Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 418
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Не съм се сблъсквала със сериозен косопад. Само при смяна на сезоните и след двете раждания имах лек косопад, но мисля, че тогава е нормално след като 9 месеца не ми падаше дори косъм от главата.

# 196

Имам заболяване на щитовидната жлеза и косопад провокиран от този проблем. Трайно решение не съм намерила на този проблем Sad

# 197
Косопад ми се появява в последните години много странно началото на есента. След третиране със специални шампоани и маски овладявам положението засега.

# 198
Да, имах проблем с косопад, но беше следствие от бременността и отмина с времето.

# 199
  • Велико Търново
Често ми пада косата, особено пролет. От стрес също ми е падала косата. Добре, че е по-гъста та да не се забелезва.

# 200
  • Ямбол
Имала съм косопад след период на силен стрес. Понякога имам и при смяна на сезоните.

# 201
Да, когато бях бременна ми падаше много косата. После като родих след няколко месеца всичко се оправи. Проблема беше хормонален! Радвам се, че всичко вече е история!

# 202
В момента имам косопад, какъвто никога не съм имала. Все още търся причините.

# 203
  • Седмото небе
Боря лек следродилен косопад със специален шампоан и ампули. Но с удоволствие бих пробвала и тази нова серия.

# 204
Стрес ,хормонални проблеми, смяната на сезона  всичко това ми влияе върху косата.Косопада ми се увеличава.

# 205
Имала съм по-сериозен косопад в следствие на стрес. След ражданията и в преходните сезони с помощта на хранителни добавки косопадът не е бил обилен.

# 206
Не съм се сблъсквала със сериозен косопад. Пролет и есен забелязвам увеличаване на падналите косми по гребена.

# 207
  • Бургас
Не съм се сблъсквала със сериозен косопад. Есента се увеличава, но тъй като моята коса е голяма, често ми се струва, че ми пада повече коса.

# 208
Миналата година в началото на есента беше нещо страшно, толкова много коса капеше, чак ми се оголи отпред темето.
Получи се след прием на хормони и лекарства а след това и стрес от неуспешна ин витро процедура.

# 209
За пръв път се сблъсках с косопада след раждането. Доста дълъг процес на възстановяване. Няколко години след това забелязах в основата над челото нови малки косъмчета, които още не могат да се слеят с останалата коса. Там се е получил косопад при хормонална терапия. Хубаво е, че вече съществуват истински действащи срещу косопада препарати.

Общи условия

Активация на акаунт