E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Халит напусна в 4 сезон.За другото се писа много в пресата.Поговорихме си на дълго по телефона!Иначе и ние,които гледахме всички сезони се чудехме какво ще измислят СЦ,но те ни изненадваха и държаха интригата с какво ли не.Рейтингът е висок,особено денят в който се излъчва-понеделник и за това продължават!Гледай и се забавлявай. Simple Smile

Аслъ почива...

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456240531%2F2a497 … pl_wall_-87501705
Скрит текст:

нова с Еркан...

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 271
Следобеден привет

Да се разхладим следобедно....

Злати - когато рейтинга на някои сериал е висок и измислят интриги, за да направят много епизоди....Понякога става така, че края няма нищо общо с началото....Но както винаги става въпрос за пари...

Хати с брат си на яхта...
И аз искам да съм на яхта и да си пия кафето...Но си го пия у дома...

Хубав остатък от деня

Току що научих....

Починал е Метин Чекмез - Зия Йорюкхан от Съдбата...Това е последния сериал в който е участвал...

Поклон пред паметта му Hands Pray Да почива в мир!

Метин Чекмез е с българско потекло. Дядо му е бил лечител в Хасковско. Когато е починал, бащата на Метин е избягал в Турция. Метин е роден пред 1945 година в Истанбул.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:55 от MAMA-AN

# 272
Добро утро!

Ани Hug,и аз снощи разбрах за кончината на Метин Чекмез.Знаех,че има бълг корени.Преди години бяха взели интервю с него в Истанбул.Аз съм го гледала в 4 сериала:''1001 нощ''(беше свекър на Шехерезада/Бергюзар Корел/....''Огледален свят''/''Нарекоха ме Фериха'' с Чаатай Улосой и Хазал Кая...''20 минути'' с Туба Б. и ''Част от мен''!

Да почива в мир! Hands Pray

Намерих интервюто...от 2014 год. е....(в началото има няколко кратки реклами)
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/ekskluzivno-int … etin-chekmez.html

Желая ви хубав ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 273
Привет момичета

Окъснях....
Скрит текст:
И аз имах майстор, да ми оправя радиатора....Давах килимите на пране и сега се мъча с тях...Единия успях да го сложа, сега ми предстои да сложа големия...Не е работа за сам човек, още повече жена....

Злати - навремето гледах интервюто с Метин Чекмез, мисля че беше по БТВ. И тогава разбрах,че има българска връзка....Прекрасен актьор, но никой не е застрахован....Не е успял да се пребори с рака....

Днес научих, че и Месут Акуста е пострадал.....Миналата седмица е получил инсулт. Претърпял е 3 часова операция и за известно време е бил в медицинска кома. В събота е изведен от комата, но все още е в интензивно отделение....

Познаваме актьора от "Тиха Буря" и "Черната роза"....
Бях чела в нета, че е най-мразения актьор...Може би заради ролята му в "Черната роза"....

И нещо хубаво и приятно....

Нова снимка на Ози...Гъркините пишат - "Накрая го виждаме и той е добре."

Ама превръзка ли има на лявата ръка....

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 19:25 от MAMA-AN

# 274
Здравейте,момичета!
"Едно нещо не му харесвам на лятото...и то е, че
към края започва да си отива твърде бързо!" Ъруин Шоу

Ани Hug,и аз срещнах новината за Месут Акуста.Преди седмици и Хулия Дуяр,която игра екранна съпруга на Месут в ''Черната роза'',беше припаднала и се разбра,че има тумор в мозъка.Направиха й операция.Беше писано в турската преса.

http://tvnovellas.blogspot.com/2021/08/blog-post_17.html

За Йозджан наскоро видях снимки на иранската му приятелка.Имаше РД,но с него не бяха пуснати.

цялата снимка....

и др. нова от вчера...

Желая ви приятен и успешен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 275
Привет момичета

Станах рано, но изчаквах пост, че последния беше мой...и окъснях...

Злати - и актьорите са хора, като всички нас и нищо човешко не им е чуждо...И те се разболяват, като нас обикновените хора...
Когато прочетох за проблема на Хулия Дуяр, се стреснах...Преживяно...Знам много добре какво я очаква. Дано операцията да бъде сполучлива и бързо да се възстанови...Hands Pray

Из нета се споменава, че партньорката на Еркан в новия сериал ще бъде Сонгюл Йоден...
Вече ти гледахме като партньори, в "Извън протокола"...който беше спрян поради никък рейтинг...Добре си пасват, дано да е вярно и този път да имат повече късмет...

Хубав ден, макар и облачен....

# 276
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за инфото.И аз харесвам Сонгюл Йоден да си партнират отново с Еркан!

Компания 03 Medya все още водели преговори.Проектът е процедурен, тоест във всеки епизод
ще се разкрива ново убийство, което се разследва от главния герой - полицай.

Еркан с ирански режисьор.Подписва нов договор за Турско - ирански проект.Успех!

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240715%2Ffc … pl_wall_-58520450

Желая ви безгрижна е спокойна събота! Two HeartsFlowers Sunflower

# 277
Добро утро Hug
Малко изчезнах...
Скрит текст:
В събота преди обяд ми пристигнаха гостите...Обядвахме и отидохме на село, защото имаше много мъжка работа за вършене...

Злати благодаря за инфото за новия сериал в който ще участва Еркан. И на мен ми харесват като двойка със Сонгюл....

От Аслъ Енвер...

Цитат
Аслош прорекламировала в своем сториз сериал "Первый и последний" (Ilk ve Son) на интернет-платформе BluTv со своими коллегами по прошлым проектам
Салих Бадемджи (Фикрет в "Стамбульской невесте")
Озге Озпиринджи (Ада в "Ветрах в голове").

Режиссер Джем Карджи
Сценарий Хакан Бономо (сценарист фильма Аслы и Каана "Ты посмотри на жизнь")

Хубав ден и успешна нова седимца....Hug

# 278
Добър ден,момичета!

Ани Hug,досетих се! Имаш радост в къщи.
Скрит текст:
Беше писала,че ще идват в края на месеца.

мимики на Аслъ..

Приятен понеделник и лека седмица ви желая!

# 279
Добро утро в последния ден на август Hug

Щастлив и усмихнат вторник

Злати

Скрит текст:
Радостта е за кратко. Утре си заминават, че в четвъртък имат родителска среща. Вчера се обади учителката. Вече знаем коя е......

Селфи на Фарук и Сюрея във втори сезон на Невестата....

Побеля му косата на Фарук от тревоги по Сюрея Joy

# 280
Добър ден! HugNature Sunny

Ани Hug
Скрит текст:
Дъщерятя бяха още юни на родителса среща и разбраха кои ще са учителите на внучката.Сега са им съобщили какви тетрадки и помагала да закупят.

това е  пуснато вчера на обяд....
Цитат
#Teammy_News

💥Озджан Дениз, который готовит новый сериал для телекомпании Avşar Film Невинная и красивая / Masum ve Güzel, взял в качестве стилиста проекта свою новую возлюбленную иранку Самар Дадгар

Желая ви приятен следобед!

# 281
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прибрах се и се радвам, че ви заварвам в добро настроение...

--------------------------------------------------
Да почерпя по едно кафе за новият месец....Идва есента...

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 09:27 от gostenka68

# 282
Здравейте,момичета! HugNature CloudNature Partly Sunny

Гости Hug,добре завърнала се!Вече си пуснала и кафенцето с музика! Wink

Днес е Симеоновден! Честито на именниците! Flowers Bouquet
Скрит текст:
Да ни е жив и здрав малкия внук! Kissing HeartFlowers Four Leaf Clover

Според иформация от Бирсен Алтунташ, партньорка на Еркан Петеккая в телевизионния сериал
 „Виновен / Suçlu “,става Нехир Ердоаан!Не са успели да се договорят със Сонгюл Йоден.

Желая ви приятен ден и щастлив месец септември!

# 283
Среднощен привет Hug
Честит септември - да ни донесе здраве, късмет и много сбъднати мечти HeartFlowers Four Leaf Clover

Гости добре си се завърнала Hug

Злати да е честит Имения ден на внука ти - да е здрав и много да ви радва

Скрит текст:
За Симеончо

И за баба

Днес нета много ме изнерви...
Скрит текст:
Изглежда нещо са се объркали и ми спряха нета макар, че бях платила още в петък...След като ходих на касата да се карам, когато се върнах нета беше пуснат...
Не само, че аз не можах да пиша рано сутринта, но обърка работата на сина ми и снаха ми, защото те работят онлайн и превключиха на интернета на телефоните си....
Късно днес си заминаха - след приключване на работното време, защото утре имат родителска среща....

Днес прочетох на телефона новината, че Сонгюл се е отказала и, че Еркан ще се партнира с Нехир Ердоаан, за коеято Злати е писала...
Нямам никакъв спомен, защото не помня имената на актьорите, дали сме я гледали в някой сериал...
Ще се радвам, ако получим някакво инфо за ролите на актрисата.....
Поразрових се в нета и излезе, че съм я гледала в сериала "Брак с чужденец"....

Ето какво научих още....

Нехир Ердоган  е турска филмова актриса. Родена е на 16 юни 1980 г. в Измир. Основното и средното си образование завършва там, а след това завършва Университета „Мармара“ – Факултет по икономика и административни науки в бизнес администрация. Започва актьорската си кариера на 22-годишна възраст, като се снима в сериала „Koçum Benim“ през 2002 г. Живее за кратко в Америка, но се завръща в Турция за снимките на сериала „Брак с чужденец“, който се излъчва и в България.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%80_%D0 … D0%B3%D0%B0%D0%BD

Не ми харесва, че Йозджан е "уредил" новата си любов като стилист в новия проект, където той ще бъде режисьор....Аз съм малко консервативен човек и мисля, че не трябва да се бърка любовта с работата. От работата ми в сферата на частния бизнес, научих нещо, което много ми допадна - никакви роднински връзки в работата. Винаги съм била против така наречената шуробаджанащина.....много популярна в България, а може би това е балкански синдром....

Поздрав за всички, които харесват Фарук и Сюрея Heart

Лека и спокойна нощ

# 284
Добър ден!

Ани Hug,благодаря за пожеланието за ИД на внука и за инфото!И аз съм гледала Нехир в ''Брак с чужденец''.Беше един от първите турски сериали,който пуснаха по БТВ следобед.Вечер даваха ''Перла''!

Suçlu/Виновен скоро на канал StarTv
Успех на Еркан,Нехир и останалите актьори!

Окъснях тъй като...
Скрит текст:
Дойдоха майсторите да слагат спалнята и останалите мебели.

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт