Смени жената 2021

• 102 091
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 930
  • София
На мен никак не ми звучи. Момчето почти под всяка снимка е сложило сърце като описание, когато се е снимал с различни хора - мъже и жени. За мен е емоционален и пише ей така, първосигнално. Колко влага в думи и емотикони, той си знае. Явно се привързва към всички, с които прекарва повече време в състезания.

# 931
Пиленцата са безобидни филмари ,живеят  в свой собствен свят и предизвикват искрен смях в мен ,но клишираният фермер е неприятен и  вреден в много аспекти...Жена му е супер ,дано да намери щастие и хармония!

# 932
Аз най- хубавите макарони съм яла домà. С масло и сирене.
Сега ще дойде от някъде Нора Ндкова да ти каже, че това е храна за простолюдието.
Тука сме във випа и лукса.

# 933
  • София
Заради вашето обсъждане на паста, от два дни си мисля за паста. Днес не издържах и си направих цяла тенджера спагети. От лакомия.

# 934
А сигурно ли е въобще, че момчето си поддържа инстаграма? Познавам такива родители, които по цял пишат пишат глупости и качват снимки от "профилите" на децата им. А този Митко мяза на човек, който би контролирал какво се случва изцяло в живота им... та, не се знае - момчето ли много я обича или таткото ги е снимал и написал след това текста с емотиконките.

# 935
От много време не го бях гледала този формат, но разкостиха пилИтата в един подкаст и ми стана интересно.
За мен това с приказките за лукса за Нина е просто една роля, която е решила че ще им носи пари и кара на принципа лоша реклама няма. И мисля така, защото човек с нейната професия, който работи в хубав хотел, а тя явно работи в такъв, за да може да се снима с разни знаменитости, знае какво богатите имат за лукс. И това не е ходене в мола и ядене на макарон, та щеше да скърпи по-достоверен образ, ако наистина се беше взела за мис Лукс. Мисля че и затова държеше да си покаже дипломите, защото в реалността те я хранят, а с фантасмагориите не е хубаво да се прекалява. Хареса ми и отношението ѝ към момиченцето и като цяло изглежда добър човек, който ще е хубаво да намери по-смислен начин да е популярен.
Мъжкото пИле обаче изглежда вече толкова се е вживяло в образа си, че е взело само да си вярва, та тежко им на Филип и Григор. Кръстници, кумове, кой знае какво ги чака с такъв най-добър приятел...
Мая ми хареса, нормална жена, която през целият си живот се е борила за семейството си и детето ѝ да се оправи и за разлика от мъжа си не го подчертаваше през една минута. Надявам се да срещне друг човек и да ѝ продължи по-добре живота. Но тя също здраво преиграваше с "парите нямат значение за нас да сме щастливи". То хубаво че нямат значение, ама нито фитнеса е без пари, нито планината, нито екстремните преживявания, нито гостите всяка вечер... Та по-скоро трябваше да каже "вие ходите по ресторанти, а ние си харчим парите за други удоволствия".
Мъжът ѝ ми направи по-лошо впечатление и от мъжкото пиле, на оня поне му си личи, че му си е толкова капацитета на човека. Това със скока на момиченцето беше толкова грозно, че здраве да е, ами не иска детето, не го тормози. Или най-малкото можеше да се съобрази с това, че Нина не е съгласна, нали за формата тя е жена му. Няма, човека е решил нещо и всички трябва да му козируват. И изказването му, че той е изкарал парите за лечение на детето си, ще кажеш че жена му не е съществувала през това време...
За новото му семейство, а ла Софимаринови изпълнения, но хубавото е, че става дума за момче и сме на балканите, та най-много да му завиждат.

# 936
Попадали са ми тези пилита и преди това и са ми били смешни, но не и симпатични. Но след тези 2 серии Нинчето показа и доста положителни неща: как образованието е най-ценното нещо, как има топли спомени от когато родителите са я водили на сладкарница и са си говорили, говорили. Аз самата имам много мили спомени от една квартална сладкарничка. Майка ми ме водеше и винаги избирах скаличка. Също ми хареса как обяснява, че не трябва всичко да се харчи, а да си спестяват децата. Добре, може би да спестявяш за блузка не е най-якото, но ако си на 16 - защо не? Даже каза, че като си спестиш парички може да си купиш бижу, което може да струва лев-два. А вече по-нататък и по-скъпи. Това са си хубави принципи. Също че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Няма нищо лошо, човек да се поддържа в хубав вид и както каза тя - да си придобиват знания, да се учат езици. После в някакво интервю обясняваше, че искала вече дечица. Хареса ми и че се намеси като караха момичето, което очевидно се страхуваше да скача.
Странно ми е много как така, но ми стана частично симпатична Нинчето.
Иначе филмите, в които живеят за турбо вип гъзарите на лукса няма да го коментирам. Все същия смешен абсурд като преди.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 21:39 от Лиси

# 937
Онзи ден от любопитство разглеждах Инстаграма на Гуспата, койтона мен също не ми беше известен. Направи ми впечатление тъпият лозунг, който пишат почти на всичките си публикации със сина "без кураж няма слава". И то задължително с изпусната запетая. Ясно ми е, че това са от измислиците на бащата, ама само на мен ли ми звучи супер тъпо и безсмислено? В смисъл каква слава, какви 5 лева 🤣 Определено го е хванала звездоманията

# 938
И на мен ми звучи странно това изречение.
По-скоро бих казала Без действия, няма слава. Или Без действия, няма успех. Ама слава? Горе долу като милионерството на Нина...

# 939
  • Sofia
Нинчето пуснала видео с предупреждение,че скоро си идва в Бг 😁

# 940
Нинчето пуснала видео с предупреждение,че скоро си идва в Бг 😁
Предупреждение?  Да си сложим поне фактор 50, че да не изгорим от блясъка ѝ ли?

# 941
Съди или ще съди едни водещи, че ги обидили, та може тях да предупреждава.

# 942
Те даже и тениски с този надпис продават, вие манА им намирате. Разгледах фейса на момчето. Определено подражава на бащата и иска да е като него (или да оправдае очакванията му, не знам). На тази възраст би трябвало да има собствени интереси, а не да "рекламира" баща си и изявите му.

# 943
Те даже и тениски с този надпис продават, вие манА им намирате. Разгледах фейса на момчето. Определено подражава на бащата и иска да е като него (или да оправдае очакванията му, не знам). На тази възраст би трябвало да има собствени интереси, а не да "рекламира" баща си и изявите му.
Да де ама това което Гуспата прави, мисля, носи парите за лечението на малкия. Така че донякъде и той трябва да "рекламира" баща си.

# 944
  • Terra incognita
Какво е това Гуспа, нещо между гуси и дуспа, така ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт