Смени жената 2021

• 102 118
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 810
  • Буркина Фасо
https://www.youtube.com/watch?v=NuyrTuq3RgU

Болните при Цикаридис. Търкалям се от смях, хора, тези не са реални...
като станат милионери тогава ще видиш реални ли са Smiley
ще им се молиш за едно селфи с тях rotfImbo

# 811
И колкото и да е луда и да хвърчи в облаците Нина не е злобна. Не критикува, не злобее, не те мачка, не обвинява. Пробва да е положителна винаги. Срещата в сладкарницата с момичето показа същото, разговорите с детето. И ми е жал за това момиче, дето зорлем е "вкарвано в релси" по вкусовете на баща си, с бънджи скокове и спане на палатка под звездите.  Истинският психопат е той. Да не говорим колко е злобен... Тук в предаването не показа лошите си черти, но тези, които му бяха съфермери във Ф1 разбраха какъв мръсник е. Само патриотични лозунги, заучени фрази и сентенции за куража, за славата, за борбата... да не се предаваме никога, в същото време нонстоп удари под кръста на хора, които го имат за приятел и му помагат.

А като говорим за думата "селянин" и "селско", с която прекалиха снощи...  Предпочитам да общувам с истински селяни като Райно, но добри хора, отколкто селяни от панелката в Дружба, които само осъждат, подиграват се и правят мръсотии нонстоп.

И това, че е дал 200 000 за сина си "минали през ей тези ръце", можеше да не го изтъква. Знаем.

# 812
  • Terra incognita
Да, Нина и Боби са безобидни. Пораждат повече смях и забавление, отколкото негативни емоции.
Димитър го виждам като един скрит семеен тиранин. Успял е да пречупи сина си, като го е направил по свой образ и подобие, с момичето малко удря на камък. От любопитство му разгледах профила, попаднах и на този на сина му. Много грозно впечатление ми направи, че сина има повече снимки с новата на баща си, отколкото с майка си. Навсякъде са пръгърнати, пише обичам те и т.н.
Жал ми е за бившата му съпруга.

# 813
  • София /Абсурдистан
Да, Нина и Боби са безобидни. Пораждат повече смях и забавление, отколкото негативни емоции.
Димитър го виждам като един скрит семеен тиранин. Успял е да пречупи сина си, като го е направил по свой образ и подобие, с момичето малко удря на камък. От любопитство му разгледах профила, попаднах и на този на сина му. Много грозно впечатление ми направи, че сина има повече снимки с новата на баща си, отколкото с майка си. Навсякъде са пръгърнати, пише обичам те и т.н.
Жал ми е за бившата му съпруга.
Пилците са изплискали легена, но не са злобни, обаче другите са. Не е това начин да тормозиш децата със скокове с бънджи и спане по палатки. И аз да съм, и аз няма да искам. Някои хора го харесват това, нвма лошо, но защо насила трябва да се натрапва на всички. Децата си имат свои забавления за тяхната си възраст, не е нужно като не искат, да ги насилват зорлем. А любовницата гледам си го е прибрала селяндура. Дали заедно с болното дете, което е напълно възстановено, ако трябва да сме точни. Има и отровният характер на баща си. Да са и честити на мацката и двамцата и много да се обичат. Скоро ще ги изхвърли. Няма жена, която да изтърпи двама дървени философи в къщи в комплект. Жалко, че е възпитал и момчето по свой образ и подобие, дано момичето да има повече късмет. Да предадеш родната си майка е дъното вече.

# 814
Успял е да пречупи сина си, като го е направил по свой образ и подобие
А и не само... синът му идеално знае, че в него са вложени 200 бона по операции, рехабилитации, лечение в Германия и т.н., та ще е роб на баща си до живот. Оставям това, че е благодарен, но се чувства и задължен.

И да, и аз съм на мнение, че момичето е ощетено от всичко това. Димитър изкарва немалко пари, но са влагани основно в лечението на сина. Ако не беше така, и момичето щеше да живее една идея по-охолно, с по-хубави дрехи и не с 4 лв дневно, щеше да ходи по-често на кино, с приятелки навън по кафенета, по екскурзии или там каквото си прецени.

# 815
  • earth
Как изкарва пари Димитър?

# 816
  • София /Абсурдистан
Моето дете порасна отдавна, не знам колко е нормално сега да се дават джобни на ученик. Колко се дават сега?

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 12:00 от The Iron Lady

# 817
Видя ми се, че фермерът реално се кефеше в Маринелата. Не биваше да каза за парите по лечението на детето.
Момиченцето би минало към "тъмната страна"-молове и пазаруване. Момиче е, нормално е да не иска на палатка и пчелички, но не виждам бащата да позволи.
Боби беше смехотворен, добре, че бяха субтитрите Simple Smile
За финал, пилетата са куку, но си се обичат и подкрепят.

А да, осъзнах, че нямам "луксозни приятелки" като Нора Недкова, слава Богу

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 09:43 от помбер

# 818
  • София
Какъв роб, какви 5 лева? Това момче си има и майка, тя че се грижи за него и на нея ли ще е роб? Доста грозни изказвания, от които няма нужда. По-малко внимание се обръщало на момичето, ми нормално... едното е здраво, право, другото изисква лечение, за да живее що-годе самостоятелно - от тая гледна точка е нормално едното да е приоритет. В дрехи и т.н. мисля, че и двете са равнопоставени. И как от 2 предавания някои хора си извадиха такова мнение, мистерия е за мен. Как знаете кога момичето ходи на кино, кафенета и т.н.? Ужас... е така тръгват слухове.
Аз видях две нормални деца, всяко със своите си грижи. Нищо за съжаление, нищо за упрек.
Бащата го разбирам защо говори за лечението - ми за него пък може да е гордост как един средностатистически човек сам изкарва пари, за да помогне на детето си. При повечето хора е непосилно и се откриват дарителски сметки. Ако повечето от парите или всички сам ги е изкарал и вложил там, където е нужно, е напълно нормално да се гордее по някакъв начин. Много черен го изкарахте нещо, а на мен ми се струва, че дава всичко за децата си. И те излизат, и те ходят по реторанти, не са в гори Тилилейски все пак, просто не го правят всеки ден. Вие направо ги изкарахте пещерняци.

Нинчето си е доста злобна, то се видя при критиките към нея от Мая - тропа ѝ по масата, психиката ѝ не издържала... и това само защото ѝ казаха, че у тях не е лукс. Не само, че не е лукс, ами направо си е мизерия, бих казала. Та не е злобна Нинка, ама друг път...
Не може холната ти маса да е с функция на секция. То даже вкус няма кое къде да стои.

П.С. За статистиката - мразя молове, направо ги ненавиждам. Не виждам кое е нормалното на това да се мисли, че видиш ли щом не си от мъжки пол, трябва да ти е приятно в мола. Ми не.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 12:02 от « Ѕmile »

# 819
  • София /Абсурдистан
Не е баш мизерия, но е далече от лукса Simple Smile

# 820
Много ми хареса Мая.
Спокойно и хладнокръвно разклати нервната система на Нина. Добре че й дадоха плюшките, да се успокои, че пиленцето щеше да отлети.
Много хубав съвет им даде Мая: ''Не позволявайте на другите да ви се смеят!''
Не го разбраха.

# 821
  • Terra incognita
Мая изглежда смачкана жена.
"Не позволявайте на друготе да ви се месят" и хоп- мъж й с нова любов.
А пилитата по- влюбени отвсякога.

# 822
  • София
Срещу това един или двама души да не искат да са заедно вече, никой не е застрахован. И няма нищо смешно.

Смешното е да си очевидно тъп, със самочувствие.

# 823
Smile, Нинчето е ясна от две изречения, но другата съпруга не й отстъпва. Веднага включва предразсъдъка, че жената срещу нея е ненормална, гледа я с нескрита снизходителна усмивка и си мисли, че в думите й няма истина. И не, не е нормално огромната част от влиянието да отива върху болното дете почти изцяло, детето е чудесно, на мен направи много добро впечатление, изглежда много добре. За усилията, които полагат за рехабилитацията му, спор няма, че заслужават адмирации, но не бива да се третира като болното, различното дете. И съответно- да се пренебрегва другото. Не е добре за психиката на момчето това, той изглежда много неща е осъзнал, има всичкият потенциал да стане пълноценен, здрав, успешен мъж.

# 824
Как изкарва пари Димитър?
Работи в Междинна станция при Иван и Андрей от поне 4 години, част е от екипа на Фермата от четвъртия сезон насам.  Отделно си прави и някакъв свой риалити формат "Максимал... " какво беше там, не съм го гледал, защото не искам да попадам на противната му физиономия
И как от 2 предавания някои хора си извадиха такова мнение, мистерия е за мен. Как знаете кога момичето ходи на кино, кафенета и т.н.? Ужас... е така тръгват слухове.
Не е "от 2 предавания", гледали сме и Фермата, гледали сме и доста участия по различни предавания на въпросния господин. Та знаем подробно за историята със сина му и как умело я използваше във Ф1, за да си спечели зрителската любов, но с поведението си просто отблъсна и зрители, и съфермери.
Много черен го изкарахте нещо
Ми очевидно не си гледала други негови участия в други формати, в други предавания...

Общи условия

Активация на акаунт