Смени жената 2021

• 102 029
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 110
Ами те в къщата за гости не са ли само през летния сезон, нали живеят под наем в Плевен. Значи Ели не готви навън при студ и сняг. На морето е и нормално къщите за гости да си имат такъв кът за готвене навън, ако някой иска да си приготви нещо набързо.
Аз също не бих се учудила, ако всичко е на името на мъжа, и утре той се почувства недостатъчно обгрижен от преуморената си жена и хукне по някоя хитра лисица, пък Ели ще си остане само с труда.

# 1 111
Ами те в къщата за гости не са ли само през летния сезон, нали живеят под наем в Плевен. Значи Ели не готви навън при студ и сняг.
Е не. Да направиш такава инвестиция, а да плащаш наем в останалите 8 месеца от годината ми е странно. Кому е нужно, при положение, че можеш да си купиш апартамент в затворен комплекс, който също да ти носи доходи? Като турист бих го предпочела. Нещо ми напомня на "Пътят на честта" 😊

# 1 112
Ама те живеят под наем ли през останалото време?
Това обяснява пералнята в мазето и кухнята навън. И все пак не съм ок.

# 1 113
Да, още в началото така ги представиха:

Любо и Ели се влюбват като много млади на парти в Свищов. И до ден днешен са неразделни. Двамата живеят в Плевен под наем, имат две малки деца, но третото им отроче е къща в Синеморец, която градят тухла по тухла от десет години, влагайки всеки изкаран лев и всяка свободна секунда в строежа.
Смени жената - 24.06.2022 г.

Тома и Радостина се познават от пет години, но са заедно от една и живеят в бургаския квартал "Сарафово". И двамата имат деца от предишни бракове. Тома има и внук на 10 години, но двамата осъзнават, че им е време да обърнат внимание на себе си.

# 1 114
  • Berlin
По-голяма глупотевина и недомислица от тая къща не бях виждала. Една кухня като хората да не направиш, да слизаш в тая пещера да переш като слугиня…това вероятно е архитектурно решение на гения Любо.
И айляците си имаха кусури, но са ми много по-симпатични и 100 пъти бих избрала техния начин пред този на модерните роби от Синеморец/Плевен.

# 1 115
Каква е тая работа, че имаш три месеца отпуск за да си въртиш къщата на морето?

# 1 116
Каква е тая работа, че имаш три месеца отпуск за да си въртиш къщата на морето?
И аз това се замислих, но може да е някакъв семеен бизнес, който да върви и без тях за 3 месеца. А Ели да е в майчинство в последните 4- 5 години.
За архитектурните решения за пералня и кухня нямам съмнения чия гениална идея са били.

# 1 117
Дори и семейният бизнес има нужда от присъствие. Като гледам не им е силна страна той, та вероятно са на някоя блага държавна службица.

# 1 118
Може бизнесът да е с нечии родители и те да го наглеждат. Или пък мъжът да е някакъв майстор на свободна практика, нали уж сами си построили къщата.

# 1 119
  • БГ
Може да е учителка 😄

# 1 120
Вие тая Ели я съсипахте! Кажете честно, изглежда ли ви отрудена, занемарена, преуморена, със сенки под очите и помръкнала?
Тая жена има много повече класа и достойнство от повечето, участвали в Смяната.

# 1 121
  • София
Както я кара така ще се съсипе много бързо. Макар да гледах десет.петнайсет минути, съм с положително мнение за нея, но я съжалявам в някаква степен,  защото не осъзнава колко съсипващ е този начин на живот. Още десет години ли ще кара да робува на тази къща? Сега е млада, но с времето ще й се отрази.

# 1 122
Бургазлията каза, че е на 48г. Горе долу добре изглежда, предвид инсулта. Но то тогава бургазлийката трябва да е на около 40, а другата на около 30г. За мен и двете изглеждаха десетина години по-възрастни от реалната си възраст.
Другото нещо, което ми стана интересно в как мъж на 48г има внук на 10г?

# 1 123
Вие тая Ели я съсипахте! Кажете честно, изглежда ли ви отрудена, занемарена, преуморена, със сенки под очите и помръкнала?
Тая жена има много повече класа и достойнство от повечето, участвали в Смяната.
О, за Ели нищо лошо не мога да кажа, просто се е заринала с много работа, но още е млада и не й личи толкова умората.

Бургазлията каза, че е на 49 год. Ако е станал баща на 19-20 год., детето му и то на толкова е станало родител, може да има 10 годишен внук.

# 1 124
Ако детето му се е родило като е бил на 18,то ще е на 30 сега. И ако то има дете, като е било на 20, излизат сметките.
Или някое доведени внуче..

Общи условия

Активация на акаунт