Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 409
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
В момента съм с ужасен косопад, който не е е от скоро. Причината не знам каква е. Засилваше се есента. Витамини, шампоани, маски.. какво ли не бях пробвала. Резултат никакъв!  За жалост забелязвам , че и дъщеря ми взе да има косопад. Sad

# 226
Често съм с косопад особено през есента.Не знам причината

# 227
Имам косопад вследствие на стрес и хормонални проблеми.

# 228
Боря се с косопад не помня вече от кога. При мен причините са - стрес, щитовидна жлеза и липса на желязо.

# 229
Страдам от косопад от известно време, но така и не съм имала възможност да посетя дерматолог и/или да си направя изследвания, които да установят причината. Ако специализиран шампоан може да помогне, би било чудесно!

# 230
Половин година имах не косопад, а бедствие - за мен, за канализацията, за целия ми дом. Сега поутихнаха нещата и се моля това никога да не се повтаря, не и в такива размери. А дали с шампоан или друго средство "отвън" би могло да му се въздейства, още не знам. И от какво беше, също не знам.

# 231
Имах силен косопад, без други симптоми и трябваше ми доста време, нерви и посещения на различни лекари за да разбера, че причината е щитовидната жлеза.

# 232
Винаги съм била с косопад, без да знам причината за това. Но след като родих, странно, косопада ми спря!

# 233
Винаги съм имала косопад есента и пролетта, като в някои случаи продължава зимата и лятото. Едно лято имах толкова силен косопад, че за3 месеца косата ми видимо намали обема си двойно, имах петна по скалпа с видимо по-малко коса, но Се оказа следствие от силен стрес.

# 234
Косопад имам на пролет и късна есен.По-сериозен беше няколко месеца след двете ми раждания.

# 235
  • Велико Търново
Сблъсквала съм се с косопада преди години. Точно по повод на него разбрах, че имам проблем с щитовидната жлеза.

# 236
Имам косопад с които се боря всяка есен и пролет и немога да установя на какво се дължи може би да е и на стрес или някъде другаде причината .Дори при смяна на шампоана имам чувството ,че пада и незнам вече с какво да се боря срещу косопада ,а много обичам моята коса !!!

# 237
  • София
Страдам от косопад от около година. Смятам, че е следствие от тиреоидит на Хашимото, но оставам оптимист, че може да ми се помогне.

# 238
Преди малко повече от половин година при мен започна силен косопад. От години имам проблеми с щитовидната жлеза и себорея. Дали има връзка с това, нямам представа. Вероятно да. Ползвах няколко месеца Kérastase Specifique Cure Anti-Chute Intensive, но с него косопадът се засили. Преди това ползвах Серум против косопад LAKME Active 125 мл, също с никакъв ефект.
От декември започнах да пия хранителните добавки на Viviscal, ето тези https://viviscal.bg/?product=%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8 … BnLzaCBTJVbO_yWVQ.
След едномесечен прием категорично мога да се похваля, че косопадът ми спря. Няма ги вече онези топки коса, които падаха при всяко ресане. Много съм доволна. Препоръчвам Simple Smile

# 239
Проблем и при мен е косопад, ососбенно на есен и пролет.

Общи условия

Активация на акаунт