Смени жената 2021

• 101 955
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 290
Чака Октомврийската революция, но някой да я направи, и  парите на богатите  да ги даде на бедните. 
Още живее в ония времена, когато всички са били с еднакви заплатки.

# 1 291
Жената даже диети прави с дъщеря си.

Не много успешни, поне при майката.

# 1 292
Предполагам, че е по сценарий, но грубата намеса в чуждите навици, менторският тон на независимо коя от страните, опитът за промяна на другите порядки, всичко това е меко казано неприятно. В почти всяко предаване се забелязва агресивното настъпление на някого.

Голяма смешка, че пловдивчани били буржоазия. Та те се хранят сгънати на две на ниска холна маса... Обзавеждането и инетриорът са далеч от добрия вкус. Софиянецът каква класа видя, не знам. И чак сам се причисли към плебса.

# 1 293
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кое им е богатото и успялото на фризьорката?
Родителите  ѝ са  купили апартамента, и вече много успели и постигнали. И тя била по квартири, дрън-дрън.
Този пък мързеливия, толкова мърляв ми изглежда наред с другите му “екстри”, че се чудя тази жена как го е харесала и дете ще му ражда даже….

# 1 294
Кое им е богатото и успялото на фризьорката?
Родителите  ѝ са  купили апартамента, и вече много успели и постигнали. И тя била по квартири, дрън-дрън.
Този пък мързеливия, толкова мърляв ми изглежда наред с другите му “екстри”, че се чудя тази жена как го е харесала и дете ще му ражда даже….
И то даже втора жена.

# 1 295
А аз не разбрах това да живееш на квартира от кога се смята непременно за "мизерия" и "нещастен живот"? На запад масово хората наемат луксозни жилища, дори яхтени пристанища под наем. Само ние тук сме с един ориенталски манталитет да имаме непременно имот на собствено име, пък било то някоя съборетина на село.

Като студентка живеех на квартира, която беше по-хубава от родния ми дом - и като обзавеждане, и като местоположение. Не ми се разделяше с нея. Тия тук изкараха живота на квартира като сървайвър в джунглата едва ли не.

# 1 296
от квартира до квартира...
от роден дом до роден дом...
и от собствен дом до собствен дом ....

яхтени пристанища и Радо в една тема 😆

# 1 297
На мен епизодът ми хареса. Общочовешки, общовалидни проблеми, трима от четиримата герои ми бяха симпатични. Е, ако броим и бебчо, значи 4-ма. Simple Smile Като се сетя какви епизоди е имало в предните сезони, откровена провокация с нервите на хората, с тия хора разпуснахме.

# 1 298
Усещам, че след раждането на детето ще има много търкания. Фактът, че дъщеря му в началото не е знаела, че му е дете, за мен е червен флаг, заедно с оплакванията му, оправданията, нежеланието да си мръдне задника. Той дори се оправдава защо не прави това, което обича (посредствен рап) с разни арт извинения.
Абсолютно е така. Дървен философ, скъса ми нервите. За всяко едно нещо намира обяснение.
Охрана, шофьор...Дребен такикат и нагляр + мрънкач. Рядко отблъскваща комбинация.
Точно така. Хем има образование, но работи това, дето е за хора без квалификация, охрана и шофьор. То по-лесно е да стоиш на едно място и да "охраняваш", отколкото да си кинезитерапевт, където трябват усилия и внимание. А фризьорите не остават ли без ръце? Дори и моят фризьор, който е арабин (а за тях често се казва, че са мързеливи) ми е казвал как едната ръка е нонстоп вдигната и с машинката по 12 часа цъка без почивка. На мен ще ми се откачи ръката от 12 мин. такова упражнение, та какво остава за 12 часа.

Бягайте далеч от хора като този Радо. Тръгваш да му казваш нещо, то ти обяснява най-подробно как няма да стане.

# 1 299
  • София
Този Радо, ако е бил шофьор на хора по нощните заведения, е развил един цинизъм, присъщ за обслужващия персонал в тези среди - вижда разни кифли и батки, търпи им простотиите и парите и смята, че животът е несправедлив. Той иска техния живот и техните пари.

# 1 300
Русата жена като му четеше обявите за кинезитерапевти,Радо вика " Аз си падам по Тайландския масаж ,тяло в тяло "  Знае той ,как да си прави кефа Relaxed ,хем пари ще му дават ,ама да го кажеш в нац.ефир и бременната ти жена да го чуе е наглярство .

# 1 301
А то тайландския масаж няма нищо общо с кинезитерапията, но това е друга тема. Според мен Радо абсолютно излъга, че е учил за кинезитерапевт. Мисля, че е минал някакъв курс са масажисти преди време и това е. (Член на моето семейство работи точно като кинезитерапевт и изкарва луди пари, но си скъсва задника от работа. Обаче има и медицинско образование, рехабилитация и рефлексотерапия). А да изкараш просто един курс по масажи, това не те прави кинезитерапевт. Видяхте скрийншота от профила му, където ясно се вижда какво е учил. Средно училище + НСА  (национална спортна академия), нищо общо с медицината.
Явно само на приказки е кинезитерапевт. Иначе щеше да работи точно това.

# 1 302
  • София
В НСА имаше специалност Кинезитерапия. Тя не е медицинска специалност, не ставаш лекар.

# 1 303
от квартира до квартира...
от роден дом до роден дом...
и от собствен дом до собствен дом ....
Хаха, точно. А целият западен свят живее под наем. Масово, над 80% .. и Западна Европа и САЩ. Това с притежанието на имоти си е типично за бившите СССР, за Турция, за Арабския свят, за изтока. Мои приятели от Азербайджан бяха потресени като разбраха преди време, че съм под наем. И в течение на разговора разбираш, че ценностите са съвсем други. Абсолютно немислимо е за тях да се отделиш от семейството, без да имаш собствен дом. Няма такова нещо като "под наем", един вид... все едно си бездомен. Цел номер 1 в главите на тези хора още от деца е инвестирането на семейството в собствен имот и после да се живее в него, пускаш котва на едно място и така до края на живота. Това са ми го казвали различни хора, без да се познават един друг. Мисленето в България е подобно.

# 1 304
В НСА имаше специалност Кинезитерапия. Тя не е медицинска специалност, не ставаш лекар.
За въпросния рехабилитатор, за когото говорих (от семейството ми), абсолютно е нужно медицинско образование, той си съчетава няколко подобни дейности. (Рефлексотератия, рехабилитация, кинезитерапия.. и е учил най-подробно и ортопедия и травматология). Трябва да познаваш цялата физиология на човека. Те знаят всички мускулчета на латински намример.  Хората в медицинските ВУЗ-ове учат тези неща в най-големи детайли.
А виждането на Радо за кинезитерапия нали чухте какво е? Тайландски масаж! Е това е... глупак от класа. Той ако наистина беше кинезитерапевт, сега щеше да работи това и да не мизерстват с жена му. Защо работи като охрана, нещо, за което не е нужно никакво образование? И с какви пари ще си гледа детето?

И да, аз не ставам за лекар, да. Нямам и такива претенции, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт