Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 437
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Да, след бременността. Буквално имах плешиви участъци, след 2 месеца падане на косата. Причината е хормонални промени.

# 61
  • Враца
От както започнах да боядисвам и третирам косата си, се сблъсках с косопада. По време на бременностите предполагам заради хормоните ми падаше повече.

# 62
Аз имам сериозен косопад в момента, вследствие на стрес.
Преди това косопада ми беше на хормонална основа.

# 63
Да след раждането на детето. Преди години от хормонални препарати имах засилен косопад.

# 64
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?  - да
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени? - след ражданията - поради хорманалните промени; в момента е лек и предполагам е от стрес

# 65
Имах силен косопад след раждането,появи се и пърхот. Използвах лечебен шампоан и сега косата ми е здрава,гъста с блясък както беше преди раждането.

# 66
  • София
Имала съм  косопад в резултат на стрес. и от боя за коса,едвам се оправих после.Сега отново имам,пробвам разлини продукри,но ефекта е много малък засега .

# 67
Имам косопад заради честото третиране на косата ми с преса.

# 68
От повече от година имам проблем с косопад. Преди това (по време на бременност, кърмене, отслабване, стрес) никога не съм имала косопад. Правя постоянно изследвания, пия добавки, използвам специални шампоани, ампули, маски, но не виждам ефект. Изпадам в депресия. Имам час за трихолог за след 2 месеца, а аз си оплешивявам.

# 69
След раждане съм имала косопад, също и след диета.

# 70
  • София
Приемам много лекарства и от някои от тях съм получавала косопад, а също така и след отслабване.

# 71
За пръв път на 16 г загубих част от косата си след употреба на боя за коса. Сега, на почти 40 г, отново започнах да губя коса, но сега е заради хормоналната терапия, която прилагам от години.
Има моменти, в които косата пада на цели кичури и не вярвам шампоан да може да се справи с такъв проблем.

# 72
  • Пловдив
Силен косопад имах на два периода след раждането на второто дете.

# 73
Преди няколко месеца страдах от невероятен косопад в резултат на стрес. С много шампоани, маски и природни средства донякъде нещата се пооправиха, но косата ми загуби обем и блясък.

# 74
Два пъти, след раждането-казаха от хормоните и когато бях по средата на хранене по НВВМ режим.

Общи условия

Активация на акаунт