Смени жената 2021

• 102 109
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 870
  • Sunshine state
Кофти снимки, наистина.. Чак пък толкова харесване, айде няма нужда. Никак не би ми станало приятно, ако съм на мястото на Мая.
Да се разбира с децата е едно, ама това вече е преекспонирано отвсякъде.

# 871
Кофти снимки, наистина.. Чак пък толкова харесване, айде няма нужда. Никак не би ми станало приятно, ако съм на мястото на Мая.
Да се разбира с децата е едно, ама това вече е преекспонирано отвсякъде.

Ох, не искам да говоря така... ама май мацката се пада спонсорка на живота, та нормално да я прегръщат и "обичат". Оня не се разбра какво работи, а все някой трябва да му финансира "предаването" и сланинката, дето яде с бобеца.

# 872
Харесвам серията на Делукс от Лидл, ще проверя дали ги има, че те я пускат главно за Коледа и Великден.

Тук споменаха, че Димитър работи в Междинна станция, едва ли взима 1000 лв. Това с боба и сланината беше за снимките. Нищо против тази храна, но едва ли само с това се хранят.

Тези прегръдки с новата и сина не ми се виждат много нормални. Да не излезе, че момчето е влюбено в мащехата си. Той е на 18, съвсем възможно е да се породят такива чувства.

# 873
В Лидл са тези 2 вида. На хладилните рафтове, хем студени, но не и твърди, направо се топят в устата. Количеството калории да не го коментираме Grinning
Скрит текст:

Нямам мнение за първите, но веднъж взимах от вторите и са ужасни. Боя, боя, боя .. и много захар. Никакъв конкретен вкус на ягода, боровинка, лимон или каквото беше написано, всички бяха еднакви. И езика ти става като цветовете на дъгата от боите. Едва ги изядохме вкъщи.

# 874
Пффф, и коментарите на снимките:
Обичам те ❤❤
Ти си моята гордост! ❤

Някой май си пада по новото си майче 🤭

Доста тъпо ми изглежда. Невероятно, но това семейство ми е по-неприятно от пилитата. Как е възможно? 😬

# 875
И на мен не ми изглежда много ок, хубаво момче, млада, хубава жена, на него хормоните със сигурност му бушуват.. Не знам, нещо има, което ме бъгва too much ми идва, чудесно е да са в добри взаимоотношения, просто.. абе който разбрал, разбрал.

# 876
Пффф, и коментарите на снимките:
Обичам те ❤❤
Ти си моята гордост! ❤

Някой май си пада по новото си майче 🤭

Доста тъпо ми изглежда. Невероятно, но това семейство ми е по-неприятно от пилитата. Как е възможно? 😬
Да, сякаш и при мен така се оказва. Пилетата от Монако са смехотворни и видимо от друга планета, докато Фермера е осъзнат и прикрит тиранин. Освен това е психолог и успешно обработва мозъци. Превърнал е сина му в негово копие със заучените лозунги.

Нина е мила и добродушна според мен и не би била лоша майка, но вероятно и у детето си ще насади комплекса с ВИП-а и лукса.

# 877
Аз помислих, че това му е приятелката.

# 878
  • София
За мен подобни снимки са неморални. Момчето е пубер, на всичко отгоре има своите проблеми не само заради увреждането, а и покрай увреждането, плюс това баща му го притиска да е борбен. Момчето отговорност не носи. Обаче зряла жена не може да позволява такива близки прегръдки и публикувания, при това ако е гаджето на бащата. Тя трябва да си контролира поведението. Синът на мен ми изглежда леко поувлечен, то е и нормално, на тази възраст и с неговата специфика е още по-уязвим.

# 879
Ми нормално да е увлеченен по новата си майка като на възраст са близки. Ненормално е това на баща му.

# 880
Препоръчвам горещо на феновете на пилитата да погледнат в инстаграм клипчето, в което тези две откачалки отиват в къщата на Филип Плейн и дават някакво писмо на негов служител (иконом?), казвайки, че са близки приятели. Погледът му е безценен.

# 881
  • София
Ненормално е и поведението на жената. Трябва да държи дистанция по отношение на сина, щом е любовница на бащата. А на снимките се вижда, че тя позволява и дори в някаква степен поощрява скъсяването на физическата дистанция, при това не неутрална.

# 882
Майката е в средата на 20. Не може явно да стопли, че не бива. Виж за татето същото не мога да кажа.

# 883
Майката е в средата на 20. Не може явно да стопли, че не бива. Виж за татето същото не мога да кажа.
Че тя ако наистина е на около 25, значи на години е по-близо до сина отколкото до бащата.

# 884
  • Terra incognita
Синът я обича, представете си. Ама едва ли като мащеха.

Общи условия

Активация на акаунт