Чакаме със свити сърчица Коледните чудеса! ❤ - Декемврийски бебета 2021 (Тема 2/2021)

• 27 456
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Идвам да се похваля с добри резултати от БХС. Рисковете са ниски, бебетата са големи, мъжа ми ги видя, всички сме доволни Joy това е общо взето с две думи. Нааай-накрая и аз ги видях да мърдат и съм много доволна. За кръвното каза, че за момента не вижда проблем с кръвотока и индикации за прееклампсия. Каза, че няма смисъл и пренатален тест да правя и мисля да се доверя. Много странно каза пола и на двете без да гледа там, където се вижда пола. Ще си чакаме още за окончателен пол, предполагам, че в 14г.с..
Ilceto, за съжаление аз нямам опит и не мога да кажа мнение...
Блу, чудесни новини Hug
Рейнбол, ех че хубави новини и при теб, честито. Надявам се и мъжът ти да е доволен. Моя си иска момче, аз си искам момиче... Засега мир ще има само ако са разнополови.

# 91
Ilceto, нямам личен опит, но мои близки, семейство, с ИР, диабет и други проблеми, се довериха на хранене по Зоната. Знам, че е трудно, особено сега като ти се гади, но може да се опиташ да балансираш храненето си - винаги да има протеин, въглехидрати и мазнини в определено съотношение. Както казах не съм пробвала и не казвам от опит, но четох доста и лично за себе си намирам логика.
Поздрави на всички за добрите резултати.

# 92
Браво на всички за хубавите новини, нека само такива имам в темата 🙏🍀 Рейнбоу честито розовко 💜 Момичета, само аз ли нямам корем още? Вече в 9 седмица и няколко дни, абсолютно същия си ми е, даже не мисля за стрии, мазане и такива неща. Преди да забременея бях 42-43 кг и не мисля, че съм мръднала. А гаденето, което уж беше  изчезнало се завърна. Часа ми за БХС е чак на 14.06 и не знам как ще изтърпя до тогава, не че няма да ходя преди това при следящия АГ, но имам чувството, че едва тогава ще мога да си отдъхна една идея повече, ако всичко е наред

# 93
Мина и моят БХС . Според док всичко е наред с бебчо. В 12+2гс съм , а диването върви с 4 дни напред. Не спря да се швъка, да рита с крачета , да маха с ръчички. Другата седмица съм на пренатален. Док каза , че най-вероятно усещанията ми за момченце са верни, но не може да го каже с категоричност, че то не се спря и не беше застанало с добра видимост.
Колкото до гестационния диабет , предполагам са като при другия или при ИР - жажда, хипогликемии с треперене на ръце и зверски глад. Аз съм с ИР и доста съм орязала въглехидратите. За да е сигурно , трябва да се направи обременяване с глюкоза и трикратно изследване на глюкоза и инсулин.

# 94
  • London
Алисън, бебчо още е едва 3-4 см, няма какво да “изскочи” там 😁
Всичко е наред, още като забременях и ми беше интересно кога започва да се заформя коремче, та някои мами бяха писали, че чак след 4ти месец имало изглед на някакво бременно коремче 🤗
Моя леко се заформи, но не от бебето, а от газове и подуване. Някои сутрини е напълно плосък 😁

Момичета, браво за хубавите новини !
Още малко остана да излезем от първия триместър и да си отдъхнем (дори и само за миг 😆)

# 95
Аз си имам коремче вече заформено, ама бебчо е 12см .

# 96
Боже какви прекрасни новини днес в групата!
Радвам се за вас момичета, че всичко е минало добре!
Моя БХС и фетална са във вторник и хем нямам търпение, хем се притеснявам.
От вчера ме мъчи и мен главоболие и гадене, а беше позатихнало гаденето.
Аз си взех на Пълмърс лосиона за стрии, че по мазните не ми попиват изобщо и ме дразнят.
Въпреки,че си имам коремче се мажа от дъжд на вятър 🙄
Най-доброто било свинска мас, взех и мислех да я бъркам с крем и малко етерично масло за да не мирише лошо, но така и не го направих.
Може би ще ми дойде музата с първата стрия 😁

# 97
Мина и моят БХС . Според док всичко е наред с бебчо. В 12+2гс съм , а диването върви с 4 дни напред. Не спря да се швъка, да рита с крачета , да маха с ръчички. Другата седмица съм на пренатален. Док каза , че най-вероятно усещанията ми за момченце са верни, но не може да го каже с категоричност, че то не се спря и не беше застанало с добра видимост.
Колкото до гестационния диабет , предполагам са като при другия или при ИР - жажда, хипогликемии с треперене на ръце и зверски глад. Аз съм с ИР и доста съм орязала въглехидратите. За да е сигурно , трябва да се направи обременяване с глюкоза и трикратно изследване на глюкоза и инсулин.
Flushed как така 12+2, с четири дни напред и 12см? Моите си отговарят на 12+3 и са по близо 6см. Хайде пак се шашнах....
Радвам се за хубавите новини, момичета Hug

# 98
Fairytale11 , предполагам при теб не са ги мерили целите и от там идва разликата. Ако правилно се ориентирам по листа 73,4 мм е дължината от главата до дупето. Тежи 61гр.

# 99
  • London
Аз ги гледам по ей тази таблица 🤔

# 100
Страхотни новини, все така добре да си растат бебчета на. Пита ли за болките? Аз също имам около пъпа и в слабините и доста се тревожа.
Идвам да се похваля с добри резултати от БХС. Рисковете са ниски, бебетата са големи, мъжа ми ги видя, всички сме доволни Joy това е общо взето с две думи. Нааай-накрая и аз ги видях да мърдат и съм много доволна. За кръвното каза, че за момента не вижда проблем с кръвотока и индикации за прееклампсия. Каза, че няма смисъл и пренатален тест да правя и мисля да се доверя. Много странно каза пола и на двете без да гледа там, където се вижда пола. Ще си чакаме още за окончателен пол, предполагам, че в 14г.с..
Блу, чудесни новини Hug
Рейнбол, ех че хубави новини и при теб, честито. Надявам се и мъжът ти да е доволен. Моя си иска момче, аз си искам момиче... Засега мир ще има само ако са разнополови.

# 101
Здравейте и от мен със запис в новата тема! Simple Smile  Следя ви още от предходната тема, но ме беше страх да се запиша. Имам близнаци - момчета(8г), които са инвитро. Този март месец се заразихме с Ковид, но за щастие го карахме вкъщи и пиехме лекарства с шепите. Април взе да ми закъснява цикъла, но го отдавах на болестта и лекарствата. Докато не почнаха много да ме болят гърдите, вдигнах температура 37,2 и почна да ми се гади сутрин от кафето. Направих си теста на сутринта и веднага се появиха 2 яркочервени черти. Heart Термина на нашето малко чудо е 08.12.
  Вече съм минала няколко прегледа, и всичко е наред. Изследвания още не съм пускала, очаква се гинеколога ми да ми ги назначи в началото на юни. Има дни в които съм много уморена и ми се спи постоянно, гаденете ми е предимно следобед, рядко усещам и болки в кръста или корема и тогава пия нош па. Появи ми се ситен обрив по лицето, който вече отшумява.
  Вие какви слънцезащитни кремове ползвате, тъй като през този период сме предразположени към появата на петна?

# 102
Браво за хубавите новини, момичета - само така да продължаваме темата!
Добре дошли и на новите момичета Simple Smile

Alison с първа бременност е нормално още да не ти личи - радвай се Wink Аз имам чувството че до края ще стана като хипопотам.. вече корема ми е все едно съм в 4-ти месец (а вечер и на 5ти прилича..), а не съм качила килограми още - започнах 49кг и съм качила около 500-600 гр. Вече си усещам кожата на корема суха и започнах да се мажа, с първата бременност доста по-късно започнах.

flame_69 аз винаги от пролетта започвам да се мажа (по-конкретно лицето) защото по принцип си имам петна и ми излизат лунички. И за лице и за тяло полвам продукти на Авен, Ла рош, Биодерма, Виши, А-дерма - следя и взимам което е на промоция.

Аз да се оплача малко - детето донесе от яслата някакъв вирус и естествено не ме подмина Sad От вторник съм с температура 37.5-38 градуса, възпалено гърло и лека влажна кашлица - утре пак съм при ЛЛ, засега съм само на парацетамол, Стодал, прополки, хомеопатия и инхалации с физиологичен разтвор, но няма подобрение и започвам леко да се притеснявам Worried

# 103
Страхотни новини, все така добре да си растат бебчета на. Пита ли за болките? Аз също имам около пъпа и в слабините и доста се тревожа.
Блу, чудесни новини Hug
Казах, че е нормално да имам болки. На 08.06 съм на преглед в Токуда и ще питам и там, защото от последния преглед там останах с впечатлението, че не трябва да имам болки.

# 104
Днес като обяснявах на док, че имам режеща болка в ляво, особено като кихна и ми каза : Чакай, те тепърва почват, мушкания, опъвания и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт