Без повече лоши дни за Вашата коса – Viviscal® е тук!

• 7 403
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Сблъсквала съм се с косопад и все още се боря с него. След много изследвания все още не мога да намеря причината, за съжаление.Надявам се да е сезонен.

# 256
  • Монтана
Имала съм косопад, поради хормонални промени.

# 257
  • в голямото село
Преди около 2 години се сблъсках с ужасно силен косопад.  Много трудно го увладях, още се опитвам да възстановя косата си. Забелязвам че при стресови ситуации при мен  косата и скалпа реагират .

# 258
Имам косопад, не е постоянен. Може би със смяната на сезоните е по активен.

# 259
Загубих голяма част от косата си , след като си направих плитки с прежда и след седмица ги махнах, тогава много ми оредя косата.
По време на първата бременност косата ми стана прекрасна и стана много дълга , уви няколко месеца след раждането започна много силен косопад. С втората бременност и раждане нещата се повториха.. Косата ми е тънка, къдрава , а скалпът чувствителен, все още съм в търсене на подходяща козметика.. Neutral Face
При смяна на сезоните косопадът при мен се засилва .

# 260
В момента имам този сериозен проблем - косопад. След раждането на второто ми дете се появи като проблем,  а освен хормоналните проблеми вече фактор е и стреса. Опитвала съм медикаменти и козметика , но без резултат. Построяването е временно решение за около 2 седмици и започва отново.

# 261
  • София
Да - след рязка смяна на храненето. При връщане на стария режим на хранене плюс хранителни добавки, положението се пооправи.

# 262
В момента съм с много силен косопад причинен от хормонална терапия. Използвам козметика за коса за косопад, но все още няма резултат.

# 263
Сериозен косопад не помня да съм имала. Само леки при смяна на сезоните.

# 264
  • София
Имам косопад след хормонални промени и прием на медикаменти. За съжаление все още не съм открила терапията с която да овладея проблема.

# 265
  • Пловдив
Страдах от  сезонен косопад,направо е нещо ужасно и адски стресиращо ,затова вече обръщам голямо внимание в грижата за здрав косъм .От  тогава редовно пия хранителни добавки за красива коса и скалп .Радвам се ,че успях да овладея проблема с косопада  ,но мисля ,че една допълнителна превенция и терапия биха ме направили по-защитена и сигурна.

# 266
Имам косопад вследствие на преживян стрес

# 267
От няколко месеца се боря с косопад, причинен от стрес

# 268
След двете раждания имах проблеми с косопада. СЪщо на есен косопада се усилва .

# 269
Сблъсках се с косопад в следствие на силен стрес, в момента се появява по-скоро сезонно.

Общи условия

Активация на акаунт