Смени жената 2021

• 101 859
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 590
  • earth
По какви критерии е в първите 2%?

Може да е бил добър учен някога, но откакто се занимава с политика, най-много да е "science manager" - слагат му името на статии и туй-то.

# 1 591
  • Sofia
Цвета имала големи внуци от двата си сина,на 22,16 и 15год.Снощи четох статия,че през 2019год.е спечелила някаква титла в конкурса Мисис баба.

# 1 592
На мен пък не ми хареса младата бъдеща майка. Има нещо фалшиво и неприятно в тази жена. Самият начин, по който влезе и започна веднага да плюе другото семейство, да навира в очите нещата, за които е ясно, че на зрителите ще направят впечатление, не ми допадна. Ели от епизода в Синеморец например би била къде по- тактична и в същото време искрена. Изглеждаше ми престорена и нейната загриженост относно семейството на мъжа й, той голям симпатяга изглежда, е как са си наумили всички около него да не я харесват? Че и майката по телефона обясняваше, че не смятали, че му е време за сватби и деца? Добре, възможно е да има майки, които в даден момент мислят така обаче ако детето им е с жена, с която е щастлив, бременна е, нещо не ми се връзва да говорят така и да са крайно неразвълнувани… нали всички юркат за внуци?
Не ми е симпатична тази жена, сякаш пред камерите е жертвата, а зад тях обработва мъжа си срещу собственото му семейство.
За другото семейство, не са ми толкова невероятно странни- синдром на възрастни родители, който интересно, но не идва от много възрастния баща. Мисля, че не само майката, а бащата също играе ключова роля- много се разминават със сина, той е чувствителен и усеща, че няма одобрението му. От друга страна мама го утешава и става по- зле. Според мен самото момче по природа е по- свито, затворено и чувствително, не е типичният алфа мъжкар, но не е и лош и смятам, че има всички шансове за добро бъдеще. Това е малко тип характер и поведение, добрата новина за Румен е, че както има такива мъже, така има и такива жени.

# 1 593
Румен младши най-вероятно е в 4 курс. Няма как да е завършил право на 24. Нали сега се учи до 12 клас, т.е. до 19 години. Правото е само със степен Магистър, после има 3 държавни изпита, стаж, още един изпит.
На мен ми направи впечатление, че на вратата на стаята му, имаше закачени два бели халата за баня...

# 1 594
Може да са два негови халата, които сменя, просто да не ги прибира някъде. Не виждам странно да имаш 2 халата.

# 1 595
  • София
Няколко пъти повториха, че е 5 курс.

# 1 596
На мен пък не ми хареса младата бъдеща майка. Има нещо фалшиво и неприятно в тази жена. Самият начин, по който влезе и започна веднага да плюе другото семейство, да навира в очите нещата, за които е ясно, че на зрителите ще направят впечатление, не ми допадна. Ели от епизода в Синеморец например би била къде по- тактична и в същото време искрена. Изглеждаше ми престорена и нейната загриженост относно семейството на мъжа й, той голям симпатяга изглежда, е как са си наумили всички около него да не я харесват? Че и майката по телефона обясняваше, че не смятали, че му е време за сватби и деца? Добре, възможно е да има майки, които в даден момент мислят така обаче ако детето им е с жена, с която е щастлив, бременна е, нещо не ми се връзва да говорят така и да са крайно неразвълнувани… нали всички юркат за внуци?
Не ми е симпатична тази жена, сякаш пред камерите е жертвата, а зад тях обработва мъжа си срещу собственото му семейство.
Напълно съм съгласна. Защо не погледне себе си преди да плюе останалите? Бивша наркоманка, цялата татуирана и не знам още какво. Може и да е чиста сега, но щом веднъж е посегнала към дрогата като нищо пак ще отключи някоя зависимост.

Иначе ясно, че мамин златен Руменчо е останал във фалическия етап. Макар че като замисля много мои колеги-състуденти, които бяха родом от София си живееха с техните и в студентските години, че и след това. Ние от провинцията бяхме по квартирите и общежитията. Но тук не е толкова проблема, че не живее самостоятелно, а по-скоро в цялостното му държание и в отношенията с майка му. Тя го е задушила и обсебила. Доколкото видях учеха заедно правни закони, тя отворила учебниците и му обяснява нещо все едно е в началното училище. Имам дъщеря, а не син, и слава Богу. Има нещо като синдром при някои мъжки майки. Не знам как да го обясня. Вкопчват се в синовете си все едно виждат любими мъже в тях. Това граничи с патология.

# 1 597
  • София
Те са малко за реалитито Обсебващи майки. Тя наистина не го пуска да се развие. Хубаво, сродни души и подобни, но особено момчетата трябва да бъдат подтикнати към самостоятелност. Момичетата колкото и да са свързани с майките си, природата ги напъва да свият гнездо. Момчетата търсят обгрижване, не само емоции с момичета. В това отношение майките са идеалните обгрижващи, особено ако са на една вълна, а ако и бащата е на принципа "моят син не е като мен, а много ми се иска", всичко се катализира.

# 1 598
Те затова другите й синове са избягали чак зад Океана. Joy
Изглежда ми, че старши е разочарован от младши и младши го усеща, което още повече му скапва самочувствието.
Ми хвани го това момче, заведи го на лов, на бар, ако щете.
Цвете под похлупак.

# 1 599
Има хора, които не обичат барове и дискотеки, не е проблемът в това. Сякаш просто той живее в света на родителите си- аз смятам, че всъщност има и доста негови себеподобни връстници, но той няма самочувствието да се опита да комуникира с тях, да изгради връзки ( приятелски, социални, любовни, всякакви). Във взаимотношенията с майката е ,,лесно”, защото тя прави всичко и поема инициативата. Възможно е просто да не е инициативен човек за отношения. Според мен при него ключово е да започне да получава повече подкрепа от баща си, даже не толкова самата майка е пречката, той почувства ли се сигурен в себе си и по мъжки ,, одобрен”; е възможно да започне сам да търси себе си и пътя си. Мисля, че има голям респект от баща си и копнее за одобрението му, той от своя страна не изглежда толкова заинтересован, а майката -свръхтакава.

# 1 600
Дятото чак се учуди, че татуировките са за цял живот и не се "трият", хаха. И с такива хора общува Румен Младши. Дете, израстнало в саксия.
За чудене си е, че някой ще се намацоти с нещо, което не се изтива.
Това си е твое мнение. Значи се чудиш на 2/3 от младото поколение. Ако е стилно и е с мярка, не мисля, че е лошо. Ако е като на Жорката Семерджиев... е прекалено, и е грозно. Кич.
Това със совите, чучулиги са глупости
Изобщо не с глупости. За т.нар. нощни птици или совите, които не си лягат преди 02-03 ч, няма как да ги накараш да закусват в 08 ч., както прави Румен Старши, дето и без будилник е станал максимум към 06 ч. И на мен първото ми ядене е след 11, следобед към 16, вечер след 22. Знам, че не е нормално и полезно, но това е положението. В полунощ не ми се спи и съм кукуряк. Сутрин не можеш да ме вдигнеш и с кран. Имам 2-3 колеги, които са като мен. Но имам и такива дето клюмват пред ТВ още преди шоуто на Цитиридката и сутрин в 6 ч. стават, без никой да ги е будил, е това са чучулигите. Аз искам да бъда като тях, но... това не се променя. "Ставай рано и ще ти се приспи рано" не действа. В рамките на същия ден може и да стане, но после организмът се връща както е свикнал.

# 1 601
Румен Воденичаров казва в някакво старо интервю:
(за децата си)
 "Първите три се отгледаха сравнително лесно, защото имаше привилегии за хората, които имат 3 деца. Имаше доста добре уредена мрежа от детски градини и ясли. Най-добре знае майка им колко трудно се отглеждат, тъй като ние с майката на трите ми дъщери, т.е. с първата ми съпруга, сме разведени и главната тежест падна върху нея... Сега последният юнак го отгледахме трудно, защото около нас нямаше млада баба и се наложи майката – втората ми съпруга, да се посвети изцяло на него."

"Трите ми дъщери живеят и работят в България. Най-голямата - Людмила, защити дисертация в ТУ - София. Втората, Илиана, дори се изкачи до базовия лагер на Еверест, а после и на Монблан в Алпите. Всичките са големи скиорки и планинарки." (2011)

"Румен-младши учи в Първа английска гимназия, а майка му, която се е посветила на него, все още я взимат за моя дъщеря." (2011)
------------
Всяка от трите му дъщери (от два брака) вече е “взела хляба” в ръцете си. Людмила е икономистка, Илияна - доцент в Югозападния университет, а Румяна - представител на люксембургска фирма за режещи инструменти.
С Илияна и Румяна Румен е в Непал по време на силното земетресение през пролетта на тази година.
“Те са печени, изживявали са и по-страшни неща”, коментира баща им. Самият той е участвал в над 10
високопланински експедиции в Хималаите, Каракорум и Новозеландските Алпи.
 ------
Ще участвате ли на местните избори? -
"Да, в няколко общини, където имаме сериозни възможности."
(сравнително по нова статия, защото говориха и за Украйна)
==========================================================================

# 1 602
Румен Воденичаров се грижел за другите двама алпинисти, които изкачвали Еверест. По комунистическо време. Значи какъв е бил?

Учен, който се занимава с политика, не е учен.
в БАН  няма наука, Simple Smile ходели са там връзкарите, престижно е било, в днешни дни нямат пари да наука...

Воденичаров работи в Института по органична химия на БАН и в Научноизследователски химико-фармацевтичен институт. От 1985 г. е старши научен сътрудник в НИХФИ(научно иследователски химико фармацевтичен институт, приватизиран след 1989)
И партиите ги сменя,  "СДС", после "Атака", с Тодор Живков бил също близък...

Потърсих какви трудове има като учен, но намерих - книга е написал, "Самотно пътешествие до Канч"

# 1 603
Румен Воденичаров е типичен представител на прехода, от бивш комунист и държавен сътрудник, усетил вятъра на промяната и станал върл седесар. Той се грижил за Проданов, айде де, просто комунистическата партия им го закачила да шпионира и донася.
А.за синчето, боли го, че майка му го превърнала в мамино синче и цвете в саксия, но се примирил.
Аз също съм виждала майки орлици, но това е вече чисто извращение.

# 1 604
И партиите ги сменя,  "СДС", после "Атака", с Тодор Живков бил също близък...
Смятайте колко му е акълът, за да влезе в Атака...

Общи условия

Активация на акаунт