Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бебетата се дават в комплект?
Колко време след прилагането на пипетата Адвокатът започва да действа?
Каква храна е подходяща за млад котарак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бебетата се дават в комплект?
Котките се раждат в котило, защото са братя и сестри и обичат да си играят заедно. Разделянето им може да ги направи нещастни. В природата котките живеят в групи, но в домашни условия е по-добре да останат заедно. Отглеждането на две котки изисква повече внимание от отглеждането на една, но е важно да им осигурите достатъчно пространство и грижи.
-
Колко време след прилагането на пипетата Адвокатът започва да действа?
-
Каква храна е подходяща за млад котарак?
-
Какво да правим, след като котката се промени след кастрация?
-
Защо котката често ходи до тоалетната?
Вкъщи обаче имаме две котки, които се опасявам, че могат да се заразят, освен ако не държим котето под карантина някак. Но дори тогава ще е много проблематично да го донеса, тъй като семейството ми е против. Та мисълта ми е, че сигурно не мога да пускам обяви в групи дали някой не би могъл да го прибере, след като има толкова много неизвестни... Или евентуално ако утре успея да го примамя в клетка с храна, има ли някакви приюти в София, където да го нося? Това не е първият такъв случай, по подобен начин се сдобихме със сегашните си котки... Затова ми се иска да знам какво може да се направи. Благодаря предварително.
А какво стана с Марсел? Появи ли се?