Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 58 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Някоя знае ли какво е мнението на д-р Сигридов относно трикратното обременяване с глюкоза от 24 до 28 г.с., което повечето доктори препоръчват да се направи при плод, който расте по-голям?

# 136
  • София
Здравейте. Някоя знае ли какво е мнението на д-р Сигридов относно трикратното обременяване с глюкоза от 24 до 28 г.с., което повечето доктори препоръчват да се направи при плод, който расте по-голям?
Самото изследване няма да навреди на бебето. По скоро въпроса е ако има отклонения в резултата какво да се прави и какви медикаменти би препоръчал. Обикновената глюкоза в нормални стойности ли ви е?

# 137
Лесно се записах за ембрионална морфология в 7 ма . Но бях объркана и малко раОчарована , Доктора като чели не му се вече много много занимава с витамините и терапиите при вече бременни . Но пък не бременна не можеш да попаднеш . После бях на скриниг но сега ще отмена часа си за фетална и ше ходя при Богданова май
Bochinka, а като бременна по-лесно ли се стига? Какви са ти впечатленията от Доки?

# 138
Много разочароващо. Ще дам отзиви и аз след 2 дни, подготвена съм, че ще е ОГРОМЕН разход, но пък дано успее да открие проблема при нас.

Добри отзиви за ФМ чувам за проф Марков, при предишната бременност имах час при него, но претърпях СА в  9гс и така и не успях да се запозная с работата му.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 20:40 от bonibon_

# 139
Момичета, колко време горе долу отделя д-р Сигридов на една бременна пациентка при преглед? Ходих при него със сина ми преди 6 години и освен часовете чакане пред кабинета, вътре също прекарвах достатъчно време за прегледа. Сега имам опасения, че няма време много да отделя на една пациентка... Имам час за БХС и първа фетална..

# 140
Аз съм била на ембрионална морфология и на БХС и според мен времето беше достатъчно, не съм се чувствала претупана или да е бързал да ме отпрати. На БХС специално ми се стори, че много дълго време ме преглеждаше. Също 2-3 пъти ме питаше имам ли въпроси. Моите не бяха много, но сигурно каквото и да бях питала щеше да отдели време да ми отговори.

Само искам да вметна за тези, които се интересуват и от др. Ковачев - трябваше да го посетя за коментар на изследвания, назначение от др. Сигридов. Аз поисках да има и преглед, не само коментар и останах много приятно изненадана от доктора. Отидох с резерви и не бях доволна, че друг лекар ще ми коментира резултатите, но накрая останах много доволна. Прегледът ми беше супер обстоен. Имах много въпроси по кръвните резултати - обясни ми всичко, даде ми подробни насоки какво, кога и как да приемам и накрая ме изпрати с цяла флашка със снимки и 1 сгънато листче, на което написа пола на бебето, за да го видим заедно с бащата отвън. Също ми даде личния си имейл, за да му изпращам изследвания, които трябва да пускам периодично и вече съм му писала 2 пъти и ми е отговарял доста бързо.

# 141
Здравейте някой вече има ли обаждане от МЦ   за час при небреммни Пацинети при доктор Сигридов  ,която течеше между 01.06-10.06 ?
Обадиха ми се от МЦ ,но след тези коментари ,които казахте момиче вече не знам какво да правя изобщо дали да отида 🙁като небремна пациентка с  1 извънматочна бременност ,2 спомантани аборти ,откриха ми тромбофилия .....

# 142
Здравейте,
Относно изследванията преди хистероскопия, изикваха ли хепатит А или само В и С?

# 143
Здравейте,
Относно изследванията преди хистероскопия, изикваха ли хепатит А или само В и С?
На мен ми искат само В и С, Спин и Сифилис

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 10:58 от Ashi_

# 144
Здравейте, някоя от вас следи ли си бременноста при др Ковачев или др Чучумишев, бих искала да попитам дали дават болнични ?

# 145
  • София
Здравейте, някоя от вас следи ли си бременноста при др Ковачев или др Чучумишев, бих искала да попитам дали дават болнични ?
Клиниката не издава болнични листа.

# 146
Здравейте,
На мен ми искат само В и С.
На мен нищо не са ми искали. Хммм

# 147
Аз съм си записала хепатит В, С, спин и сифилис, но се зачудих да не би да не съм разбрала и да трябва и хепатит А. Иначе за останалите 4 ги искат

# 148
Много разочароващо. Ще дам отзиви и аз след 2 дни, подготвена съм, че ще е ОГРОМЕН разход, но пък дано успее да открие проблема при нас.

Добри отзиви за ФМ чувам за проф Марков, при предишната бременност имах час при него, но претърпях СА в  9гс и така и не успях да се запозная с работата му.

Здравейте!
Ще очакваме включването Ви с впечатления от Доки!

Успех!

# 149
Здравейте, момичета Simple Smile Има ли стед вас дами, които са имали Т-образна матка и са коригирали формата й с оперативна Хистероскопия при др. Калчев? Моля, споделете мнение - как мина проседурата, имахте ли проблеми/сраствания след това?

Общи условия

Активация на акаунт