Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 424
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
След прекаран ковид, косата ми започна много да пада. Наложи се да я подстрижа по-късо и да си закупя  козметика, с която да се опитам да я възстановя.

# 136
Имам обилен косопад в момента. Нещо се обърка с хормоните ми след раждането на детето ми. вече 4 години съм през няколко месеца с обилен косопад. Косата ми в момента е доста оредяла, макар и дълга. Определено и стреса оказа влияние върху това. Все още не съм открила продукта, който да ми помогне.

# 137
  • София
Сериозен проблем не съм имала, но сезонно, особено зимно време наблюдавам по - засилен коспад. Опитвам се да не третирам косата с преса или маша и прилагам масла, натурални стилизанти, маски.

# 138
Да, след като родих се сблъсках с косопада. С времето проблемът отшумя.

# 139
За моя радост, все още не съм се сблъсквала с косопад.

# 140
Няколко пъти в живота си съм се сблъсквала  с проблема "косопад" причините: стрес и неадекватни диети.

В момента темата за мен, отново е много актуална, този път става въпрос за майка ми. В резултат на прекаран Covid 19 , буквално загуби 1/3 от косата си . Срешнах информация в мрежата, че Вивискал дава добри резултати за възтановяване на косата при този проблем.  Дали би помогнал и на Мама Thinking?

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 10:30 от sama na bara

# 141
Имала съм косопад след прием на лекарства.

# 142
Сблъсквала съм се с косопад и все още се боря с него. След много изследвания все още не мога да намеря причината за съжаление.

# 143
В момента се сблъсквам със сериозен косопад. Причината беше приема на хормонален препарат. Надявам си скоро когато приключи лечението и се изчисти организма от хормоните да мога бързо да се преборя с косопада. При срещата с дерматолог ми обясниха, че сериозни резултати докато не се спре лекарството няма да подстигна. Ще положа всички усилия, защото косата е в наистина ужасно състояние Sad

# 144
  • Перник
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?
Да, бях стигнала чак до плешиви петна по главата.

Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?
Причината при мен беше изцяло хормонална. След раждането и на двете ми деца, косата ми беше много зле. След време се пооправи, но все още не е каквато беше. Вероятно няма как и да се оправи оредяването.

# 145
Получавала съм косопад вследствие на стрес.

# 146
  • на последния етаж
След ражданията имах сериозен косопад.

# 147
След ражданията съм имала косопад, също и през пролетта, но нещата обикновено са временни и спират от само себе си. Ако не, пробвам различни продукти и накрая подстригвам косата, за да намаля обема падаща коса.

# 148
  • София
При смяна на сезоните се засилва косопада, но не много сериозно.

# 149
Сблъсквала съм се с косопад, когато ми откриха проблеми с щитовидната жлеза. За момента всичко е под контрол и се надявам така да си остане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт