Прибрах се....
Да споделя проблемите, които имах...Вчера след обяд ме заболя ухото...същото което преди две години лекувах цял месец....и се оказа, че проблема не е в ухото, а идва от носа или гърлото. И тогава и сега нямам хрема или проблеми с гърлото. Тогава имах възпаление на Евстахиевата тръба, което възпаление може да доведе до запушване и оглушаване...Та вчера ми се случи същото като преди две години...Много се притесних, защото не съм подготвена за такъв проблем и нямам нито капки за уши, а и нямаше с какво да се прибера...Приложих едно бабешко лекарство и слава богу болката премина и изкарах нощта добре....Утре трябва да отида да си взема направление и да отида на ушен лекар, макар, че сега е отпускарско време, а и добрите специалисти в петък нямат прием...Може би ще изчакам до понеделник...Все пак съм в града, а и имам капки за първа помощ за болката в ухото....ако се наложи....
Злати да е спорен ремонта. Има една приказка - ако мислиш на някого лошото, пожелай му майстор да му влезе в къщата

Това е снимката за която писах снощи - Хатидже с брат й....

И още една нова снимка на Хати....

Хубав остатък от деня

,благодаря! 

макар, че при комшиите няма такава практика....

, а вие да помагате с каквото можете....

На есен започва 5 сезон на сериала!