Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 428
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
От раждането (преди 13 години) и досега, имам зверски косопад. Чудя се как още имам коса на главата. Добре, че ми беше много гъста, че все още има какво да капе. Допускам, че е от стрес,защото съм изследвала хормони и бяха наред.

# 91
Имам точно три периода на интензивен косопад, като след последния буквално съм с -1/3 от косата си.
Първият път беше още в младежките ми години след опит да боядисам косата си в червено. Голяма грешка- косата ми изгоря, получих алергична реакция и голяма част окапа, дори на кичури.
Възстанови се, но отне години.
Вторият път беше след преживяване на силен стрес, но косата беше най-малкият ми проблем.
Третият- 3-4 месеца след раждането. Много интензивен косопад, видимо изтощена коса и чувствителен скалп.
Към момента съм овладяла положението, но не мога да кажа, че съм напълно доволна.
Използвала съм капсули, маски, кератинова терапия, висок клас козметика, кокосово масло.

# 92
  • у нас
И сезонно и при стрес косата, за съжаление, ми пада.

# 93
Всяка година пролет и есен съм с косопад за около месец и отминава.
От миналата есен съм с непрекъснат косопад без да разбера причината. Ползвах доста време продукти на една марка, от която бях доволна като цяло за блясък, обем, лесно разресване на косата и значително намали косопада, но после пак се увеличи.
И масла разни, маски...
Вече не знам какво да опитам.
Имам да кажем проблем с определени хормони, за които пия лекарства и са в норма, но проблемът не е с давност от миналата есен- примерно, за да отдавам на тях причина, а е от 10 години. А грива буйна си имах преди. Егн-то може би 😁

# 94
Сериозен косопад имах след раждането, но като цяло при смяна на сезоните винаги се засилва.

# 95
Косопадът ми се засили след раждането. За съжаление шампоани не повлияха.

# 96
Сблъсках се с много сериозен косопад и след двете раждания. Продължи по няколко месеца и доведе до видимо намаляване обема на косата.

# 97
Сблъсквала съм се с ужасен косопад в следствие на стрес и заради обезцветяване.

# 98
  • русе
Страдала съм по сериозно от косопад след раждането.И до ден днешен пролетта и есента ми пада леко косата.

# 99
Първият път, когато кодопадът ми беше много сериозен, беше няколко месеца след като родих второто ни дете. Оказа се вследствие на бременността.
Вторият път беше съвсем скоро, допреди 2 седмици, вследствие на много силен стрес ☹️ За моя радост от около 2 седмици имам страхотно пидобрение.
Успех на всички в тази борба, мнооого е неприятно...

# 100
Няколко пъти ми се случи, заради стрес и след раждане. Ужасни периоди, надявам се след сегашното раждане да не е толкова тежък проблема.

# 101
Да, сблъсквала съм се. Причината за косопада беше раждането на дъщеря ми.🍀🌸

# 102
Имах ужасен косопад след раждането, който понамаля след няколко месеца, но и сега понякога се появява.

# 103
Да, сблъсквала съм се с косопада заради хормонални промени.

# 104
  • София
Имам силен косопад вследствие стрес.

Общи условия

Активация на акаунт