E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро прекрасни

Кафето днес ще го пием в естествена, неаранжирана среда....

Гости, Злати HugHug

Гости за слабостта на Хати - дано да не е здравословен проблема....Hands Pray
По време на бременността и след раждането беше понапълняла, но след това беше добре....Сега ми прилича малко на анорексичка...Не знам да има запланувано участие в някой сериал, където да се изисква героинята й да бъде болезнено слаба...Знаем, че за Съдбата трябваше да отслабне с 10 кг. Чувала съм, че и други актьори променят теглото си, в зависимост от ролята, която ще играят...Но мисля, че случая тук не е такъв....
Винаги съм се чудила, как актьорите издържат да играят с тежки тоалети в историческите сериали....Сигурно отнема чакове, за да се приготвят с тоалети и прически.....Навярно по-дълго ги подготвят за снимките, отколкото се снимат....И това не се отнася само за Хатидже, във всички исторически сериали е така....

Злати
Скрит текст:
Радвам се, че децата вече са добре....Надявам се, че предстои разхлаждане....Изминалата седмица беше малък ад за всички.....

Тази сутрин не мога да слагам снимки по регламентирания във форума начин...не знам проблема само при мен ли е, или системата нещо се е скапала...."Тази услуга е временно недостъпна. Опитайте отново..." това ми изписва....

Прекрасен ден Nature High BrightnessHug

# 211
Здравейте,момичета!

Ани Hug,и при мен го имаше проблема!По-късно се реши!
Скрит текст:
В новините видях доста пожари има в твоя край.Изгорели къщи и училище в едно село.

Спокоен ден ви желая!

# 212
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Първо пандемията...а сега пожарите....Сигурно яко сме настъпили пешкира...
Скрит текст:
Предстои ми да ходя от 21.08. в Павел баня и както нараства броя на заразените да видим как ще бъде...

# 213
Добро утро момичета

каня ви на кафе Coffee

Злати, Гости благодаря за споделеното Hug
Големите горещини и при нас в България, доведоха до много бедствия....За жалост има и жертви....Дано по-скоро стихийте да си отидат...

Гости
Скрит текст:
Притеснително е, че ще трябва с непозната да делиш една стая....Но всичко е късмет...Колкото и да спазваш правилата, това е божа работа...Дано да имаш късмет Hands Pray Пожелавам ти го от сърце Hug

Малко спомени от Съдбата....

Много тежко преживях този сериал....Имаше моменти в които повече мислех за случващото се в сериала, отколкото за моите проблеми....
Сега се хващам, че не мога да издържам на такова напрежение и търся информация за случващото се. Все пак гледам сериали, които са завършили с финал....
Много драма влагат комшиите....Много подли са някои от героините в сериалите....Чак се чудя колко злоба има в дамската част....Преобладаващата част от героите са отрицателни....И накрая избелват образите.....
Да не ги мислим...
Да си пожелаем приятен и забавен четвъртък

ПП Коя е тази хубавица....

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 08:59 от MAMA-AN

# 214
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, ще ходя с колежка, но пак си е притеснително.
За пожарите....страшно е...горяло е в селото на братовчедката ми. От къщата са се виждали пламъците. Безотговорно е да пушиш в планината и да хвърляш фасове не добре изгасени...

# 215
Здравейте,момичета!

Ани Hug,Гости Hug,благодаря ви за споделеното!
Много е лошо като гледам какво се случва покрай пожарите.
Скрит текст:
Сутринта излизах да си взема редовните месечни хапчетата за кръвно от аптеката.После пазарувах.От утре пък ще ходя да поливам цветята в апартамента на сина.Заминаха на почивка със снахата.Тя има много засадени.

Ани,не ми е позната жената до Ози.Актрисите почти всички ги помня.Да не някоя от сестрите му?

Гости,да си изкараш приятно и безпроблемно почивката!
Скрит текст:
Не си ли ваксинирана?Ние се ваксинирахме с ММ през май месец.

Бирсен Алтунташ съобщава, че Аслъ Енвер се разглежда за главната роля в сериала ''Скандал'' (адаптация на американския телевизионен сериал  ''The Good Wife/Добрата съпруга/жена'')

Приятен пореден горещ ден!

# 216
  • Плевен / София
Злати,
Скрит текст:
Веднъж в живота си съм се ваксинирала против грип и се разболях...Не съм от тези, които карат сезонните вируси и грип зимата....Така, че не мисля да се ваксинирам...още повече, че тази ваксина не дава пълна защита и на определено време трябва да се ваксинираш отново...Да ме пази господ....Родителите ми се ваксинираха и бях на тръни, защото майка ми е с прекаран белодробен инфаркт, а баща ми е със сърдечни проблеми, но слава богу нямаше странични ефекти...

# 217
Добро утро
Петъчно настроение прекрасни

Злати Hug Гости Hug

Скрит текст:
И аз не съм ваксинирана....Не съм убедена, че ваксините предпазват от заразяване, а и те го казват, че е така. Уж ваксинирания, заразен с ковид, нямало да влезе в болница...Но това е божа работа....
Четох, че писиар тестовете са ненадеждни и СЗО е възложила да се изготвят нови тестове, а писиарите ще важат до края на тази година...Интересно, като са ненадеждни, защо продължават да ги правят и защо те са база дали човек е заразен с вируса, или не....Мисля, че става въпрос за много пари....Милионерите ще станат милиардери...а нас обикновените хора ни побъркват....
Никой не се интересува от здравето на обикновения човек. Ако нямаш познат доктор, или ако не си платиш никой не го е еня за теб....Сега изведнъж много се загрижиха за нас....и то безплатно...Ади бе....Ако сина ми не беше платил 4500 лева преди почти 9 години за консумативи за операцията на тумора в мозъка, днес сигурно нямаше да ме има.....Ако ги нямаш парите умираш с ковид или без ковид.....

Днес при нас е духовито, облачно и дъждовно...Малко хладинка след дългите горещини.....

И във фейса пишеше за новата роля на Аслъ Енвер, за която Злати ни уведоми...
Имам усещането, че след участието в Невестата, ангажиментите на Аслъ се увеличиха....

И нова снимка от Еркан....

Хубав петъчен ден и си мечтайте за уикенда

# 218
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани,
Скрит текст:
аз също не съм убедена в ефикасността на ваксините...Много бързо  ги създадоха....

# 219
Здравейте,момичета!

При нас е облачно,но задушно и горещо!Вече е 31 градуса.Дано следобед превали! Hands Pray

Ани Hug Гости Hug
Скрит текст:
При нас доста се ваксинираха!Мои близки,съседите от входа,както и колежки,с които съм се видяла.При някои е заради работата им.

Приятен петък на всички!

# 220
Привет момичета

Окъснях, защото ходих на гробища - тръгнах рано по хладното, ама закъснях....

Да се разхладим

Гости, Злати - да продължим споделянето "да" и "не"...
Снощи ми се обади съседката от село....
Скрит текст:
Помоли ме да й купя капки за котето и ми каза, че една друга съседка в сряда си
направила ваксина, прибрала се с автобуса на обяд и вечерта са викали бърза помощ....получила е тромбоза след ваксината....Още била в болницата....

Радвам се, за всички спечелили медали на олимпиадата
Браво на момичетата пожелавам им успехи и занапред

Цитат
Аслы Энвер, режиссер Кетче и работники съёмочной группы фильма "Ты посмотри на жизнь".

Хубав остатък от деня

# 221
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
При нас има съседки,които не си направиха ваксина,тъй като имат заболявания и не им позволяват.Явно може и тази жена да е имала и да не трябвало да си поставя.Ние говорихме предварително с нашата ЛЛ,знае ни заболяванията и дали има риск.Друг пример-чистачката ни във входа е астма,операция на гърдата и още др. заболявания и си направи.Нищо не й стана.Зависи и от ваксината.Както и да е,всеки си преценя за себе си какво да прави.

И аз честитя медалите на българските момичета!Днес имаме 2-ри златен!

Завършили са снимките на сериала  "Sen yaşamaya bak"/"Ти погледни на живота" с Аслъ и Каан!

Желая ви прохладен следобед! HugFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 222
Добро утро мили дружки

Горещините отново се завръщат

Злати Hug
Има умни хора....Вчера четох във фейса - перифразирам "Докато българските мъже се епилират, жените печелят медали на олимпиадата в мъжките спортове...."
Така си е....Вчерашния златен медал е на боксьорка в категория "муха"....до 51 кг.
Скрит текст:
Всички момичета-медалисти са ненашумели имена. Тренирали в провинцията при лоши условия.....но постигнали мечтата си. Браво момичета - желая ви още успехи и още много медали.

Имаме злато и на ансамбъла по художествена гимнастика Браво момичета

Както при спортистите, така и при актьорите, млади, с хъс и желание, постигат перфектни резултати.
Четох, че алп Навруз имал предложение за снимане на сериал в чужбина....

На снимачната площадка - работа и забавления.....

Ако не греша Айча Туран е едно от откритията на Йозджан Дениз....Участва в няколко негови игрални филми....
Има нюх Ози....Във "Втори шанс" даде шанс на едно младо момиче, което стана добра актриса - забравих й името....Само не улучи с Ирем.....

Прекрасен почивен ден

# 223
Здравейте,момичета!

Ани Hug,и на мен ми направи впечатление за спечелените медали само при жените и го казах на ММ! Wink
Завършваме олимпиадата с 6 медала:3 златни,1 сребърен и 2 бронзови!

И аз четох за предложението към Алп Навруз.Гледам ги с Айча в ''Приказка на острова''...

Скрит текст:
#DZMnews

💥💥💥 А вот и бомба фанатам Альпа Навруза!

Альп Навруз продолжает рост в карьере. На красивого актера стали сыпаться предложения от мировых гигантов.

Miramax и Viacom, одни из гигантских продюсерских компаний Америки, предложили Альпу Наврузу, одному из успешных актеров Турции, главную роль в сериале «Турецкий детектив», который будет сниматься в Турции следующим летом.

Переговоры с продюсером, подписавшим такие важные проекты, как «Пианист», «Криминальное чтиво», «Убить Билла» и «Умница Уилл Хантинг», продолжаются две недели. Как стало известно, Навруз оценил предложение по достоинству.

За Айча не си спомням дали е откритие на Йозджан,тъй като с него игра във втория й сериал ''Черна роза''.Може би там я харесал и за това после я включи във филмите си!

Щастлива неделя ви желая!

# 224
Привет красавици Hug
Издайническия късен пост - утре на рано заминавам на село....

Злати доколкото си спомням, Ози имаше малка афера с Айча Туран....Поне така се пишеше, не съм им светила....Човека си отживя.....

Има новина за Ози....но на мен не ми харесва....

Йозджан Дениз е подписал договор с Avşaf Film за заснемане на сериала "Невинни и красиви" Йозджан ще бъде режисьор....Това не ми харесва. Искам да го гледам като актьор....

Цитат
💥Озджан Дениз готовится к запуску новый проект под названием #НевинныйИКрасавица совместно с продюсерской компанией Avşaf Film. Озджан займётся только режиссурой проекта, а продюсированием займётся Шюкрю Авшар. Съемки проекта, который расскажет интересную историю об одной женщине, планируют начать в сентябре. Каст проекта будет объявлен в ближайшее время.

Лека и спокойна нощ момичета

Общи условия

Активация на акаунт