Смени жената 2021

• 102 109
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Фермера го е хванала звездоманията, така че не се изненадвам, че е с друга. Може и да е направил услуга на бившата - с такова чудо като него, толкова самовлюбен, едва ли се живее лесно. На мен ми прилича на домашен тиранин, но с диплома по психология - по-тънко тормози, научил е разни думички.

ПилИтУ като роди ще порасне и е напълно вероятно да стане много добра майка.

# 826
@Andariel, точно така.

В дрехи и т.н. мисля, че и двете са равнопоставени.
Естествено, че са равнопоставени, но при много по-ниска летва, тоест с по-малко средства  (защото всичко отива по лечението за сина), за което никой не е виновен, разбира се. Тоест, при работещи родители и не бедни (както онези с петте деца от предния епизод) щяха да имат по-висок стандарт, ако не беше това скъпо лечение.

# 827
Честно- казано иначе техният апартамент, Фермерският, повече ми харесва от абсурда на пилетата. Такива кожени дивани бяха модерни 1999-2003 някъде последно, никакви стилови елементи да си кажеш поне- абе не е това, за което се представят, ама поне е с вкус… абе .. 😂

# 828
  • I want it all and I want it now.
Който не е гледал дьлго време болен човек не знае през какво минава едно семейство. Много е лесно да се дават сьвети отстрани, но когато попаднеш в ситуация се оказва различно.

# 829
Те апартаментите даже са сходни. Ако бяха съпоставили Пилинцата със многодетното семейство от предния епизод или с някого тип.. Райно, Мустафа, Нури или Цоньо от Фермата, дето наистина живеят на село, е това вече щяха да са двете крайности.
Който не е гледал дьлго време болен човек не знае през какво минава едно семейство.
Точно така е. Никой не ги осъжда за това. Просто поведението на бащата е под всякаква критика.

# 830
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какъв предразсъдък, като Нина очевидно е ненормална

# 831
  • София
Явно хората, които говорят как не е нормално много голяма част от средствата да отиват при болен човек и да му се обръща такова внимание, не са изпадали в подобна ситуация. Дано не ви се и наложи, но от това, което видях, доста добре ги разбирам хората и смятам, че добре са си приоритизирали нещата. Не мисля, че децата са лишавани от нещо, простосе ограничават - майката каза, че каквото искат, им се купува. Просто не веднага. Което пък за мен е много по-добре от това да получаваш нещо на момента, в който го поискаш, преди да си започнал да си изкарваш парите сам.

Фермата в този сезон не съм я гледала, както и не мога да знам какво е подтикнало отношението, което разказвате. Може да сте прави, а може и да не сте - избрали са го за участие, може да се е записал само заради парите, може тактиката му да е била да разкаже за какво са му, че повече хора да гласуват за него. Може много неща. И не го съдя.

# 832
Както казах в началото, евала, че не са се отказали и да се борили много за момчето, парите, които той спомена, не са отишли напразно.
За мен дъщерята също е пренебрегвана и това го твърдя от видяното в инстаграм профилите на Димитър, не от шоуто.
Разгледах и профила на новата. Ами да ви кажа, тя ми се връзва повече с молския тип жени, на които се подиграва Гуспата. Направена, наточена, гримирана, самочувствие, бизнес - нищо общо със смачкания вид на Мая, която пък я разбирам, защото цял живот се е борила за детето и е жертвала много за него (като например неугледната кухня). Новата просто не е обременена от тези неща. И отново лицемерието на мъжа й. Станал известен, вдигнал е сигурно стандарта от работата в Междинна станция и айде сменяме с по-така хубавица. Класика.

Някой има ли идея къде мога да гледам първия сезон на фермата, да го видя този? Във войо са от пети насам, а ми се струва сложно да търся в стари постове на Мари Мар (те може и да не са актуални де).

# 833
Че е,  спор няма Нина ( ненормална). Но това не значи, че не каза някои истини. Плюс това, за мен фермерски са се справили и се справят с лечението чудесно, смятам, че трябва да фокусът просто да е равноизместен вече. А през какво са минали, наистина те знаят и какво им е коствало. Но това присмехулно, авторитарно поведение от жената, които много точно иначе ги разконспирира двамата куковци какво са и що са, ми направи лошо впечатление. Тук се обсъждаше, че мъжът й е нарцис, но тя самата също не е по- назад, макар и добре възпитана, умна и досетлива иначе.

# 834
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз не харесах Мая, но със сигурност не ѝ е било лесно
Личи че е пренапрегната

А претенциите на Пилетата, така безпочвени, са ѝ дошли в повече

# 835
  • София
Логично е повечето средства да отиват за лечение на член от семейството, но всяко дете има своите нужди и заслужава внимание и средства. Иначе се превръща в заложник, може да развие чувство за вина, за малоценност, защото никога нищо не се върти около него, то е в периферията. Не е добре за никое от двете деца фокусът на всичко и всички да е само върху болното дете, а здравото да е на второ място. То също е човек и трябва да се развива.

# 836
За пилитата само ще се изкажа - открих ги миналата година, приятели ми бяха пратили профилите им в инстаграм, за да се посмеем. Другите не ги знам какви са.

Ако не беше толкова жалко, щеше да е смешно. Рецепционистка и шофьор да ми се правят на ВИП или заможни. Нито видът им е на заможни хора, нито поведението.

Женското пили направо ми пили мозъка като си отвори устата. Има невероятно дразнещ маниер. Така нареченият манекен има толкова тъп и празен поглед, май не се сещам за друг такъв, имам чувството, че мисълта му тече толкова бавно, че вдвам връзва изречението (лични такива познати нямам, за някакви публични личности се опитвам да се сетя).

# 837
  • Terra incognita
Има ли го качен снощния епизод?

# 838
  • София
Логично е повечето средства да отиват за лечение на член от семейството, но всяко дете има своите нужди и заслужава внимание и средства. Иначе се превръща в заложник, може да развие чувство за вина, за малоценност, защото никога нищо не се върти около него, то е в периферията. Не е добре за никое от двете деца фокусът на всичко и всички да е само върху болното дете, а здравото да е на второ място. То също е човек и трябва да се развива.

Точно това се опитвам да обясня. Лечението е лечение - наложително и там няма спор, че ще отиват пари. За всичко друго, различно от него, смятам, че и двете деца са равнопоставени - имат си таблети/лаптопи (не помня какво точно), телефони и т.н.

# 839
Явно хората, които говорят как не е нормално много голяма част от средствата да отиват при болен човек и да му се обръща такова внимание, не са изпадали в подобна ситуация. Дано не ви се и наложи, но от това, което видях, доста добре ги разбирам хората
Ама как обръщате нещата, КОЙ ГОВОРИ ЗА ТОВА? И веднага започвате да съдите? Някой казал ли е, че родителите не се грижат? Упреците ми са към характера на бащата и отношението, най-вече към дъщерята. Cъобразяването с чуждите вкусове и нужди не са му на първи план. И да, огромен пропуск, че не сте гледали Фермата 1, сега нямаше и да водим този безумен спор. Във всеки сезон има по един мръсник във Фермата, е.. в първия сезон беше въпросният господин. За отношението му към Мая... не коментирам.
И да, дъщерята е потърпевша по много показатели.

Общи условия

Активация на акаунт