Чакаме със свити сърчица Коледните чудеса! ❤ - Декемврийски бебета 2021 (Тема 2/2021)

• 27 762
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, аз се мажа с маслото на Мустела, но миризмата му много ме дразни и ми се гади. Знаете ли някое масло, което няма миризма?

# 106
Все още не се мажа с нищо.Мисля да започна в 13 гс.Гаденето при мен продължава.Имам вече заформен корем,но ми е втора бременност.Качила съм вече 2,3 кг,които по скоро ги отдавам на хормоните .Въпреки всичко,внимавам какво ям и гледам да не прекалявам,за да мога да се задържа на тези по дълго време.Днес съм на преглед и ми е малко едно свито,не съм ходила на преглед от 3 седмици.БХС е другата седмица и него много го мисля.Искам там всичко да е наред,да се регистрирам вече за ЖК и да мога спокойно на работа да съобщя,за да знаят и да не разчитат на мен много,много.Стискайте палци довечера на прегледа всичко да е наред.

# 107
Днес като обяснявах на док, че имам режеща болка в ляво, особено като кихна и ми каза : Чакай, те тепърва почват, мушкания, опъвания и подобни.
Ох и аз ги имах. Свивах се на три, толкова много болеше. Трябва всеки момент да мине и при теб. Миналата седмица ме болеше, тази - не.
Емичка, искай си в аптеката да ги миришеш. Аз се мажа с олио и не мирише май, може да ги погледнеш.
Криси, стискам палци Simple Smile.

# 108
Може ли някой да ме добави в списъка? С термин 02.01.2022г.

# 109
Браво за хубавите новини, момичета!
Предната бременност си бях купила масло на Палмърс, но така и не го ползвах, защото много ми се гадеше от миризмата. За сега нищо не съм си взела.
Снощи си мислех, че ще умра вече с това повръщане. Беше ми адски зле. Днес съм в отпуск и общо взето се търкалям цял ден и ми е горе долу по-добре.
Не забелязвам още да имам корем, въпреки, че ми е втора бременност, но и забременях 50 кг, а сега в 8+5 съм 47 кг.
Общо взето за момента съм казала само на семейството. Аз ли съм единствената луда, която крие от приятелите си или има и други като мен? 😂

# 110
pgeober определено не си само ти, ние сме казали само родителите ни. Аз не смея още на нито една приятелка да споделя, въпреки че повечето като бяха бременни ми казаха в много ранни седмици. Просто не мога още да се отпусна и аз като хората. Надявам се след БХС да съм малко по-уверена

# 111
  • London
Както го чувствате, момичета 🤗
Моя приятелка не каза на никого докато не влезе в 5ти месец. Така беше преценила и никой нямаше право да й се сърди.

Ние на родителите казахме много бързо, а като видях вече и сърчицето казах на двете ми най-близки приятелки. Останалите ще разберат като ме видят с корем 😆

# 112
  • до най-прекрасния мъж
В началото знаехме ММ, аз и моята майка. Излязох в болничен от трансфера, а тя живее с нас и нямаше как да не разбере. Като постъпих в болница със зацапване в 7 г.с. разбра и майката на ММ. В работата научиха в началото на 2-ри месец, заради диагнозата в болничния. Също две много близки приятелки знаят - с едната работим заедно, а другата по стечение на обстоятелствата ми препоръча лекаря, при когото съм и е в течение. На други роднини, приятели и познати още не сме казвали, има време и за това. В работата не исках да знаят, но това ми беше варианта да си седя вкъщи и реших, че е по-добре така.

# 113
Ние също за сега си траем...😀

# 114
Aз май съм споменавала , ама покрай мен доста хора знаят от самото начало.Семействата и на двамата е ясно, кумувете ни също са в течение. Кумата ми хем идваше с мен по процедури, хем майка й ми е АГ по ЖК. На работа не съм крила, че правим ин витро, още повече че  ползвах допълнителните дни по КТ за явяване на прегледи преди ЗЕТ. След него не съм и искала да ми се сменя диагнозата на болничния. Най-близкият ми началник си беше в течение на всичко, а предполагам , че който не знае , че съм бременна, се е досетил, защото след 15-те дни болничен след трансфера до сега си ползвам отпуск. Даже колежките , с които работих до скоро , като видяли дългия отпуск и са разбрали , че е положителен резултатът и се обадиха да ме чуят как съм. Близките приятели се усетиха , че нещо става , като изчезнах за 4 седмици, докато бях в болницата. Останалите ще разберат или като ме видят с корема, или като родя.
Момичета, сърбят ли ви зърната? Мажете ли ги с нещо, че направо ме побъркват. Гърдите почти не болят вече, ама този сърбеж Simple Smile

# 115
Може ли някой да ме добави в списъка? С термин 02.01.2022г.
Norry, в списъка си още от началото на темата - датата е една от тези най-отдолу, подредила съм ги последователно.

Относно казването на роднини и приятели - ние след проблемите предния път сега все още на никой не сме казали.. дори на родителите си, защото не искаме да ги притесняваме. Чакаме да мине ФМ юни и тогава вече ако всичко е наред ще съобщаваме 😁

# 116
Аз съм в 12 г.с. и освен семейството никой не знае. Но скоро трябва да кажа на работното си място, защото работата ми е доста натоварена и едва ли ще издържа до 45 дни преди термин. Със свито сърце съм, тъй като работя в мъжки колектив ( с още 2 жени, които не са излизали на това работно място по майчинство), а аз очаквам второ дете. Не гледат с добри очи на болничните/майчинството. Много трудности и негативизъм имаше първия път, та не ми се мисли сега. Да не говорим, че ми се натяква до ден днешен вече 3 години, откакто съм се върнала, че съм била дълго време по майчинство. И така...

# 117
Минавам да се оплача, че имам болки в яйчниците и днес по-обилно бяло течение. Май съм настинала. Прегледът ми е чак на 17.06 когато вероятно ще ми вземат и вагинален секрет, но до тогава?

# 118
Norry и аз миналата седмица имах много обилно течение, пусках микробиология в понеделник и днес е готова - напълно чиста. Не знам и аз сега какво да мисля, явно е нормално. АГ предположи, че бактериите, които ми излизат в урината, са заради течението, но след като микробиологията е чиста, не знам 🙄

# 119
Norry и аз миналата седмица имах много обилно течение, пусках микробиология в понеделник и днес е готова - напълно чиста. Не знам и аз сега какво да мисля, явно е нормално. АГ предположи, че бактериите, които ми излизат в урината, са заради течението, но след като микробиологията е чиста, не знам 🙄

Да, обаче мен ме и болят яйчниците. Точно както по принцип като настина. И се чудя къде мога ей така на своя глава да си пусна една микробиология, че не искам да чакам до 17.06.
Моля се да не е нещо сериозно и да не се налага лечение 😔

Общи условия

Активация на акаунт