Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, тези които са правили ембрионална морфология при д-р Сигридов, могат ли да споделят мнение, заслужава ли си или са излишни пари?

# 646
това е странен въпрос ! Аз правих но всичко с бебето е наред . Ако обаче имаше нещо е супер да се хване по навреме . Това дали си заслужва или не си е лично индивидуално , на човек на който нещо му е открито тогава а дано такива няма разбирасе че си заслужваа но няма как да знаеш преди да си направиш такава. Освен това той само Сигридов практикува такава морфология . И то от скоро

# 647
Какво представлява ембрионалната морфология? Не е ли нещо като ФМ, но в 4-5 седм?  И ако е това, как св записва час при др Сигридов с оглед безкрайното чакане?

# 648
в 7 ма седмица не в 4 та Simple Smile то в 4 та няма какво да се гледа още . Записах си с лекота да ти кажа

# 649
Аз също си записах с лекота, за 8 седмица беше моята. Всичко беше наред, видях неща, които не мислех, че се виждат толкова рано. Не смятам, че са били излишни пари.

# 650
Това е супер. Щом лесно се записва час... Аз мислех, че и за ФМ е сложно, защото се зв на точния ден за записване, което може да е реално да си в 7-8 докато стане денят..

# 651
След като станах пациентка на клиниката (на Калчев) не съм звъняла повече на определен ден, звъня когато ми трябва час.

# 652
Аз звънях преди 2 седмици за час за ранна ФМ за септември, но ми казаха да се обадя на 16.08, когато отварят графика… Та не знам колко е лесно.. Имам подозрения, че ще се окаже мисия невъзможна.

# 653
Може просто графика за след ваканцията им наистина да не е готов преди 16.08. Не знам, аз и за Калчев лесно записах час, после като бременна и за морфологиите при Сигридов също лесно. Само за Ковачев ме караха да звъня на определения ден, но предполагам тъй като той работи и в друга болница, с неговия график е малко по-трудно. Но пък и за него като се обадих ми дадоха скорошен час, а не след 3-4 седмици примерно.

# 654
Момичета при предишната ми бременност се следих при Сигридов и раждах при Илиев в Токуда. Сега планирам втора бременност. Имам няколко фактора.за вродена тромбофилия и много се чудя дали да се следя отново при Сигридов. Проблема е, че повечето лекари, при които съм се следила не одобрявят препоръките на Сигридов и така постоянно съм раздвоена кой да послушам. А примерно ако Сигридов е против прием на аспирин или НМХ, а лекаря който ти прави секциото е ЗА, вие как действате ? Тоест как да послушам Сигридов примерно след като той няма да ме оперира, а ще го направи друг човек, който трябва да е информиран какво съм приемала. Вие как се справяте с факта, че повечето АГта не одобряват Сигридов ? Прикачвам си и изследванията.

# 655
  • София
Имай предвид, че Сигридов не е това което е бил преди години.

# 656
  • в страната на чудесата
Имай предвид, че Сигридов не е това което е бил преди години.
В какъв смисъл?

# 657
  • София
По-нагоре съм писала за моят случай. Отделно сега има и собствена аптека и трябва да продава хранителните си добавки. Помогнал е на много преди години. Сега може би си пише и диплома за научна степен. Поема при сърце само случаите на тези, които ще му влязат като полезни за да напише дисертацията.

# 658
  • в страната на чудесата
Дисертация? Съмнявам се дълбоко. Но се зачудих дали другите АГ бих одобрили предишния или сегашния подход. Това имах предвид като ви попитах. Какво е бил преди?

# 659
Всъщност още преди няколко години и на мен д-р Сигридов ми каза, че мечтата му е да се занимава с научна дейност. Стори ми се изморен от ежедневието и недостаъчно удовлетворен, така че преполагам с времето ще спре лично да преглежда.
Аз съм с подобни мутации, без Ace.. Водят ги нискорискови, но задължително при бременност се започва с фраксипарин/клексан. При моята бременност бях на инжекции всеки ден до средата на 4-ти месеь, след което док ми ги спря. Всеки случай е индивидуален. Илиев е вече в Надежда.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 09:06 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт