Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 422
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
След раждането.

# 151
  • Пловдив
Ведага след раждането започна и проблемът с косопада. Вече 2,5 години след това, все още продължава, но с хранителни добавки, успях до някъде да забавя и намаля процеса. Косата ми вече не е такава гъста и лъскава, каквато беше преди да родя.

# 152
Косопад имах няколко месеца след раждането, но после всичко си влезе в ритъм. Появява се есенно време, но в нормални количества.

# 153
Да, имала съм периоди на косопад вследствие на силен стрес.

# 154
Постоянно се боря с косопада. След раждането косата ми остана на половина, мазна и тънка. Какво ли не съм пробвала, но ефект няма.

# 155
  • I want it all and I want it now.
След хормонални проблеми.

# 156
  • Варна
Сега имам този проблем и не е свързан с пролетното засилване на косопада. Не съм правила изследвания, но предполагам, че е в резултат на стрес и хормонални промени. Опитвам да открия правилните продукти, които ще ми помогнат. Все още не съм ги открила.

# 157
След раждането косата ми стана ужасна тънка, чуплива, косопад. Явно е от хормоните

# 158
  • in Wonderland
При смяна на сезоните се засилва косопада.

# 159
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?
Сблъсках се с този проблем след раждането , беше много стресиращо и неприятно за една жена . Причината беше хормонална и отшумя след половин година.

# 160
  • Бургас
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?
- Да, редовно се сблъсквам, ужасно е. При мен е основно заради хипофункция на щитовидната жлеза и стрес.

# 161
Обикновено, през пролетните и есенните месеци при мен се засилва косопадът.
 Случвало се е също, при проблем с щитовидната жлеза.

# 162
  • Sliven, Bulgaria
Имах много обилен косопад след спонтанен аборт. Продължи няколко месеца. Сега имам само сезонен.

# 163
  • София
За първи път се сблъсках с косопад по време на първата ми бременност, после продължи и по време на втората. В момента ми се появява косопада при смяна на сезоните. Подпомагам косата си с натурални средства и донякъде има подобрение.

# 164
Преди 2 години имах ужасен косопад, въпреки неимоверните усилия и продукти. В крайна сметка се установи, че имам хормонален проблем с щитовидната жлеза и силен дефицит на вит Д.

Общи условия

Активация на акаунт