Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 412
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?- Да, след раждането и два пъти през годината
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?- След раждането- хормонални, а сезонните косопади били често срещани, според докторите

# 241
Имам косопад вследствие на стрес и хормонални проблеми.

# 242
Имам косопад от доста време, за сега с не ясни причини за съжаление.

# 243
Сблъсквали ли сте се някога по-сериозно с проблема косопад?
Разбрахте ли какви бяха причините за него: генетични, в резултат на стрес, след прием на медикаменти или хормонални промени?

Да, след раждането на детето ми.

# 244
сблъсках се с косопада, малко преди да забременея. Мъжа ми също има огромен проблем с косопада в следствие от стреса на работа и от лекарствата които взема косата му доста окапа за жалост и нищо не помага, а и мъжете са малко по-тръдни в това отношение

# 245
  • In Neverland
Сблъсквала съм се със сериозен косопад след като родих. Все още продължавам да се боря, въпреки че намаля вече доста падането, но  използвам специални шампоани.

# 246
  • Samokov
Силен косопад  след огромен стрес и хашимото.  Две дупки в без коса от двете страни на челото и шепи коса по пода. Това е състоянието на моята коса

# 247
Сблъсках се със сериозен хормонален косопад след раждането. Имах даже няколко плешиви петна.

# 248
Есента имам засилен косопад за който набедих един шампоан който ползвах за пръв път. Спрях го и приемах таблетки укрепващи косата и нещата се нормализираха.

# 249
  • Габрово
Борих се със сериозен косопад след като родих.

# 250
Да, сблъсквала съм се с косопад. В повечето случаи се е дължало на стреса, но след раждането също имах доста засилен косопад.

# 251
Моля, ако някой от пишещите се разпознае и му се занимава, да обясни какво точно визира под израза "проблеми с щитовидната жлеза, които са довели при него до косопад"!

# 252
След раждането  съм с постоянен косопад.

# 253
  • София
По-сериозен косопад имах след раждането на първото ми дете.

# 254
След раждането имах сериозен косопад.

Общи условия

Активация на акаунт