада.

# 116
  • Елхово
След ражданията си съм имала периоди на усилен косопад.

# 117
  • София
Да, имало е периоди в които ми е падала повече косата. Причина са били стреса и изтощаването на косата от боя. Помагала съм си както с домашни средства, така и с лечебни шампоани и ампули. За съжаление косата ми не може да се възстанови в обема който е била. Все още търся ефикасни шампоани за да мога да я запазя във вида, който е сега.

# 118
Имам косопад, който продължава с години, но не откривам причината. Мое предположение, че  е от стрес, но нищо не ми помага да се справя с косопада.

# 119
  • София
Сблъсках се с косопад, който се оказа следствие на хранителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт