Чакаме със свити сърчица Коледните чудеса! ❤ - Декемврийски бебета 2021 (Тема 2/2021)

• 27 451
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,момичета!Надявам се всички да сте добре.Исках да ви попитам към коя седмица започна да ви преминава неразположенията или да ви олеква?

# 76
При болки в гърлото и запушен нос ккво мога да пръскам и да взимам? В 8 седмица съм. Hug

Аз си купих от аптеката спрей, прополис с невен. По спомен беше 4.80 лв. След два дни положението беше окей.

# 77
  • London
На мен от 9та седмица ми е много по-добре, гаденето не е толкова силно и на често. През нощта все още си ставам поне по веднъж до тоалетна.
Гърдите също не са чак толкова болезнени, само на размер се увеличават 😆

Здравейте,момичета!Надявам се всички да сте добре.Исках да ви попитам към коя седмица започна да ви преминава неразположенията или да ви олеква?

# 78
И аз вече нямам гадене, само няколко седмици в началото.
Ще съм на преглед в петък, нямам търпение вече.

# 79
  • до най-прекрасния мъж
И на мен ми просветна малко. Още ми става лошо на моменти, но поне не е постоянно и започнах да се храня с каквото трябва предвид ИР. И разстройството ми мина, че ме беше страх да не се обезводня. А и кг. тръгнаха главоломно надолу и колкото и да се радвам, се притеснявам да не навредя на беб.

# 80
Аз идвам с въпрос. След колко време излизат резултатите от БХС? В момента на прегледа, или след няколко дни. В нета намирам доста различни информации.

# 81
Аз идвам с въпрос. След колко време излизат резултатите от БХС? В момента на прегледа, или след няколко дни. В нета намирам доста различни информации.
Зависи къде правиш БХС и за кои резултати говориш. Кръвните излизат в зависимост от лабораторията. А ако феталния има кръвните би трябвало още на прегледа да може да ти каже рисковете. Аз пуснах кръвните онзи ден, излязоха за 6 часа и утре съм на БХС. Би трябвало още утре да знам резултатите на бебоците, но съм чела, че при близнаци не е особено точно.
Това са предположения, първа бременност ми е, просто така виждам аз нещата. Моля да ме поправите, ако бъркам.

# 82
Зависи къде правиш БХС и за кои резултати говориш. Кръвните излизат в зависимост от лабораторията. А ако феталния има кръвните би трябвало още на прегледа да може да ти каже рисковете. Аз пуснах кръвните онзи ден, излязоха за 6 часа и утре съм на БХС. Би трябвало още утре да знам резултатите на бебоците, но съм чела, че при близнаци не е особено точно.
Това са предположения, първа бременност ми е, просто така виждам аз нещата. Моля да ме поправите, ако бъркам.
И за мен е първа. В Оскар клиник имам час, но разбрах, че в един ден ще ми вземат и кръв, и ще гледаме и бебето, трябва да запазя час и за женската консултация, затова се интересувах дали има период от време за резултати.

# 83
Аз може би бих питала дали може предварително да отида да дам кръв (ако ти е удобно, разбира се). После я камилата, я камиларя. Не знам после как обясняват резултатите, но на мен ми звучи като рецепта за претупване с "всичко е наред" и ти после да се чудиш и маеш. Не, че не е всичко наред, но мен не ме успокоява особено. Иначе вероятно е специфично за клиниката - когато седне лекарят да попълни данните.

# 84
Аз вчера купих на палмърс кремче и олио, ще имам за следващите месеци.
Иначе нямам стрии от бременностите, с редовно мазане с всякакви , различни мазила (не знам дали е заради това, но съм била стриктна всеки ден поне по веднъж, от самото начало), но имам от едно напълняване преди доста години на дупето... Disappointed

Привет!В коя седмица започна да се мажеш?Аз лично мисля да пробвам с олиото на Икаров 🙂
Аз също съм си купила олиото на Икаров, но докторът ми каза да започна с мазането от 14 седмица.

# 85
  • до най-прекрасния мъж
Минах и аз преглед. Беб е пораснал доста, вече се вижда доста ясно на ехографа. Трябва да съм 9+1 г.с., но отговаря на 8+5 г.с. Докторът каза, че всичко изглежда нормално и не е притеснително изоставането от няколко дни. Пък и зависи как е застанало. Те са толкова мънички още, че и 1 мм разлика в измерването е от значение. Вика ме след 20тина дни за скрининг в 12 г.с. Каза, че той ще си ми го прави, което е добре.
Минах и при имуноложката за НК клетките. Няма да правим повече вливки, засега всичко изглежда добре, а тя каза, че и ще падат още. Относно КЗ, ще правя профил след месец и половина и тогава ще видим как са нещата. Засега нищо притеснително не видя. Предвид, че спазвам някаква диета от едва 1.5 месеца, резултатите ми са добри. Относно високата КЗ на гладно от онзи ден - тази сутрин я измерих 4.9 преди да тръгна за болницата. Като се върнах, бях пила само 2-3 глътки вода и бях гладна. Измерих я 5.9. Шофирам през цял град в двете посоки и явно стресът ми оказва влияние веднага. Засега си спазвам диетата и така.
Та това са новините от мен.

# 86
  • London
blue.angel, супер новини 🤗

Момичета, аз влизам с новини както бях обещала да ви кажа.
Излезнаха резултатите от онова днк-а изследване и очакваме момиченце 😍 Будна съм от 5 сутринта, вълнението не ме пусна 😆
Няма да ви лъжа, страшно много се зарадвах. За момиче имам дори име много от преди да забременея ❤

Сега ще чакам да бъде потвърдено и от лекарите и тогава да споделям на близки 🤗

# 87
Rainbow страхотна новина.Аз също много искам момиче.Имам си едно момче вече.Ти пренатест ли прави?
Къде и кой пакет?

# 88
  • London
Не, Криси. Аз съм в Англия и пренатеста ми се прави от болницата, в която ме следят. Тук не плащаме за това.
Правих си отделен ДНК-а тест само за пола на бебчо 🤗

# 89
  • София
Искам да попитам по-опитните мамита ако има минали през това . Какви са симптомите на Гестационен Диабет ? Започнах бремеността от 90кг и от двете ми родословни страни има диабет . 60-70% от роднините ми са с диабет . От няколко дни се чувствам много зле-гадене жестоко без повръщане по цял ден,сънливост постоянно (имам чувството,че цял ден и цяла нощ мога да спя 😅🤔) и от два дни страшно много ми пресъхва устата ... немога да изкарам и 30мин без вода 😔 Другите симптоми като гадене,сънливост и пр. са характерни и за бременноста но и за този проклет диабет ... Живея в Германия и все още комуникацията на немски ме затруднява но имам час на 08.06 и ще попитам за това Simple Smile Лекарката ме предупреди да внимавам като ми каза само да се ограничавам в храната 😤 То и  последни време изобщо не се храня нормално от това нон стоп гадене 😬 Ами мрън мрън 😅

Общи условия

Активация на акаунт