Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 410
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
Сблъсквам се със сезонен  косопад два пъти годишно. Косата ми е гъста с дебел и плътен косъм и расте със скоростта на светлината. Съответно всяка пролет имам ужасно много нови растежи , но и обилен косопад. Загуба на коса нямам, но е дразнещо да има паднали косми навсякъде. Косопадът ми не е хормонален, а генетичен, наследен от майка ми, която въпреки че е вече на 63г има гъста и плътна коса.

# 211
Сериозен и дълъг косопад имах и след двете ми раждания. След успокояването на хормоните и положени грижи - с козметика и медикаменти - спря.

# 212
Сбълъсвала съм се с доста сериозен косопад, който беше причинен в следствие на  силен стрес. С добавки, спокойствие и търпение успях да го овладея. Simple Smile

# 213
Сблъсквала съм се и все още ми се случва в определен период от годината, нямам идея на какво се дължи. Много ще се радвам да изпробвам нещо ново.

# 214
Сблъсвала съм се с косопад след раждането все още имам.
Не можах да разбера причината все още се боря но без успех.

# 215
Имам такъв проблем от години. Косопадът на моменти е жесток. Не съм открила причината, щитовидната жлеза ми е ок, но вероятно при мен става дума за смесени причини. Бременности, продължителни кърмения, стрес.

# 216
  • София
Имам сезонен косопад есен и пролет. И в момента нещата не са под контрол.

# 217
Сблъсквам съм се с косопада често - след раждането на дъщеря ми, както и т.н. сезонен косопад - пролетта и есента, а също и при хормонални проблеми.

# 218
Сблъсквала съм се с косопада след раждането на сина ми и все още се боря с него, вече 9 месеца. Правя си маски и използвам специални шампоани против косопад, без ефект.

# 219
  • София
Здравейте!
Сблъсках се с косопада след раждане. Продължи повече от 3-4 месеца и доведе до силно намаляване обема на косата. Причината беше хормоналните промени в организма ми.

# 220
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сблъсквала съм се през годините със сезонен косопад, доста сериозен беше и този след раждането, но такъв, с какъвто се сблъсках през последаните две години в резултат на ужасен стрес, не бях имала -  опада ми половината коса, със страх влизах в банята. В момента състоянието е овладяно, виждат се и нови растежи, но косата ми просто не е същата.

# 221
След раждането имах косопад, който доста ме притесни. След това обикновено пролет и есен получавам по-изразен косопад.

# 222
имамкосопад след ковид и не мога да се справя  с лечението на косопада....

# 223
Имам косопад ,но не сериозан ,а за причината незнам!

# 224
Имах  косопад вследствие на стрес. В момента нещата са по добре.

Общи условия

Активация на акаунт