Да, да, аз имах предвид в клиниката му!
Калчев вече го няма!
Интересното е, че небременна да се добера до Сигридов - ще е почти невъзможно!
Истината е, че на 39 г. това /дай Боже/ ще ми е първа бременност и искам да се подготвя, за да намаля риска от увреждане на плода или от декомпенсиране на системи и органи!
Аз според Сигридов щях да развия прееклампсия при бременност. Ами имах супер лека бременност! Като си имам проблеми с щит. жлеза и повечко килограми, няколко аборта и успешна бременност на 38/39г. При повечето жени няма сериозни проблеми , не се настройвайте сами , че ще има.
Благодаря ви!
Аз съм с Хашимото, старая се да го контролирам, спортувам, храня се умерено и здравословно ( то е малко относително това), нормални килограми съм, но постоянно чувам от приятелки и близки, как трябва да хвана “последен влак”, как всичко приключва! Аз знам, че не съм първа младост🤣!
Не знам, но някак се надявам на компетентност от лекар, за да имам едно здраво дете и аз да успея да го износя качествено!
Струва ми се, че са необходими екстра усилия от моя страна, за да имам бебче!
Благодаря, че споделяте своят опит, обещавам, когато започна всичко и аз да ви бъда полезна!
Аз съм на евроинс с ултра мега супер премиум пакет и не се покриват тия неща освен обичайни прегледи и раждане . Даже по назначение на АГ не ми покриха още два гена тромбофилия, и нац простото Анти Ха изследване.
[/img][/img][/img][/img][/img][/img]