Чакаме със свити сърчица Коледните чудеса! ❤ - Декемврийски бебета 2021 (Тема 2/2021)

• 27 401
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Моята плацента също е ниска и задна. По-късно ли се усеща бебето?  Не съм много наясно.
Напротив по-рано се усеща. Аз го усещам от 17 гс.
На трансфера бях 71,7 , а сега в 18гс се движа 70-72 , но ако не пия достатъчно вода, задържам и се подувам. Все още ми стават всички дрехи, но предвид жегата дънки слагам все по-рядко.

# 661
Моята плацента също е ниска и задна. По-късно ли се усеща бебето?  Не съм много наясно.
Напротив по-рано се усеща. Аз го усещам от 17 гс.
На трансфера бях 71,7 , а сега в 18гс се движа 70-72 , но ако не пия достатъчно вода, задържам и се подувам. Все още ми стават всички дрехи, но предвид жегата дънки слагам все по-рядко.

Аз днес влизам в 17 г.с., но до сега мисля, не съм усетила нищо. Или не съм разбрала, че е това, първа бременност ми е и все още се боря с неизвестности.

# 662
И на мен ми е първо бебче, ама като вземе да те сритва по-сериозно , ще разбереш.

# 663
  • London
Казват, че и ако има повече мазнини по корема също се усещало малко по-късно. Нямам идея дали е вярно, аз все още си чакам, макар че нямам мазнини по корема.

# 664
  • София
Относно усещането всичко си е индивидуално, с първата ми бременност със задна плацента и без наднормено тегло започнах да я усещам доста късно около 20 г.с. Тя си беше кротушка, никога не ми се е движил корема като по клипчета, които съм гледала. Е към края се виждаха движенията разбира се, но не кой знае колко. Болезнени шутове, скачане по органи и всякакви дискомфортни и подобни неща не съм усещала, а родих ден след термин. Сега съм с предна плацента в 16+5 още не съм я усетила. Но моя приятелка също с предна плацента си я усеща от 16, даже каза че и по-рано я е усетила за първи път.

# 665
Момичета, имам чувството, че съм в някакъв ад от вчера. Дойдохме на почивка на майната си в планината. Снощи детето вдигна температура, тази сутрин явно от притеснение изкървих доста по-обилно от първия път. Звъннах на АГ и ми каза да си взема дуфастон. Ходихме до областния град на час път, прегледаха ни и двете и като се върнахме в хотела детето направи гърч. Неописуем ужас изпитах, все още треперя. Естествено и кръвотечението при мен се засили сега. Събрахме багажа и се прибираме и само се моля всичко да е наред и с двете деца, защото моят живот определено се скъси с няколко годинки.
Пазете се! Просто имах нужда да споделя ей така.

# 666
Момичета, имам чувството, че съм в някакъв ад от вчера. Дойдохме на почивка на майната си в планината. Снощи детето вдигна температура, тази сутрин явно от притеснение изкървих доста по-обилно от първия път. Звъннах на АГ и ми каза да си взема дуфастон. Ходихме до областния град на час път, прегледаха ни и двете и като се върнахме в хотела детето направи гърч. Неописуем ужас изпитах, все още треперя. Естествено и кръвотечението при мен се засили сега. Събрахме багажа и се прибираме и само се моля всичко да е наред и с двете деца, защото моят живот определено се скъси с няколко годинки.

Надявам се всичко да е наред при теб Simple Smile Дръж ни в течение на нещата.

# 667
  • София
Стискаме палци бързо да се оправяте и ти и детенцето. Само мога да си представя през какъв ужас си преминала и преминаваш. Аз също изкървих точно като бяхме на почивка и докато се доберем до София беше ужасно, но поне детето ми беше добре и ми се усмихваше от столчето в колата. Знам че температурните гърчове реално не са толкова опасни, но като гледка са ужасно нещо - искрено се надявам никога да не ставам свидетел.

# 668
Дано всичко е наред. Нека мъжът Ви се погрижи за детенцето, а Вие да почивате.

# 669
Разбираме, и се надяваме всичко да мине леко за цялото ви семейство.

# 670
Минавам само да се похваля че току що за първи път видях бебчето да мърда , мърда ми се корема ,  с предната бременност се случи много в по напреднал етап Simple Smile Сега съм 17+2

# 671
  • до най-прекрасния мъж
pgeober, бързо да се възстанови детенцето ти и ти също. Почивай си повече, сега имаш нужда. Дано и с детенце, и с бебчо всичко да е наред.

# 672
Pgeober, как сте всички?

# 673
Привет момичета 🙂
Преди два дена бях със страшни болки във венците,но се обадих на зъболекаря и му обясних как стоят нещата при мен и той ми каза,че тези болки са нормални и ми изписа по телефона-паста за зъби Elgydium и гел Parodium.
За мое щастие още на второто миене нещата се оправиха ♥️
Сега съм със синдром на неспокойните крака 😔
Някои от вас има ли такива оплаквания-
хваща ли ви вечер съклета в краката?
Горещо или парещо усещане в краката?
Мен единствено ме спасява обливането с леденостудена вода.
Вие ако имате подобни оплаквания дайте ми съвет как се справяте 🙂
Усмихнат ден дами 😘

# 674
Доста намаля кървенето слава богу. С бъдещата кака ни приеха в болница, снощи беше леко кошмарно, но пък съм една идея по-спокойна, че на долния етаж е АГ отделението, ако недай си Боже се наложи нещо.
Ще полежим няколко дни в болнична обстановка за съжаление, но се надявам, че най-лошото отмина.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:15 от pgeober

Общи условия

Активация на акаунт