Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Ех, като чуя, че лекар лекува с надежди.... 🤦♀как така др Чучумишев се надява да се оправи кръвотока... Защо не се консултира с др Сигридов, който доста по-сериозни проблеми овладява.... Започвам да се замислям за комуникацията в екипа им.

Тази мисъл ме гложди още откакто др Ковачев ми назначи добавки за изследванията... Струваше ми се, че доста неглижира всички безброй изследвания, назначени ми от др Сигридов, за които бях платила хиляди левове (буквално).
И аз забелязах това от страна на др Ковачев,  буквално хиляди левове за изследвания, а той наблегна на витамин б12, витамин Д ( на основните, които назначава всеки лекар) , а Сигридов ми беше изписал 6 страници с изследвания.

# 631
И на мен не ми изписаха почъи нищо за пиене, просто защото резултатите ми бяха хубави. За доста показатели го попитах и ми обясни какво и защо ми изписва или не. Тук са писали и жени, на които е изписвал 1 торба добавки. Те пък се чудят как да си ги разпределят за пиене през деня. Всичко е според резултатите ви

# 632
  • София
Ех, като чуя, че лекар лекува с надежди.... 🤦‍♀️как така др Чучумишев се надява да се оправи кръвотока... Защо не се консултира с др Сигридов, който доста по-сериозни проблеми овладява.... Започвам да се замислям за комуникацията в екипа им.

Тази мисъл ме гложди още откакто др Ковачев ми назначи добавки за изследванията... Струваше ми се, че доста неглижира всички безброй изследвания, назначени ми от др Сигридов, за които бях платила хиляди левове (буквално).
Не искам и да чуя повече за тоя Чучумишев. Такива съществени неща изпусна при мен, че в една седмица ходих на още два прегледа при други лекари.

# 633
  • София
Kene, какво е изпуснал при вас?

# 634
  • София
Чучумишев изпусна две много съществени неща. Не искам да ги коментирам тук, но обмислям среща с др.Сигридов. Наложи се многократно да посетя други лекари, както и много специфични изследвания за да се обективизира ситуацията. Ако върнете назад в темата аз го препоръчвах на всички, но вече оттеглих препоръката си. Какъв е смисъла от преглед по 1 час , когато не вижда основни проблеми. Другите лекари ги видяха още на третата минута и ми ги показаха. За човек като мен който и хал хабер си няма също бяха очевидни на ехографа. По принцип нося очила с диоптър, но повярвайте ми и без диоптер се вижда много ясно. Реших , че всеки греши. Дадох му втори шанс и още на следващия преглед ми каза друга глупост   заради която отново по лекари, като и двамата други лекари от две различни клиники дадоха едно и също мнение.

# 635
kene, съжалявам. Надявам се, че ситуацията вече е овладяна...

Момичета, и по-рано го писах... Не давайте шанс на лекари, за които сте пореден пациент... Всеки човешки живот е безценен и компромиси с това не бива. Знам, че всеки греши-лекарите също... Но гледайте като знак от съдбата и намерете друг специалист, Вашия си специалист... 🍀🍀🍀

# 636
  • София
bonibon, много точно написано, не трябва да се правят компромиси. Сигурна съм, че др.Сигридов ще се ядоса като се срещна с него. Просто Чучумишев не е за тази клиника.

# 637
Kene, а имаш ли час при Сигридов? Не може ли при него да се следиш?

# 638
  • София
Също смятам, че няма комуникация между лекарите в клиниката. Бях при трима - Доктор Сигридов , Ковачев и Димитров и сумарно след всяка консултация имах списък с нови добавки и нови изследвания, като доста се препокриваха.
Като цяло това е насока върху, която трябва да се поработи според мен.

# 639
Лоша новина.... Защото например др Сигридов изпраща небременните към Ковачев... Демек ние каквото и да правим те ще ни въртят...

Но като се замисля едва ли има мое досие в клиниката например...

За тези цени трябва да са доста по-стиковани и изобщо през ум да не ни минава, че  няма синхрон помежду им...

# 640
  • София
Лоша новина.... Защото например др Сигридов изпраща небременните към Ковачев... Демек ние каквото и да правим те ще ни въртят...

За тези цени трябва да са доста по-стиковани и изобщо през ум да не ни минава, че  няма синхрон помежду им...
Ох това е адски неприятно,още преди 5 години беше така.
Става нещо ,влизаш в болница при уж препоръчан от доктора лекар при който лично той те е изпратил,излизаш от болница и после те чака в кабинета увикване и наплашване какво ще се случи с детето ти,защото си изпълнил терапията от болницата в която си пратен.Доста неприятна ситуация.

# 641
Според мен има досиета, защото ден път забравих да си взема документ от прегледа и при следващото посещение помолих да ми го дадът, ако нямаха досиета едва ли щяха да ми дадът документ от предишен преглед.

# 642
От прегледите може и да има нещо, но не съм сигурна, че има информация точно какво е назначено да се изследва, както и резултатите от изследванията. А може би така инфпрмацияще помогне проследимостта, НО знам, че е невероятен обем ... И все пак ми е чудно... Ако забременея след 1 година, ще помнят ли сега какво е било, кое как съм усвоявала.... И тн...

# 643
Здравейте, д-р Сигридов какви "природни " мерки препоръчва при влошени кръвотоци? Вече съм на Клексан 0.4, Натаспин ×2 и ми увеличиха  АП на 150 мг. Гледам да пия вода по 3 литра и да се движа. И омега пия. Какво друго? Срещала съм някъде сок от нар, по колко пиете?  Дайте съвети моля Confused
И още един въпрос- имам запазен час за него на 18ти, но тогава по ПРМ ще съм 14 г.с.+2 (не можах да запазя по-ранен час). От рецепция ми казаха, че може само до 13г.с.+6, след това 16 г.с. Според вас ще ме върне ли?

Няма да те върне, спокойно.
Каква Омега пиеш? Важно е да е с повече ЕРА и да се пие в големи дози (на мен ми беше казал три пъти дневно по 480-560 мг, с тромбофилия съм, но кръвотокът беше добър през цялата бременност). Обяснявал ми е, че омегата има отношение към състоянието на съдовете, което е не по-малко важно от разредеността на кръвта.
Натаспин трябва да го пиеш на гладно и поне един час след това да не се храниш.

Благодаря на всички за включванията по моята тема. Дано и моят кръвоток се оправи от самосебе си. За омега- пия по една таблетка Minami MorDHA. За Натаспин- не знаех, че трябва да се пие на гладно и вечерното хапче го приемах след хранене, ще го променя.

Относно д-р Сигридов- какви изследвания пуска напоследък за бременни? И, ако имаме изследване в Бодимед отпреди месец-два за някой витамин и е бил ок, изисква ли отново да се пусне?

# 644
  • София
Gebura, за подобряване на кръвотока Сигридов препоръчва омега с повече ЕРА. Тази, която пиеш, е идеално да се включи в третия триместър и по време на кърменето, но доколкото знам от него няма отношение към подобряване качеството на артериите.

Относно изследванията - според мен следи различни неща в зависимост от ехографските показатели и гестационната седмица. При мен във втория триместър искаше да пускам В12, фолат, В6, D, селен, йод, желязо, ЖСК, hs-CRP, общ белтък, албумин, антитела за херпесни вируси, щитовидни хормони, коагулация. В третия триместър добави проследяване на В7, калций, магнезий, прокалцитонин.
Пусках витамините всеки месец, за да не си докарам предозиране.
Стискам палци ситуацията с кръвотока да се овладее възможно най-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт