Интервално хранене/периодично гладуване/Fasting - тема 10

• 91 086
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • на острова на мечтите
Tantia6, за една забравана като мен, за крампи какво олио беше нужно. ГБП съм Flushed Благодаря!!!
Аз успешно и без труд правя фаст от18/6, а понякога и 20/4 . Но резултатите, уви, са доста жалки. Откъм килограми имам предвид. Иначе днес влязох в един панталон размер 44. Но имам още много да се трудят, за да постигна каквото искам.

# 286
Дани, за килограмите пусках (май) видео на д-р Берг. Първите килограми са си вода и си трябва време за горене на мазнини. Карай както трябва и ще се нагласят нещата.
За крампите: магнезиево олио. Има го (скъпо) в Амазон и сърби\щипе по нежните места. Иначе можеш да си направиш. Английска сол с вода като баня във вана или се мажеш или нигари.
Гъст воден разтвор и за двете.
Първото в аптеките, а второто има във всички био магазини, май се използва за нещо със соя от азиатците.
Може да се пият и двете (няколко кристалчета в бутилка вода), но без мен.
Аз съм по мазането и май магнезия се усвоява по -добре. Моят мъж установи, че е отлично и за болки в ставите,той маже колената.

# 287
  • на острова на мечтите
Merci,, madame:heart_eyes:Heart
Видях  в Амазон цените на магнезиево олио. Но открих че имам сол с натурално съдържание на магнезий. Утре ще правя.
След три месеца свалените кила са точно мазнини. Усещам ги.

# 288
Аз съм виждала/купувала магнезиево олио от DM и Алди. Последно в Глобус гледах близо 5 евро. Това в Германия. Във Франция не съм виждала.
Нали знаеш, че "изгубените" мазнини не можеш да ги видиш на кантара, а със сантиметър.

# 289
Здравейте,някой от вас правил ли е 36ч фаст съчетано с Карнивор режим?

# 290
аз съм правила на ВМ-НВД, а моето ВМ е почти без зеленчуци
много е лесно, всъщност най-лесен ми е фаста, когато съм трайно на ниски въглехидрати

# 291
Здравейте,пиша за да споделя и да започна. Забременях и родих преди 2 години от тогава до сега станах 100 кг. С ИР и ПД съм и положението ми хич не е цветущо. Постоянно съм гладна и ако започна диета на 5-6 ден вече съм на ръба на нервна криза от глад. Смятам да
започна с 16/8,но да видим дали ще се спрява,че в провалите са много добра. Благодаря за вниманието. Успешен ден Simple Smile

# 292

Аз. За мен карнивор и фаст си вървят ръка за ръка по естествен начин. Не знам защо питаш, но при мен лично 36 часа беше твърде много - справих се, но после историята ми с хранително разстройство си каза думата. Та аз лично повече от 24 часа вече не правя.

# 293

Аз. За мен карнивор и фаст си вървят ръка за ръка по естествен начин. Не знам защо питаш, но при мен лично 36 часа беше твърде много - справих се, но после историята ми с хранително разстройство си каза думата. Та аз лично повече от 24 часа вече не правя.
Аз също съм правила, не съм имала никакви проблеми, но аз нямам хранителни разстройства, така че моят опит е +

# 294
  • на острова на мечтите
Здравейте,пиша за да споделя и да започна. Забременях и родих преди 2 години от тогава до сега станах 100 кг. С ИР и ПД съм и положението ми хич не е цветущо. Постоянно съм гладна и ако започна диета на 5-6 ден вече съм на ръба на нервна криза от глад. Смятам да
започна с 16/8,но да видим дали ще се спрява,че в провалите са много добра. Благодаря за вниманието. Успешен ден Simple Smile
аз съм а най- малко опит, но за да не ми се въртят в главата идеи, какво да хапна, си намирам някакво занимание, което ме отвлича от мисълта за ядене. Справих се след вторият опит. Сега гладувам по 18 часа и през останалите 6 часа ям два пъти. Свикнах и рядко хапвам нещо през 18_те часа фаст. Резултатите, уви, не са светкавични. Поне при мен. Свалих доста см. Килограмите не са мръднали много, след първият задоволителен спад съм на "платото". Но са минали само четири месеца от началото на моят преход, така че ще продължа с режима.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 16:32 от danilu

# 295
Здравейте.Обмислям дали да не мина на този режим на хранене.А сутрин в кафето позволява ли се мъничко мляко?Или се брои са хранене?
Също всеки ден ли сте на този часови диапазон или три дни в седмицата (така съм чела по статии)?

# 296
  • Paris, France
Аз съм виждала/купувала магнезиево олио от DM и Алди. Последно в Глобус гледах близо 5 евро. Това в Германия. Във Франция не съм виждала.
Нали знаеш, че "изгубените" мазнини не можеш да ги видиш на кантара, а със сантиметър.

В Naturalia продават sel Nigari, което е точно твърдата съставка на магнезиевото олио. Има го и в японските и някои азиатски магазини, особено в 13ти район и там даже съм го намирала по-евтино.

Съдържа основно магнезиев хлорид и малко магнезиев сулфат. Магнезиевото олио се прави като в буркан се изсипва солта и се добавя равно количество вода. С времето солта се разтваря. Няма нужда да се разбърква,защото тази сол е естествено хигроскопична и поема вода даже от въздуха. Ако оставиш плика отворен ще го намериш пълен с вода след седмица. Ако искаш да ползваш олиото веднага, то трябва да се сипе вряла вода и да се разбърка.
Здравейте.Обмислям дали да не мина на този режим на хранене.А сутрин в кафето позволява ли се мъничко мляко?Или се брои са хранене?
Също всеки ден ли сте на този часови диапазон или три дни в седмицата (така съм чела по статии)?

Повече от 36ч глад не съм правила. Колко дена да си на пости зависи от целите ти. Ако искаш добър и по-бърз метаболизъм, идеалното е един ден да не ядеш нищо, а на другия да ядеш малко повече калории, отколкото обикновено. Ако сега ядеш по 2000 калории дневно и целиш отслабване, идеалното е един ден да не ядеш нищо, а на другия да изядеш 2500 или 3000 калории. Така метаболизмът ти ще се забърза, отчитайки повечето калории в деня с хранене, а не отчитайки глада и ще отслабваш повече, отколкото ако ядеш по 1250 или 1500 калории всеки ден.

Ако целиш автофагия, по-дългите гладни пости са по-ефективни.

# 297
Утре е лунна фаза,за по-голям ефект мисля да го съчетая!

# 298
да бе да, 2500- 3000 ккал тотално обезсмилят фаст- деня
ядеш си нормално другите дни, никой не е отслабенал с 3000 ккал

# 299
  • Paris, France
Като ми трябва отслабване, отслабвам точно ядейки 6 порции по 500 калории един ден и нищо на следващия. И в двата дни правя около 15-30 мин силови упражнения, но в деня, в който пия само вода и кафе не правя никакво кардио извън 2-6км нормално ходене по улиците. 1 до 2 кила свалям седмично по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт