E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро,момичета!
"Всеки ден започва с изгрев и завършва със залез.
А какво ще сътворим между тях е наш избор..."

Ани Hug,досетих се снощи като видях късния ти пост! Wink

След ниския рейтинг и спирането му на последния сериал с Йозджан,явно е решил да работи като режисьор.
Като гледам Ирем и в последния й сериал рейтинга пада.Най-много да изкарат лятото и ще го спрат.

нова... Аслъ зад кадър от снимките за филма...

а тук е кадър от филма....

Скрит текст:

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 226
Привет момичета.
Отмина още един горещ ден. След месец ще търсим слънцето.
Злати, снощи когато видях новината за Ози си помислих същото. Голям удар беше за него развитието на последния сериал. Интересно, защо се е спрял да си партнира с Ирем. Ако е решил да спести пари, евтиното винаги излиза скъпо.
Може би сега ще му трябва време, за да позабравят зрителите провала и тогава ще го видим като актьор.
Желая ви хубава вечер и спорна нова седмица.Hug

# 227
Добро утро,момичета!

Ани Hug

Инфо коя ще е сценаристката....

Йозджан Дениз се подготвя за нов проект, където ще стане режисьор.
Проектът е с кодово име: "Невинни и красиви".
Продуцентска компания: Avşar Film.
За сценарият ще отговаря:Burcu Över /Бурджу Йовер
Кастата продължава да се формира.
Снимките ще започнат следващия месец.

Желая ви приятен ден! HugTwo Hearts

# 228
Среднощен привет. Имаше малка буря и нета ми отказа. Престоя ми се съкрати, утре се прибирам.
Злати, няма никакъв намек, че Йозджан може да е играещ режисьор. Лошо. Искаше ми се отново да се насладя на играта му. Койй каквото и да казва, прекрасен актьор е. И не само той, същото се отнася и за Еркан и други актьори. Възрастта не е порок.

# 229
Здравейте,момичета!

Ани Hug,ние искаме още да гледаме Йозджан,но така е в бизнеса,от където пада,там ще работи.То дано и каста е добър,че понякога не зависи от СЦ и режисьора.
Скрит текст:
При нас нищо.Като гледах снощи футболния мач Лудогорец-Олимпиакос/Гърция какъв дъжд се изсипа в Разград.Нашите победиха и продължават напред в Шампионската лига.

нова с Еркан...пусната рано сутринта...

Желая ви приятен и спокоен ден!

# 230
  • Плевен / София
Среднощен привет. Имаше малка буря и нета ми отказа. Престоя ми се съкрати, утре се прибирам.
Злати, няма никакъв намек, че Йозджан може да е играещ режисьор. Лошо. Искаше ми се отново да се насладя на играта му. Койй каквото и да казва, прекрасен актьор е. И не само той, същото се отнася и за Еркан и други актьори. Възрастта не е порок.
Разбира се, че е така...След определена възраст обаче, не върви да игреш ролята на "любовчия"...
Спорен ден...

# 231
Ехооооооо прибрах се.....

Снощи не си довърших поста....незнам какво стана, но ми излезе "Публикувай" и нямаше опция да продължа да пиша....

Злати, Гости благодаря за споделеното:hugs:

Любовчия за мен означава, мъж или жена да има по няколко партньора наведнъж...
За мен героите на Ози не са такива...Вярно е, че в животана героите му  присъстват задължително две жени, но какво да направи човека, не може да се отърве от едната, която обикновено е нагла нахалница...
Да си спомним Съдбата....Какви интриги не завъртя Дафа, за да остане при Кахраман.
И да не забравяме, че сценаристите въртят големи интриги, за да имат гледаемост сериалите....Дафа не забременяла години наред, и изведнъж от едно преспиване забременя...Преспиване, което го направи отново с интрига....
В реала много млади жени имат връзка с мъже в стабилна възраст...дори се женят за тях. Друг е въпроса, че в повечето случаи става въпрос за пари....
Мъжете нямат проблем със създаването на поколение, както е при нас жените, до определена възраст...и
обстоятелство....
На мен ми харесва да гледам Ози като любовник Heart Прави го перфектно....
Нали има една приказка - стар боклук като се разгори....няма гасене Joy
Обратното не го приемам - възрастна жена с млад мъж....например като Макроните.

А пък Ози и в реала си пада по млади жени..., не само героите му....

Какво му е на човека...много харесвам прошарени мъже...на времето така си харесах Еркан в ролята на Галип....

Хубав остатък от деня Hug Да бъдем здрави Hands Pray

# 232

Хубава тема сте оформили. Стара като света. Възрастта не е порок, да. Дори и за любовта, Гости!  Ал. Блок го е казал: "Любви,  все возрастbi покорнbi" Така  че, Гости, това е положението. Особено при мъжете. Стига да не е смешно. Гледам този сериал по бтв от 20 часа "Забранена ябълка". Ми главният герой все на по-млади скача. Е, има мъже и мъже. На някои им отива да са коцкари, на други не. Пък и представяте ли си го Йозджан да престане да го дава "Ромео" и да се прави на дядо!?  Имам чувството, че никога няма да се примири. Smile И Ани, защо е този сексизъм у теб - мъжете можели, но жените не можели да са с по-млади. Госпожа Макрон изглежда чудесно. Е, с повече бръчки по лицето си. Явно не иска да си прави и пластична операция и браво на нея. На един репортерски въпрос как се виждат на закуска тя беше отговорила - "Той със своята свежест, аз със моите бръчки..." Само, защото в мъжкия свят се е наложил моделът мъжът  по-голям, че дори стар, а жената по-млада. Въпреки, че такава разлика вече си е прекалена, де.

Но да, с годините жената по-често със загубата на младостта губи и от чара си. Но ако той е бил достатъчен, все нещо си остава от него. Ето и Еркан. Гледам снимката, гледах и едни от няколко дни назад - той почти побелял, а съпругата му сякаш не е мръднала. Но си е чаровен мъж. 

Блазе на тези от вас, където вчера е попреваляло! Лека ви вечер!

# 233
Добро утро девойки

Заповядайте на кафе Coffee

Злати Hug Криси Hug

Цитат
Ани, защо е този сексизъм у теб - мъжете можели, но жените не можели да са с по-млади. Госпожа Макрон изглежда чудесно.

Да така е, госпожата изглежда чудесно за възрастта си....Най-издайнически за възрастта на жената са коленете...Там и господ не може да помогне доколкото знам....Госпожата има чудесни колене...Но не приемам такава разлика......Както вече писах обратното ми е по-приемливо....
Между Хатидже и Бурак разликата е 5 години в полза на Хатидже...Ами личи си разликата и в младата им възраст...Бурак има детско лице, детско излъчване.
Ози има стегнато, атлетично тяло...Издайническа е само побелялата му коса...Но има много хора - мъже и жени, които и в млада възраст са с побелели коси. Освен това, сега козметичните магии позволяват на жените да не им личи истинската възраст....

Аслъ и Ози стояха много добре като Сюрея и Фарук. Разликата във възрастта за мен не беше проблем.

Всичко, което написах по въпроса за разликата във възрастта е мое мнение, но не е задължително да бъде меродавно....

Хубав августовски ден и да бъдем здрави

# 234
Здравейте,момичета!

Гости Hug Ани Hug Криси Hug,аз няма да взимам отношение за разликите в годините!
Наминавам набързо! Wink

Скрит текст:
Започваме ремонт на хола и ще продължи по-дълго...Синът е в отпуска и днес реши да правим домати консерва и сок.Има приятел с градина и му ги дава на по-ниска цена.

Желая ви хубав и успешен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 235
Ехо....Няма да ходя на село....
Попадна ми една новина за новия сериал в който Ози ще бъде режисьор и искам да я споделя....
Новината обаче е на турски, преведох си я през чичко гугъл.....

Скрит текст:
Avşar Film'den Yeni Dizi! Özcan Deniz Yönetmen Koltuğunda!
Şükrü Avşar'ın patronu olduğu başarılı yapım şirketi Avşar Film; yönetmen koltuğunda oyuncu Özcan Deniz'in oturacağı, senaryosunu Burcu Över'in (Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Koca Koca Yalanlar) kaleme aldığı yeni bir dizi hazırlıyor.
Etkileyici bir kadın hikayesini anlatacak olan ve çekimleri eylül ayında başlayacak olan dizinin kod adı 'Masum ve Güzel' olarak belirlendi. Dizinin kanal satışı ise ilk bölüm çekimlerinden sonra yapılacak.
Kaynak: Birsen Altuntaş

Разбираемия превод : Кодовото име на сериала, който ще разкаже историята на влиятелна жена и ще започне да се снима през септември, е определено като ′′ Невинна и красива Продажбите на канали на сериала ще се извършват след заснемането на първия епизод.
Източник: Бирсен Алтунта ş

Злати
Скрит текст:
Чудесно, че вече си започнала да приготвяш зимнината. За мен е още рано, защото зеленчуците все още са много скъпи. Правя само компоти за моя внук.
Радвам се, че ще правиш ремонт - при мен всичко е за генерален ремонт, но нито имам средства, нито възможности да правя такъв....Така, че се примирявам...

# 236
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря за инфото!Очаквам кои актьори ще играят и тогава ще реша дали да гледам сериала!

Скрит текст:
Вчера много се изморих с консервите,въпреки помощта от сина и мм.Това да измиеш толкова буркани,да ги заредеш и свариш.В апартамент е трудно,не е като да си в къща с двор.
До ремонта се стигна след като ММ продадоха къщата на родителите му на село.Иначе знаеш сме с една пенсия,няма как.

нови снимки с Еркан..

Желая ви приятен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 237
Добро утро
Красив и щастлив съботен  ден
Да започнем деня с ароматно кафе за тонус Coffee

Злати Hug

Не намирам новини за нашите патрони...Лято е и те си почиват....
Жерая ви прекрасен летен ден с много усмивки и положителни емоции Hug

# 238
Здравейте,момичета! HugFlowers Four Leaf CloverNature Sunny

Ани Hug

Желая ви хубава и ползотворна събота!

# 239
Добро утро

Голяма Богородица е  желая на всички здраве и благополучие Hug

Скрит текст:

Честит имен ден на всички, които празнуват на днешния ден

Злати спорна да ти е работата Hug

Ново от Еркан....

Това зад Еркан са закуми май - бяха любими на майка ми....В южна Турция, може би, като в Гърция растат като дървета....

Хубав почивен ден с много забавления и положителни емоции

Общи условия

Активация на акаунт