Смени жената 2021

• 102 100
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Мадамата е набор 89 и е в бюти сектора. Брехей, повърхностните изказвания на Димитър как молът бил за хора без ценности едва ли не нещо издишат. Или е ОК, когато се отнася за него.

Интересно ми е каква е причината момчето да не показва никакви снимки с майка си. Дали нещо в семейството е станало и той е застанал на страната на баща си?

В този епизод нормални и на които уверено да симпатизирам нямаше. И двете семейства надуваха балони с клишета (втрещи ме например, когато Мая каза, че през седмицата са я карали много мързеливо, Димитър как веднага отговори - надебеляла си, ей сега ще те стопим с тренировки... WTF?!?!?). Фермерите обаче са приели по-стойностни клишета и човек е по-склонен да им "прости".

Момиченцето им е симпатяга, дано да се разгърне и да излезе от шаблоните, налагани от родителите ѝ.

Допълвам се за фермера и новата му. Като гледам снимките, на които малкият е с нея, излиза, че връзката е от юни-юли 2020, а епизодът беше сниман март. Толкова бързо да е сменил жената, че и детето му да демонстрира привързаност към новата? Странна работа.

# 886
  • София /Абсурдистан
Пффф, и коментарите на снимките:
Обичам те ❤❤
Ти си моята гордост! ❤

Някой май си пада по новото си майче 🤭

Доста тъпо ми изглежда. Невероятно, но това семейство ми е по-неприятно от пилитата. Как е възможно? 😬
Да, сякаш и при мен така се оказва. Пилетата от Монако са смехотворни и видимо от друга планета, докато Фермера е осъзнат и прикрит тиранин. Освен това е психолог и успешно обработва мозъци. Превърнал е сина му в негово копие със заучените лозунги.

Нина е мила и добродушна според мен и не би била лоша майка, но вероятно и у детето си ще насади комплекса с ВИП-а и лукса.
Каквито са родителите, такива са и децата обикновено Simple Smile Сигурно ще иска да роди в Монако малкото пили, Пловдив е ниска топка за тях Simple Smile

# 887
Стига бе, хубавка е доста новата приятелка, но чак на 25 не ми изглежда, по- голяма ми идва. 😄 Но щом казвате, се доверявам Simple Smile Редактирам се, сега прочетох мнението на Виличка, 89 набор е по- друго. На 25 със сигурност не изглеждаше.

# 888
На мен пък ми се стори ,че идилията пилешка няма да продължава още години.От включването при Цитиридис заключих,че тя вече иска дете(затова са се и скарали),а този търтей (може и да не е ,на такъв ми прилича)изобщо не си и помисля за нещо такова.Не бил готов или там каквото каза,да не е на 20 г та чака да узрее.Ми той презрял ,бе! Joy Проблемът при нея е във възпитанието.Повтаряно ѝ е ,че е принцеска на мама и на тати и..май там си е останала на тази възраст 10-12 г.По детски реагира на провокацията на Мая,тропа с краче,тича за плюшката,спи с нея,гласа си го докарва детски и като не е на нейното и изпада в истерия.Определено има проблем.

Мая не ми се стори изтормозена жена,а разбираемо и тя залитнала по фитнеси и гимнастики наложени от мъжа ѝ.Това може да се случи и без манипулация,просто неговите интереси са такива и ти свикаваш да се интересуваш също.Но в техният случай май не е така,щом той насилваше и децата.Момчето също е разбираемо да следва бащиният модел.За добро или лошо всеки баща е супер героят в очите на детето.

Като цяло предаването преекспонира моделите на семействата.Винаги показват две семейства в двете крайности.

# 889
  • Варна
Пилка нямала да дава зор на пилчо. Но егн-то ѝ дава. (Да, знам, че много жени раждат успешно след 40 дори, но все пак... )

Мая може от преди да е била увлечена по тренировките и хайкинга и затова да са се събрали. А децата естествено, че ще са подобие на родителите си, на кой друг ??

# 890
Тук споменаха, че Димитър работи в Междинна станция, едва ли взима 1000 лв. Това с боба и сланината беше за снимките. Нищо против тази храна, но едва ли само с това се хранят.

Някой споменал, че работи в Междинна станция, не е казал той самия. Иначе щеше да обърне разговора, как той работи в телевизия, колко ВИП хора познава, как те не са като Нина и всякакви щуротии. Колко работи и колко пари вижда, не се знае. Според мен там са на хранилка само, от съжаление, че като обърнат камерите и се виждат още 30 като него, същите, дето седят и гледат тъпо.

Бивш полицай бил. Някога е работил. След това, не е ясно.

# 891
Новата любима ми се вижда спортно ориентирана, точно в стил "кураж и слава", едната снимка май е от спортно състезание или нещо с кауза. Някакво усещане, че дамата е свързана с двигателното развитие/фитнес на момчето, откъдето и неговата обич, може би и уважение...и по тая линия да са се открили с Димитър.

Пилинцата нека си живеят в своя свят, наистина безобидни ми се струват. Като се обичат, нека си надуват розовия балон.

# 892
  • Terra incognita
Ами...хората се с6бират и разделят, това е положението. Един Кирчо се уреди с младо гадже, та този ли няма..

# 893
  • София
Женското пиле е куку, но е много над мъжкото пиле. А мъжкото пиле я дърпа надолу, че и удобно я е убедило, че децата не са спешни. Тя ще го дундурка още, дано или той да узрее скоро, или тя да прогледне и да намери щастието с някой по-нормален, че с този си е пропиляла хубавата младост. Мис Тигрова си намери нормално гадже и слезе на земята (доколкото ѝ е възможно), така че и за тази има надежда.

# 894
Разцъках малко профила на Ивайло. Последната снимка с майка му е на 14 март. В савия край на заснемането на епизодите.
И точно 4м по-късно е първата снимка с новото мамче.
А на снимката с "Обичам те! ❤❤", мацката е отговорила: "И аз тееб!! ❤❤"
Бързичко са се развили нещата.

Иначе е симпатична жената. Гледам на шопингче е била в Италия. Фермерът не го ли намира за липса на ценности?? 🤔

# 895
Аз пък си мисля, че оня е голям простак, и тая го дърпа и влаче, да се излагат... седнали на масата и тя започва АЗ ТОЗИ МЪЖ ЩЕ ГО НАПРАВЯ МИЛИОНЕР МИЛИАРДЕР... а оня, с напомнапните устни, седи и не знае къде се намира - речника му не позволява да е адекватен в каквато и да е била ситуация. Прегърбен на 35 като Квазимодо, манекен на Фильо.

# 896
Оцъклих се от снимките. Та тя е няколко години по-голяма от момчето. Не е нормално в такава възраст тази близост с някоя хубава кака, изглеждат по-близки отколкото с бащата.

# 897
  • Terra incognita
Ето и моето виждане за Куку и Пипи-
Нина е двигателят на всички вип, луксозни простотии и изцепки. Някой по- горе беше писал, че така е възпитана, като принцеска. Да, така е. Много момичета са възпитавани така, но колко от тях са застинали между 12-13- тата си годишнина? Нина е крайно инфантилна, точно като едно подрастващо момиченце, което иска да подръжава на красиви и извеатни жени, но все още не притежава нужнита емоционална и житейска зрялост. Живее си в балона и си вярва. На моменти, дори, е леко маниакално- обсесивна. Хубаво, изучила се е, харесва ми, че не е залитнала по хирургичните интервенции и пошлото поведение. Някакви жестоки комплекси има насадени.
Та, намерила си е Нинчето половинка със същите или подобни психични отклонения. Нали така се казва 😂
Борислав е мекотело, вероятно със забавено интелектуално развитие, Нинка му е набутала филмите с випаджийските истории и на него толкоз му трябва. Мъкне го и го бута насам- натам по червените килими и парти зони.
Има нещо симпатично в тях, обаче. Колкото и налудничево да звучи 😂

# 898
Препоръчвам горещо на феновете на пилитата да погледнат в инстаграм клипчето, в което тези две откачалки отиват в къщата на Филип Плейн и дават някакво писмо на негов служител (иконом?), казвайки, че са близки приятели. Погледът му е безценен.
Доколкото чух ФП ще е кръстник и на детето им … че кой друг ??!! … тези ся просто pathetic:-)

# 899
  • София
Що за отвратителни изказвания? Харесвал новата на баща си, ама не като мащеха... Много големи разбирачи, голямо чудо. Взех, че се поразрових в профила му, да видя какви  са тея простотии, които толкова уверено твърдите. Чак ми е неудобно да чета постовете ви. Ми не видях такова нещо. Това, което видях, е че момчето участва в начинанията на баща си - Максимал ривендж, спортни събития и т.н., най-вероятно му помага. Новата жена очевидно и тя е замесена от много време в тези организации. Момчето се среща с много хора, снима се, както и под почти всяка снимка с мъж или жена, е сложено сърце като описание. Един вид "обичам те", ама без думи. Така че явно е много емоционален и може би се привързва лесно, та и не се учудвам често да го казва това. Не знам как някои хора винаги тръгват да тълкуват нещата така, че да търсят все най-лошото. Може би е талант. Нищо лично, но чак такива грозни думи и предположения за хора, които не познавате, няма нужда. Също не ги познавам, но никога не бих си го помислила. Имал повече снимки с новата... И? Как решихте какво значи това? И аз почти нямам снимки с хората, които обичам в социалните мрежи, защото те не искат да се снимат, какво остава да чака някоя снимка. По-малко ли трябва да означава, че ги обичам? Направо ме стъписвате с такъв тип твърдения.

Общи условия

Активация на акаунт