Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 425
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Имала съм много силен косопад в следствие на стресова ситуация, пих едни хапчета - много скъпи, но не ми помогнаха, радвам се че вече има нови ефикасни продукти, които решават проблема.

# 121
Сблъсках се с много сериозен косопад след раждане. Продължи повече от 5-6 месеца и доведе до силно намаляване обема на косата. Причината беше хормоналните промени и постепенно спря без да полагам някакви по-сериозни грижи.

# 122
  • Пловдив
Имала съм проблеми със сериозен косопад след раждането и от преди година. Не бих казала, че съм го преборила. Лекувах го известно време без траен ефект.

# 123
В последните 16 години няколко пъти съм губила много коса, всички случаи бяха резултат от силен стрес. Единият път имах плешиво петно на 1/3 от скалпа ми. За съжаление никога косата ми не се възстановява на 100 %.

# 124
Имала съм косопад, поради хормонални промени.

# 125
Да,имала съм драстичен косопад,в следствие на силен стрес

# 126
  • Бургас
Не знам сезонен ли е, какъв е, но през втората половина от годината ми е по-обилен косопада.

# 127
  • Бургас
При мен също се наблюдава косопад, но е пролет и есен по засилен, от смяната на сезоните.

# 128
Имам косопад, при мен се дължи на проблем с щитовидната жлеза.

# 129
  • София
Да, сблъсквала съм се с проблема косопад и продължавам да се боря.
Най-много косопад имах по време на бременността и като кърмех, след това намаля, сега също е много най-вероятно почва от възрастта и е генетично, тъй като й майка ми има.

# 130
Имам косопад при смяна на сезоните.

# 131
  • При децата ми
Имах косопад след двете раждания.

Тази пролет ми направи впечатление, че косопада ми е доста засилен.

# 132
  • София
Сблъсках се се със сериозен косопад март месец след прекаран Ковид-19.

# 133
  • Видин
Сблъсквала съм се с косопад и все още се боря с него на моменти. Купувам подходящи шампоани и витамини.

# 134
Сблъсквала съм се с косопада след раждане.

Общи условия

Активация на акаунт