Смени жената 2021

• 101 098
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 90
Мъжът на Мария се държа много добре през цялото време. Личи си, че познава децата си много добре.
Милите дечица във Варна ... Аз също съм взискателна, но това е крайно..много крайно. Дете да плаче и да не го гушнеш .. трябва да си темерут.
С какво мъжът ѝ е по- важен да получава ласки от жена си, а децата не???
Големият син във Варна е прекрасен !!!

# 91
# 92
  • Sunshine state
Леле, а аз си мислех, че съм строга.. 🤣 Ама и другите пък бяха в крайност - на 5 госини реве за всичко и го хранят трима. 🙄
Много неприятен мъж е тоя Йордан, един студен такъв. Съжалявам я Ирина. Мария, ако не бях гледала Фермата, щеше даже са ми е симпатична.

# 93
Да, и на мен ми дойде малко в повече свободията и при другите. Ще се натъпче с шоколад и после няма да иска да яде и ще се затръшка... все си мисля, че някаква златна среда трябва да се търси. Те ни показаха абсолютни крайности.

# 94
  • София
Нямам проблем със свободията, стига да е само вкъщи, а навън децата да се държат както подобава. Дали ще се тъпчат с шоколад преди вечеря не е кой знае какво. На мен като цяло децата ми се видяха съвсем ок като поведение.

# 95
Случайно снощи попаднах на серията и първо си викам дали не попаднах в някаква възстановка на фашистки лагер... Вие всичко сте казали като цяло.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 23:35 от Ели-Мели

# 96
  • Terra incognita
Направи ли ви впечатление как бяха наблъскали трите деца в тази кибритена кутийка и всичко беше затрупано? А в прострния и огромен хол нямаше нито една играчка.
Аз бих се задушила и подтиснала да живея в толкова тясно и затрупано пространство.
И не разбрах какво толкова я жегна, че децата в Ямбол си имат отделни стаи?
Сега са деца, но като станат тийнове какво, правим? Всички наблъскани там като във войнишко отделение.

# 97
  • София
Когато са малки децата обичат да са заедно в една стая, защото си чуват дишането, не се чувстват сами, а това им помага при настъпване на периода на нощните страхове, страх от тъмното, страх от това, че са сами.

# 98
  • Terra incognita
Това добре, но мен по- скоро ме подразни фактът, че в тази стая липсват пространство и светлина и всичко е наблъскано като в килер.  
Аз бих обособила детски кът в огромния хол.

# 99
Мъжа и има нужда от ласки, но децата Не !?
Ами той от къде да знаел какво прави тя по цял ден, къде излиза - ами какво може да прави с 3 деца и мъж, който се ядосва, че стъпил върху троха? Тя ако излизаше, друга песен щеше да пее този. По-скоро тя не знае какво прави той, къде ходи....
Деца израснали без майчина ласка, да не са в сиропиталище, ужасих се. Деца израстващи като емоционални инвалиди със сигурност още през пубертета ще имат големи ядове с тях...

# 100
Тъкмо догледах и аз.Какво се хвали рускинята с три висшута като му слугува на тоя цербер и се държи с децата си,като  с не знам и аз,дума не намирам.И на мен ми е много жал за децата им.Ок съм със свободията у Мария,единствено храненето на малкия ми идва в повече.Стаите им бяха разкошни на децата.

# 101
Скачам и аз в темата, гледам предаването, но само ви чета, но след снощи....
Някой по-нагоре беше питал какво е подразнило рускинята в отделните детски стаи. Според мен, рускинчето не може да излезе на глава с мъжа си, който е тотален деспот, вероятно дори и за детските стаи, нейните са набутани в една кутийка. Той, човечецът, се притесняваше да не излезе деспот в очите на зрителите... Е, какъв да изглежда?
Съгласна съм с Мария за двата варианта, поради които рускинята се е записала в предаването: или да изпъкне тя на нечий гръб, или да си вземе глътка въздух. Май е първото.
Съжалих най-малкото детенце как плачеше с одеалцето си в ръка и само искаше някой да го прегърне, на Мария и де късаше сърцето, а бащата и майката са тотално лишени от всякакви родителски инстинкти..
За мен, като Мария, децата имат нужда от обич, свобода и весело детство,  а не крайна дисциплина. Нека я има, но да е в умерени граници. Как така децата ще и чистят и готвят и накрая тя пред мъжО ще се оплаква как цял ден чистила. Айде бе!
Уважавам постъпката на мъжа на Мария. Не остави детенцето си да се дере от рев буквално, за да угоди на тази жена, която явно не разбира идеята на предаването.
Отделно уважавам, че Мария се вслуша в правилата на рускинята и намери някаква логика в тях, дори и леко изменени, докато рускинята (не помня името наистина) е като кон с капаци - задраска всичко и нищо не й харесвало. Имах надежда, че бащата ще види как с добро отношение Мария достигна до децата с лекота, но ми се струва, че всичко ще е забравено още на следващия ден..

# 102
Забравих да кажа,евала на мъжа на Мария че не се даде на тая откачалка

# 103
Имах надежда, че бащата ще види как с добро отношение Мария достигна до децата с лекота, но ми се струва, че всичко ще е забравено още на следващия ден..

Нищо не е видял и прозрял... И двамата са такива коне с капаци, самодостатъчни и велики, винаги прави за всичко...

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 23:21 от Ели-Мели

# 104
  • Terra incognita
Само те и Бойко Борисов са винаги прави 😂
То бива самочувствие без покритие...

Общи условия

Активация на акаунт