Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 421
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
Случвало се е да имам засилен косопад. Не разбрах причината. Правих си няколко маски за коса и помогнаха.

# 166
Имах проблем с косопада свързан с хормоналните промени в организма ми след бременността.  Справих се след продължителна употреба на медицинска козметика състояща се от шампоан и ампули за косата и таблетки за пиене.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 15:47 от Пролетно цвете

# 167
Притеснявам се, че ще имам косопад след бременността си, дали има начин да предотвратя това?

# 168
Да, имала съм косопад. Причината беше стрес. Но с по-сериозна грижа нещата се пооправиха. Подходящият шампоан, балсам и маска са изключително важни за подържането на косата.

# 169
Косопад имам веднъж годишно за около месец. Отдавам го на нещо сезонно. 😉

# 170
  • Пловдив
Сблъсквала съм се с косопад вследствие стрес, който преборих с помощта на шампоани, домашни маски и хранителни добавки. Сезонният косопад също е неприятен, но по-лек и минава сравнително бързо.

# 171
Преди години имах косопад в следствие на стрес.

# 172
  • Варна
Имам косопад, не знам на какво се дължи. Приемала съм различни витамини,  шампоани, маски. Ефект, ако има, то той е кратък.

# 173
  • Варна
Имам проблеми с косопад, който при мен се дължи на Хашимото. За съжаление не успявам да го овладея достатъчно.

# 174
  • София
Преди три месеца за първи път се сблъсках с косопад и той беше в период точно след Ковид. Много неприятен момент. Пих витамини, но косата все още не е същата като преди.

# 175
Периодично имам по-сериозен косопад, но не съм го свързвала с нещо конкретно. Откакто мия малко по-рядко косата си, положението сякаш се подобри.

# 176
Да, все още имам проблем с косопада в резултат на хормонални промени.

# 177
Стрес ,хормонални проблеми, смяната на сезона  всичко това ми влияе върху косата.Косопада ми се увеличава.

# 178
От две години косопадът ми е сериозен проблем.
Специални шампоани, ампули, води, маски - опитвам всичко, което мога да си
позволя.

# 179
Получавала съм косопад преди години в резултат на стрес

Общи условия

Активация на акаунт