Смени жената 2021

• 102 106
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 855
Аз пък направо се оцъклих, когато пилИтата си говореха, че Боби си има фигура на манекен и няма нужда от спорт😳 Той е като торба с лай.а🙄

# 856
Не разбирам прехласването по френските макарони, но вкусовете са различни.
Неочаквано за мен, във втория епизод женското пиле ми хареса в някои отношения, например да се учи, но иначе си е сладко куку с напъните, че е вип. Голямото пиле едва държи отворени гурелясали очи.

# 857
Някой има ли идея къде мога да гледам първия сезон на фермата, да го видя този? Във войо са от пети насам, а ми се струва сложно да търся в стари постове на Мари Мар (те може и да не са актуални де).

Намерих началото на първия сезон. Значи започва от стр. 906 най-долу вдясно.
https://fermata.btv.bg/videos/?page=906
Започва първо с визитките на всички. И видеата се гледат отдолу нагоре, отдясно наляво, после стр. 905, после 904 и така. Тези 900 страници са всъщност с видеата от всичките 7 сезона, така че поне стотина страници е първият сезон.

# 858
Момчето май е около 15-16 годишно.
Май вече е над 18. Как му е ФБ? Интересно ми е да видя снимките с мащехата Grinning

Не го знам, нито инстаграма му.
Другите коментираха, че се е снимал с новата на баща му.

Не съм опитвала истински френски макарони, но на пазара у нас има доста ужасни на вкус. Приятелка прави и са божествени. Отнемат доста време, има специална техника на печене и приготвяне на крема. Правят се с бадемово брашно, което е скъпо на фона на обикновеното. Голяма играчка са, след печене са крехки и лесно могат да бъдат счупени.

# 859
  • Варна
Това с дипломите ми се стори странно. Тя целенасочено си ги е взела в багажа, за да се изфука с тях. Че и за средното... Явно е голяма гордост за нея. А другите две от винса трябваше да ги отвори и да видим нейни ли са и с какъв успех са, че то там който не се е записал, той не е завършил.

Рецепционист видиш ли било най-високата позиция в туризма. Grinning

Намирам Мая за много чаровна жена, с интересни черти и естествена красота. Мъчно ми стана като разбрах, че ѝ се е разпаднало семейството.

# 860
Голяма играчка са, след печене са крехки и лесно могат да бъдат счупени.
А, "счупени", тези в Лидл направо се топят в устата. Но общо взето са ... хапка-левче Grinning

Eто Нинчето как говори на френски

# 861

Нищо не разбираш ти, личи си че не си от випа топа луксозна кукла.

# 862
  • Terra incognita
Скрит текст:
[\spoiler]
Скрит текст:
Скрит текст:

# 863
  • София
Много пошло. Този човек акъл няма да вкарва сина си в такива схеми. Скоро може и проблем да стане, синът вече е голям и от обожание ще стигне до отрицание на баща си.

# 864
Скрит текст:
[\spoiler]
Скрит текст:
Скрит текст:
Как ли се чувства майка му.... Не искам да знам!

# 865
Скрит текст:
[\spoiler]
Скрит текст:
Скрит текст:
Тази е много симпатична.
А това натискане на първата снимка... тя си го е харесала.

# 866
  • Варна

Нищо не разбираш ти, личи си че не си от випа топа луксозна кукла.

Тоя топ вип лукс съм го играла като бях на 18 - 20. На пилката не ѝ ли е късно на 35 да се занимава със сезонна работа? Няма ли кой да ѝ каже, че истинските випки не бачкат?

Левче за макарон е малко. Бих дала повече, но в България няма кой да ги направи както трябва. За последно се излъгах да си взема от прехваленото софийско 100 грама сладки и бяха като стара дъвка. Най-вкусни макарони съм яла в Милано, на центъра, на скъпуту Joy за около 4 € - бройката.

# 867
На пилката не ѝ ли е късно на 35 да се занимава със сезонна работа? Няма ли кой да ѝ каже, че истинските випки не бачкат?

Нищо не знаеш, нищо не разбираш. Не случайно Григор Димитров и Филип Плейн не са ти първи приятели.
Тя от работа няма нужда, прави го само за феновете, да видят, че и тя е човек.

# 868
  • София
То те ядоха френски макарони от Аби, които определено не са като истинските,веднъж пробвах и не ставаха за ядене. Да бяха взели, дори и от Коста, техните поне са хрупкави. От Лидл не съм ги пробвала, но едва ли са хубави, щом, са минали пакетиране, транспорт, изглеждат ми меки, но може и да бъркам.

# 869
В Лидл са тези 2 вида. На хладилните рафтове, хем студени, но не и твърди, направо се топят в устата. Количеството калории да не го коментираме Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт