E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 469
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря!Днес ще почивам!В моя край цветето го знам като зокум,а научно е олеандър.
Скрит текст:
Моята зълва,която живее в гр.Царево много го отглежда.В двора имат беседка цялата оградена с цветето.Лятото като нацъфтят много е красиво.Хубаво е,че е там и понякога помага на дъщеря ми.

като няма ново... стари колажи от дизи форума...

Имайте приятен празничен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 241
.

Честита Богородица, момичета!

Зокумът е много ароматно и красиво дръвче. Баба ми, а после и майка ми го отглеждаха в едни голеееми кашпи по протежение на целия тротоар с чупка. Вече го няма. Никой от нас не се пренесе да заживее  в къщата и така...

Хубави са колажите, Злате. Сякаш му е малко променен изразът на Йозджан, но може и да е ефект от снимката!

# 242
Добро утро в понеделник 

Спорна нова седмица, само хубави емоции и слънчеви мисли

Злати Hug Криси Hug

Скрит текст:
Всички на нашата възраст имаме спомени със зокумите - във всяка къща имаше....Но в апартаментите е по-сложно да се съхраняват през зимата...защото макар и много красиво цвете е отровно...
Злати както пишеш за зълва ти, в Царево топло ли е, през зимата, за да презимуват навън. Или са засадени в кашпи, които прибира през зимата..., както е писала Криси

Вчера Салих Бадемджи е имал рожден ден - навършил е 37 години.
Желая му здраве, семейно щастие и още много нови роли

Феновете на Аслъ се вълнуват къде Аслъ прекарва почивката си...Арабките са я разкрили. Аслъ след снимките на игралния филм е в Лондон....

Приятен ден момичета Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 243
Здравейте,момичета!

Криси Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Зълвата ги прибира през зимата.Те живеят в къща и от двора и е лесно в гаража.
При нас съм видяла на тераси.През зимата ги пренасят на стълбището в коридора,а не в апартамента.

ЧРД на Салих Бадемджи!Здраве,семейно щастие и успешни роли! Flowers HibiscusBalloon

Приятен ден и спокойна седмица! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 244
.

Здравейте!

Хубави снимки на Аслъ. И тази с палтото, явно от фотосесия. И тази от Лондон. Тя харесва май да го посещава този град!

Да е честит рожденият ден на Салих! Жив и здрав и с още роли и успехи!

Благодаря ви за хубавите, сутрешни  кафе-паузи!

# 245
  • Плевен / София
.

Здравейте!

Хубави снимки на Аслъ. И тази с палтото, явно от фотосесия. И тази от Лондон. Тя харесва май да го посещава този град!

Да е честит рожденият ден на Салих! Жив и здрав и с още роли и успехи!

Благодаря ви за хубавите, сутрешни  кафе-паузи!
Ако не бъркам Аслъ нали е живяла в Лондон.
Здравейте момичета...

# 246
Там е родена, да. Повечето от техните "чужденци" са родени в Германия. Но тя е в Лондон. Предполагам,  че си има там свое си кътче.

# 247
Ехо

Скрит текст:
Утре на рано заминавам на село....Ще се върна в четвъртък здраве и живот...

Злати, Криси
По спомени, Аслъ е родена в Англия. Нямам спомен на колко години се е върнала в Турция...
В биографията й имаше инфо във връзка с дислексията, че баба й по бащина линия много й е помогнала да преодолее проблема, като се е занимавала много с нея...
От инфото на арабките се разбира, че баща й продължава да живее в Англия, защото пишеше, че може би е на гости на баща си....
Междо другото вчера имаше разговор по телевизията с един чуждестранен актьор, който е играл ролята на Дарт Вейдър, който също имал дислексия, но бях в движение и не чух какво каза по този въпрос...Явно, че проблема се преодолява....

Феновете на Ози питат кой е любимия ви образ изигран от Йозджан в последните три сериала...

Аз харесвам и Кахраман и Фарук....
Много бях набрала на Кахраман, когато гледахме Съдбата, та се наложи през лятото да изгледам отново целия първи сезон и се съгласих с момичетата, че Героя не е толкова черен....Joy
Но май любими са ми Фарук и Сюрея....

Лека и спокойна нощ

# 248
Фарук! Естествен, човешки, мъжки образ. И, разбира се, блестящо пресъздаден от Йозджан. А с Аслъ/Сюрея направиха също такъв, блестящ тандем.

На времето много ми харесаха   Еркан и партньорката му Айча в "Сон Бахар". Но Истанбулската невеста е моят сериал.

# 249
Здтавейте,момичета!

Ани Hug,спорна работа!

Криси Hug

Според  Уикипедия,Аслъ е живяла в Лондон до 12 годишна възраст.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%BB%D1%8A_%D0%95%D0 … D0%B2%D0%B5%D1%80

Приятен и ползотворен ден ви желая!

# 250
Привет момичета
Днес беше още един горещ ден. Но на село жегата е поносима.
Криси, Злати благодаря за споделеното.
И на мен Фарук и Сюрея са ми любими. По в последно време във фейса попадам на клипове от Съдбата и го гледам с удоволствие.
Съдбата го преживях много. Направо се бях вкарала във филма. За първи път ми се случи и добре, че дойде Невестата, че излязох от филма. Направо се бях станала зависима от Съдбата.
Много ми е интересно актьорите как излизат от роля. Да те са професионалисти, но все пак.
Лека и спокойна нощ и да бъдем здрави.

# 251
Добро утро,девойки!

''Изчакай търпеливо изгрева - с всеки изгрев и
с всяко утро се ражда и нещо хубаво!''Nature SunriseCoffeeFlowers Sunflower

Ани Hug,помним,помни какво беше по време на Съдбата...WinkГледаш малко сериали за това! Simple Smile

Салих Б. и Бурчин Т. в новия сериал  ''Yalancı'/Лъжец''.
1 тийзър-https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456246710%2F2f167e75dd8a … pl_wall_-46308288

за сюжета на руски ез. като инфо...
Скрит текст:
🆕«Лжец» скоро на SHOW TV!

▪Спешим представить Вам описание сюжета нового сериала под названием «Лжец» / «Лгунья» / «Yalancı»!💣💥 Напомним, главные роли исполнят #СалихБадемджи и #БурчинТерзиоглу!🔥

🎬О чем расскажет нам сериал: Дениз - молодая, талантливая и целеустремленная учительница литературы👩🏻‍💼 Мехмет Эмир - известный хирург👨🏻‍⚕ Его сын один из учеников Дениз🙋🏻

В жизни обоих достаточно давно никого нет😐 Между ними возникает симпатия и это приводит к совместному ужину😍🍽 Но после происходит ряд событий, который все переворачивает в их жизнях!🌪 Никто бы не мог подумать, что обычный ужин настолько повлияет на них и их семьи!💥

Никто не знает, что случилось той ночью⚡ Правда известна только Дениз и Мехмету Эмиру 🔥🙄 И оба они по-разному описывают ночь🤪 Каждому из них необходимо доказать, что он говорит правду⚡
У каждой истории есть две стороны, но правда только одна💥

Желая ви щастлива сряда!

# 252

.......
Съдбата го преживях много. Направо се бях вкарала във филма. За първи път ми се случи и добре, че дойде Невестата, че излязох от филма. Направо се бях станала зависима от Съдбата.
Много ми е интересно актьорите как излизат от роля. Да те са професионалисти, но все пак.
.......

Ани, ама много! Smile  Спомням си, че като се срещнахме за първи път, вървейки към кафето, ти ме гледаше и ми каза:" От боята на Бегюм Кютюк си  /името на актрисата изпълняваща ролята на  отрицателната героиня/,  но не изглеждаш зла като нея."  После гледах снимки на  актрисата, ами хубава, нормална жена. Навремето бях чела едно изказване на София Лорен, че актьорите не е  необходимо да се слеят с героите си, а само да ги играят. Че това е професионализмът. Не цитирам точно, но това беше смисълът.

# 253
Отново среднощен привет. Когато съм на село, това е времето в което мога да се включа.
Утре се прибирам. Имах малки неразположения, но ще ги споделя в скрит текст.
Злати благодаря за инфото за новия сериал със С. ЮБ. Не успях да го прочета -много са ми дребни буквите на телефона - ще го прочета на компа.
Криси нямам спомен, че съм направила сравнение с цвета на косата на Дафа, т.е. Дефне. Може да е хубава жена, но аз не я понасям. Гледах я и в друг сериал - същата интригантка и злобарка беше героинята й.
Днес ми попадна във фейса снимка на Хатидже с брат й. Хубав мъж е. Но Хати вече ме тревожи. Критично слаба е. Дано да не е здравословен проблем, а някакво вманиачаване.
Извинявайте ако има грешки, но писането на клавиатурата на телефона, не ми е силната страна.
До утре.Hug

# 254
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

Ани Hug...Криси Hug

Скрит текст:
Наминавам набързо.Майсторът дойде и слага ламината в др.стая.
При нас през нощта преваля малко дъжд и сега е хладно.

нова снимка с Аслъ са пуснали,но не се знае кога е правена...

Желая ви хубав ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт