Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 429
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Да, но не разбрах причините. Обичам шампоани, маски за коса и подобни.

# 76
Обикновено ми е от стрес

# 77
След раждане всички имаме силен косопад, но знаем причината и че е временно. Лошото е, когато няма видима причина, а косата се свлича на кичури, оставяйки голи петна. Майка ми има този проблем и не се повлия от назначеното скъпо лечение. С някои шампоани има временно подобрение, но не са за продължителна употреба и нещата са на приливи и отливи...

# 78
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?

В момента имам лек проблем с косопад, поради хормоналните проблеми. Косата ми беше почти до кръста и опадалите косми предизвикваха проблем. Преди месец се подстригах доста късо и се надявам, че проблемът ще намалее. ММ прогресивно губи косата си, мисля генетично е при него. При сестра ми се дължи на прием на медикаменти.
Ще се радвам, ако спечеля комплекта - ще го подаря на сестра ми, тя най-много има нужда. Ако не спечеля ще се поинтересувам, за да и го купя.

# 79
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад? - Да, за съжаление, ми е много познат проблем,какро и оредяването на косата.
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени? - не съм наясно все още на 100 процента.

# 80
Имам косопад от години. Проблемът се засили, след като родих.

# 81
Здравейте. Все още се боря с косопада след като родих.

# 82
Стрес и хормонални проблеми

# 83
Сблъсках се с много сериозен косопад , но не знам каква е причината за него.

# 84
  • София
Три пъти съм страдала от сериозен косопад - 2 пъти в резултат от стрес и общо изтощаване на организма и третия път след раждането, секцио. Има надежда косата да се възстанови, защото фризьорите откриват много бебешка коса. Но процесът е бавен и изисква усилия.

# 85
Имала съм косопад поради стрес и хормонални промени.

# 86
Сблъсквам се с косопада в момента. За жалост се породи от стрес.

# 87
Сблъсках се с косопад по време на бременността и продължи след раждането на сина ми. Нужни бяха месеци докато се нормализират хормоните и косопада започна да намалява.

# 88
  • Пловдив
Най-често страдам от сезонен косопад - есенно време. Забелязала съм, че в периоди на силен стрес също започвам да губя повече коса.

# 89
Вече повече от десет години страдам от косопад. Най-вероятно се дължи на хормонални проблеми, защото имам заболяване на щитовидната жлеза.

Общи условия

Активация на акаунт