Смени жената 2021

• 102 109
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Явно хората, които говорят как не е нормално много голяма част от средствата да отиват при болен човек и да му се обръща такова внимание, не са изпадали в подобна ситуация. Дано не ви се и наложи, но от това, което видях, доста добре ги разбирам хората
Ама как обръщате нещата, КОЙ ГОВОРИ ЗА ТОВА? И веднага започвате да съдите? Някой казал ли е, че родителите не се грижат? Упреците ми са към характера на бащата и отношението, най-вече към дъщерята. Несъобразяването с чуждите вкусове и нужди не са му на първи план. И да, огромен пропуск, че не сте гледали Фермата 1, сега нямаше и да водим този безумен спор. Във всеки сезон има по един мръсник във Фермата, е.. в първия сезон беше въпросният господин. За отношението му към Мая... не коментирам.
И да, дъщерята е потърпевша по много показатели.

Ти си го каза. Упреците били към бащата заради дъщерята - от дадени 20мин. общо с тях, отношението му към Мая, показано в по-малко от 10мин. Дъщерята потърпевша... От кое?!? Да, и ти съдиш.

# 841
Някой има ли идея къде мога да гледам първия сезон на фермата, да го видя този? Във войо са от пети насам, а ми се струва сложно да търся в стари постове на Мари Мар (те може и да не са актуални де).
Май никъде вече го няма. На части, на отделни клипове го има в сайта на Фермата, но си е пипкаво така да се гледа
https://fermata.btv.bg/videos/?page=850
И отдолу си местиш страницата... към по-голямо число са по-старите серии, към по-малко, по-новите. Един епизод е разпокъсан на десетина клипчета.

# 842
Успял е да пречупи сина си, като го е направил по свой образ и подобие
А и не само... синът му идеално знае, че в него са вложени 200 бона по операции, рехабилитации, лечение в Германия и т.н., та ще е роб на баща си до живот. Оставям това, че е благодарен, но се чувства и задължен.

И да, и аз съм на мнение, че момичето е ощетено от всичко това. Димитър изкарва немалко пари, но са влагани основно в лечението на сина. Ако не беше така, и момичето щеше да живее една идея по-охолно, с по-хубави дрехи и не с 4 лв дневно, щеше да ходи по-често на кино, с приятелки навън по кафенета, по екскурзии или там каквото си прецени.
Те нали са едно семейство! Докато бащата е заработвал тези пари майката също е работила, грижила се е за децата. Нейната роля да не е по-малка?
И аз имам дете с проблем, как ли няма да смятам колко пари ни струва и да й го натяквам един ден!

# 843
  • Terra incognita
Гледам предаването в момента, много неприятно усещане ми оставя момчето. Изглежда сърдит на света, като един неудолетворен, подтиснат човек.
Димитър си показа магариите, не спря да се лигави, държи се като някакъв хлапак.

# 844
  • Berlin
Момчето си изглежда добре за тийн. На тази възраст да си удовлетворен днес и неудовлетворен утре си е в рамките на нормалното.

# 845
  • Sunshine state
Чак тиранин не бих нарекла Димитър, но определено е самовлюбен и един такъв подигравателен и ехиден към всички, които не са на неговото мнение. Ръси клишета и морал на всяка крачка, с което ми е досаден. Мая ми изглежда уморена от живота някак, няма живец в нея. Това, че синът има толкова снимки с новата на баща си, ме учудва много. То е ясно, че иска да му подръжава, ама пък чак толкова..

# 846
Не знаем по каква причина са се разделили. Не е задължително единият да си хване любовник/ца, за да се развали семейството. Може просто да са решили да приключат връзката си и всеки да поеме свой път. Тогава децата по-лесно приемат половинката на родителите си.
Не съм гледала Фермата, но явно всички сте и за това така сте наострени срещу Димитър. Аз от тези два епизода, не го видях в кой знае каква лоша светлина. Това, че изтъкна на Нина, че 200к са му минали през ръцете, за да подобри състоянието на сина си, със сигурност е за гордост, пред това да дадеш 500 евро за нощувка (което не го вярвам).
До момента със срещата на двете жени, не бих казала, че Нина е злобна, но когато й каза Мая за скъсаният диван и че у тях не е никакъв лукс, тя си излобя. Тъпо беше от страна на Нина да говори за счупения гардероб и други екстри по апартамента, като семейството влага всичко в лечението на сина им. Димитър може да изкарва последните години повече пари, но това едва ли е било така и в началото. Момчето май е около 15-16 годишно.
Като цяло в това предаване винаги хиперболизират нещата и избират коренно различни двойки за по-голям контраст. Няма да се очудя, ако някои неща са им подметнати от продукцията - Боби, дай да заснемем така, че все едно никой не ти вдига телефона; Мая, попитай шофьора на буса на Боби ли е всъщност?

# 847
Момчето май е около 15-16 годишно.
Май вече е над 18. Как му е ФБ? Интересно ми е да видя снимките с мащехата Grinning

# 848
Ужасно прости тея пилета, умрях от смях 🤣 Разходка в Мола било луксозно преживяване с френски макарони. 🙃

По един макарон, че са скъпи. Луксът е да гледаш, не да го опитваш... буквално и преносно.

# 849
  • Terra incognita
Макарони, слепени с руска салата. Баща й е готвач, се пак.
Иначе Нина имаше няколко адекватни момента, макар и малко. Като това, че отведе момичето на сладкарница и разказа, че това е нейният най- топъл детски спомен. И това с касичките и, че е добре да се научат да пестят и управляват финансите си. А най- точното попадение беше относно вратичката на гардероба. Не може онзи да ходи да кове чужди курници на село, а да няма време да оправи гардеробчето на дъщеря си. И за друго се съгласих с нея- аз също не обичам вкъщи да е аврамов дом и постоянно да идват разни хора.
Борислав е доста жалка картинка, няма нито един приятел.
Иначе и аз не харесаам типичната селска идилия, къмпимгите и екстремните изживявания, но не съм и вип.
Най- мъдрия коментар направи най- малката участничка- истината е по средата.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 22:03 от VickyTaylor

# 850
Тия макарони в Лидл са по 9.99, намалено от 11.99 за 12 макарона, хаха. Много захар, много нешо

# 851
Жалките подобия на макарони в България (и не само в БГ) нямат нищо общо с оригиналните Ladurée, които съм яла в Париж. Разтапят ти се в устата просто. Рецептата е тайна Sunglasses Но и цените са съвсем други, разбира се. Тамън като за пиленцата.

# 852
  • София /Абсурдистан
Знам от моя близка, която е мастършеф, че тези макарони се правят ужасно сложно и са много капризни към всякакви условия при приготвяне. Каза ми, че от започнати 10 броя само 2-3 стават сполучливи. И затова са скъпи. Както и че са малко хората, които могат да ги правят.

# 853
Аз само да кажа, ако Филип Плейн им ходи на гости, да ми пишат, да им дам ключовете за моето жилище, да има къде да спи човечето, че те у тях приятели не пускат, щото всички са милионери-милиардери и не искат да се показват. (ей сега го изгледах) Кой ще ги види, че са у тях, не става ясно.

# 854
  • Deutschland
Аз съм купувала от Лидълските макарони. Никой у дома не ги одобри, нищо специално не са.

Общи условия

Активация на акаунт