Смени жената 2021

• 102 090
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
Може би от фамилията Господинов 🤔

# 946
Чувала съм и друг път на име Господин да викат Гуспа. Нещо като Стефан и Чефо.

# 947
Какво е това Гуспа, нещо между гуси и дуспа, така ми звучи.

Чорба някаква сигурно. Joy

Какво е това сега, че със заниманията бащата плаща лечение и за това детето трябва да го рекламира?
Вашите деца рекламират ли ви, че плащате хляба и тока?

# 948
Всеки намира неговият си начин особено когато става въпрос за болно дете, защото хляба и тока не са равни на необходимите грижи и пари за дете с подобна диагноза...
Не искам да знам през какво е преминало семейството и може би както някои потребители твърдят че Нина се държи така поради комплекси или това отразява нейното минало,може и това семейство да е такова каквото е именно поради тази причина.

# 949
  • София
Вече започва да изглежда нечистоплътна тази история. Фермерът превърна събирането на парите и сина си в бизнес за промотиране на себе си.

# 950
Ако действа,на мен не ми пречи...в някой случаи целта оправдава средствата.

# 951
  • София
Днес си пуснах епизодите с пиленцата и умрях от смях следобеда! Голям майтап.
Но най-жално ми стана, че всъщност нямат приятели.

# 952
Е как да нямат, Филип Плейн им е пръв приятел:joy:

# 953
Но най-жално ми стана, че всъщност нямат приятели.
Трудно е да имат. Те са доста специфични. Трябва да е някой като тях, за да му понасят нон стоп приказките за лукса и турбо гъзарията... уж. Пък едва ли има много такива хора.

# 954
  • Варна
Е как да нямат? Норчето Недкова и онова другото пластмасово нещо, с които фермерът беше на дискотека?

# 955
Е как да нямат? Норчето Недкова и онова другото пластмасово нещо, с които фермерът беше на дискотека?

Те дали се познават изобщо или са отишли, щото ще има камери и лоша реклама няма?

Аз бих поканил родителско тяло, поне, да има с кого дума да си кажа (за оня говоря, не го помня как се казваше, Фильо)

# 956
  • Terra incognita
По- притеснителното е, че Боби не даде никакъв сигнал да му е гадно от факта, че не само няма кого да покани вкъщи, а и не му вдигат.

# 957
Той може да е и звънял на измислени номера. Или на напълно непознати хора, а повечето от хората, като не знаят кой им звъни и няма да вдигнат.

# 958
  • София
Норчето им е приятелка наистина, снимат се всяка година от Кан заедно в продължение на дни.

# 959
По- притеснителното е, че Боби не даде никакъв сигнал да му е гадно от факта, че не само няма кого да покани вкъщи, а и не му вдигат.
Според мен е свикнал да не му вдигат. Единия номер май даже го беше блокирал.

Общи условия

Активация на акаунт