Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 58 651
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Омега в ранна бременност трябва да е или само ДХА или Повече ДХа от ЕпА .Аз пия на Минами от здравис само ДХа . Иначе да се оплача че все още си чакам снимките от Скрининга , вече 4 пъти звънях да напомням , файда няма . Много е тъпо чесно казано особенно предвид факта че бащите не присътстват на цялата тая милост

Благодаря сърдечно за препоръката! Сега успях да проверя и честно казано, виждам, че повечето Омега-3, включително и тези на Minami са с повече ЕПА, като открих на сайта на Zdravis един вариант на Minami, който е за вегани / вегетарианци - Vegan DHA, около 70 лв. струва. Този ли приемаш или аз нещо аз не се ориентирам като хората? Благодаря много! 🍀🤗  Успешна и спокойна бременност и дано скоро ти пратят файловете! 🤞

# 106
тази взимам

# 107
  • София
Супер, сърдечно ти благодаря! 🤗🍀🌹
Ще се постарая да се снабдя с нея, за да я почна преди трансфера и дай Боже, да я докараме до здрава, нормална бременност! 🙏🤞🍀🍀🍀 Успех и на теб! 🤗

# 108
Мерси Simple Smile всичко ще е наред стискам ти палци

# 109
Момичета, знаете ли коя хранителна добавка препоръчва д-р Сигридов за намаляване нивото на кръвната захар?

# 110
Момичета, знаете ли коя хранителна добавка препоръчва д-р Сигридов за намаляване нивото на кръвната захар?

Да и не само за намаляване на кръвна захар а и добавките които препоръчва за качество на яйцеклетките.

# 111
Само минавам да кажа че чаках 3 седмици за снимки от БХС м получих днеска след поредния имейл . Само 1🙄

# 112
Само минавам да кажа че чаках 3 седмици за снимки от БХС м получих днеска след поредния имейл . Само 1🙄

Бочинка, и аз получих една снимка, още в деня на БХС, но е толкова перфектна, че не бих я заменила и за 5 Simple Smile

# 113
Моята е малко странна Simple Smile Имаше и много по сладки моменти в които се виждаше цялото . Ама каквото такова . Но като цяло е тъпо да даваш 280 лв и да не ти дадът снимки . Особенно предвид че таткото е изолиран . Добре че поне ми даде да снимам видео

# 114
Здравейте,
Моля, ако някоя от вас скоро е правила хистероскопия в МЦ Сигридов, ако може да ми пише на лично съобщение Simple Smile
Благодаря предварително

# 115
Какви 280лв. ФМ е 190 май, толкова платих за втората. И аз получих 1 снимка.  А от първата в 12г.с. Малко не мог да я разбера. Не се вижда много какво е що е. От втория път е на лицето. Можеше и по добре. Ще ходя за 3тата ФМ другаде.

# 116
Извинявам  се не 280 а 210 лв платих за скрининга .Но пак си е доста , и една снимка малко е странно .

# 117
Здравейте,

Следващата седмица ще посетя за първи път др Сигридов. Не съм бременна, с 1 спонтанен аборт съм от преди 1.5г.

Трябва ли да пусна изследванията от 1ва страница предварително или да изчакам да мине прегледът?

# 118
Здравейте,

Следващата седмица ще посетя за първи път др Сигридов. Не съм бременна, с 1 спонтанен аборт съм от преди 1.5г.

Трябва ли да пусна изследванията от 1ва страница предварително или да изчакам да мине прегледът?

Здрваейте. Аз не съм бременна и бях на преглед, обадих се на регистратурата и ми казаха да не нося никакви изследвания. Д-р Сигридов ми назначи. Най -добре им се обадете и питайте...

# 119
Здравейте, края на май имах хистеро и биопсия при д-р Калчев. Още тогава се видя някакво възпаление и като излезе резултата са ми писали от 2ри ден на цикъла да пия Сумамед за 3 дни.Това ще го направя на другия цикъл, защото този месец мина, но пък ми казаха на този цикъл да си правим опити, понеже има голям шанс за бременност след хистерото. Странно ми е все пак, при положение, че не е излекувано възпалението. Някой имал ли е такъв казус? Иначе фертилити теста ми беше чист, нямам инфекции.
Другото ми питане е по повод назначени изследвания от д-р Сигридов-желязото ми беше на долна граница и ми изписа Билкова кръв. Сега пуснах контрола и вече е на горна граница, предполагам, че трябва да спра приема му за известно време?

Общи условия

Активация на акаунт