E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Ани Hug Гости Hug

Нови снимки пуснати от Аслъ с подпис „Миналата седмица“....

Желая ви приятен,макар и горещ ден!

# 196
Добро утро!

Ани Hug Гости Hug

Нови снимки пуснати от Аслъ с подпис „Миналата седмица“....

Желая ви приятен,макар и горещ ден!
Ехо прекрасна Аслъ Heart
Най- осле сме излязла от фаталната 13 страница. Видях, че и Гости е писала, по не можах да отворя поста.
Днес свърших  хубава работа, но не мога да пиша в скрит текст. До утре Hug

# 197
Добро късно утро!

Ани Hug,горещо е и се пази.Стига си работила! Wink

Аслъ и Каан зад кадър от снимките на филма...

Скрит текст:

Приятна и безгрижна събота! Ice CreamTropical DrinkBeers

# 198
  • Плевен / София

Искам да е зима...

# 199
Добро утро,момичета!

Честит и успешен месец август!Да сме живи и здрави! HugPurple Heart

Гости Hug,искаш зима...Wink

Ани Hug
Скрит текст:
Имаше рожденник.Не съм забравила! Wink

Във връзка с пожарите в Турция много фенове на актьорите засаждат дървета от тяхно име.
Ето от феновете на Еркан....3 от негово име,3 от името на Дидем и 3 от името на Джано....
Скрит текст:
Турция переживает трудный момент,
На всё четыре стороны есть огонь
Пламя окружал все лесы Турции
К сожалению не оставляет ничего своем пути, многие животные згорелис многие дома люди остались на улице 😢💔🔥
Связоно с этим событием фанаты Эркана решились от имени его семьи сажать деревья, чтобы заново оживить лес хоть чем-то помочь 🌲🌴☘🌱🌿
Мы тоже желаем чтобы все быстрее закончилось
Пусть всё пройдет Турция 🇹🇷🙏

Скрит текст:

и от феновете на Аслъ...

Скрит текст:

Спокоен пореден горещ ден!

# 200
Привет момичета

Злати,Гости целувки за вас момичета

Гости - искаш зима, ама това лятно изкушение няма да го има.....

Злати - радвам се, че не си забравила рождения ден на моя внук - ще почерпя на патерици....

Скрит текст:

Да ви е сладко Hug

С косенето се справих перфектно, макар да ми е за първи път...Стана много хубаво...

Обещах на Криси да направя снимки, но стана една буря, заваля дъжд...а пък сутринта нямах време да правя снимки....защото имах един неканен гостенин в градината....И него не можах да снимам, защото докато отида да си взема телефона той се скри....Сутринта в 5.15 гледам едно таралежче в градината...И двамата бяхме изненадани...на лампата, стоя и гледам две кръгли очички....и той ме гледа...Телцето му се слива с цвета на пръстта...Гледахме се известно време и се върнах да си взема телефона, но той се беше скрил някъде...Търсих го, но не можах да го намеря...Чувала съм, че където има таралеж в двора, няма змии....и ми подейства успокояващо...В нашата градина няма бурени, но съседния двор е празен и там е малка джунгла - треви, храсти, дървета...сигурно там се крие....В нашата градина има две ябълки и те падат, предполагам, че е дошъл да си хапне ябълки....
Разказах ви, дано да ви е интересно...

И Аслъ ходи на гроздобер....

Да ни е честит месец август В разгара на лятото, морски приключения и емоции!

Хубав почивен ден

# 201
Привет!

Ани Hug,няма как да забравя.Нали са наборчета с внучката!На есен ще имаме първокласници! Simple Smile

Честит рожден ден на внука!
Да расте здраво,весело,радостно и умно дете!Много успехи за напред в училище,
за да радва родителите си и всички близки около него!

Скрит текст:

за баба...

Приятен следобед! IcecreamTropical DrinkBeers

# 202
.

Здравейте, момичета!

Много се зарадвах на инициативата на Еркановите фенове. Те и други ще  ги последват в най-различни прояви, предполагам. Изчакват  да се загасят пожарите. Дори вчера и днес си мисля, че и ние като съседи трябва да се включим. С каквото ни е възможно.

Ани, честит малък рожденик! Нека е много здрав, най-вече, много обичан от мама, тати и баба и...от някои други след време!

Скрит текст:

# 203
Злати, Криси благодаря за поздравите и пожеланията за моето слънчице HugНека всички деца да са живи, здрави, щастливи и обичани HeartFlowers Four Leaf Clover

И аз се радвам на инициативата на феновете на Еркан да засадят дървета. Няма значение какви са дърветата, те са белите дробове на майката Земя....
Скрит текст:
Имах преракание със секретарката на кмета на село...Едната част, която кося се води улица, но не е направена като такава - в смисъл няма асфалт, или поне камъчки, а е затревена....Общинския служител отказва да я коси, защото в страни са насадени дървета - една липа, един орех, една череша и един вишнап....И секретарката ми каза да отрежем дърветата и тогава мога да имам претенции да се коси от общината улицата....А тези дървета са на  45 години...и са живи.....и не са засадени на улицата, а от страни....Ореха беше саморасъл, а другите дървета с ММ ги садихме когато се оженихме....Казах й да отиде в който град иска и да види, че по улиците са засадени дървета. В повечето случай са декоративни, но има и плодни....особено в кварталите с къщи...

Утре, Хатидже Шендил навършва 38 години....
 Гледали сме я в ролите  на Гюлхаят в „Черни планини”, Дила Баразоолу в „Дила ханъм” и Елиф Доан в „Част от мен” и в историческия сериал "Голямото пробуждане"... След края на снимките на последния сериал, Хати е с нова прическа. Няма я разкошната дълга коса...
 По време на снимките в "Черни планини" среща любовта - влюбва се в колегата й Бурак Саяшар, по-късно се ожениха и имат син Джан...

Хатидже Шендил е родена на 2 август 1983 г. в Истанбул, Турция. Израства в Анталия. 17-годишна започва да дефилира за различни марки. Печели второ място на Мис Турция и трето на Мис Европа през 2001 г. Определяна е от различни класации като една от най-красивите жени в Турция.

Да й е честит рождения ден Да е здрава и щастлива и да ни радва с още много нови роли

# 204
Добро утро в първия понеделник на август!

Ани Hug Криси Hug

Честита да е Хатидже!
Да бъде здрава и обичана!Нови роли и творчески успехи! BirthdayGiftTada

Да ни е спорна и късметлийска новата седмица и благословен ден! Flowers Four Leaf CloverBlue Heart

# 205
И аз да се разпиша за днешния горещ ден и първата седмица на август

Злати Hug
Скрит текст:
Какво стана, децата оздравяха ли....

За празника на Хати

Пожелавам на Хати здраве и любов за цял живот Revolving Hearts Да обича и да бъде обичана, защото няма по-голямо щастие от споделената любов

Един хубав летен ден  - споделете го със мен ...

Успешна нова седмица и късмет Flowers Four Leaf Clover

# 206
.
     Привети на това жежко време! Да е честит рожденият ден на Хатидже. Свързващата спойка между нашите два патрона. Хубава, умна и талантлива жена. И хубаво семейство създадоха с Бурак. Въпреки четирите година разлика в нейна полза.

# 207
Драго ми е сутрин да се събудя и да ви кажа
Добро утро
Да си изпием заедно кафето Coffee

И да си пожелаем августовски дъжд!
Дъжд от радост!
Дъжд от приятни изненади!
Дъжд от хубави срещи!
Дъжд от истински приятели!

Криси Hug
Малко уточнение....Хатидже е по-голяма с 5 години от Бурак. Винаги съм си мислила, че това личи при тях...за сега....Може би защото Бурак е по-светъл и има като детско лице....Черната коса на Хатидже я прави да изглежда по улегнала. Винаги ми е харесвала повече с по-светла коса...

Хубав ден и добро настроение

# 208
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, аз също не харесвам Хатидже толкова слаба....останала е само скули в лицето...

Да се поразхладим пиейки сутрешното кафе...

Прреставяте ли си какво е да снимаш в тези жеги облечен по този начин...

# 209
Здравейте,момичета!

"Дните принадлежат на календара, а моментите принадлежат на нас."

Ани Hug Криси Hug

Ани,
Скрит текст:
Децата макар и по-бавно се оправят.Но в тия жеги са постоянно вътре.Сутрин не им се става,докато се оправят и става горещо.Вечер също е задушно.Дъщеря ми сама се занимава с тях.Сватята и в отпуската работи.Зетят освен на работа започна да се занимава с пчеларство. Simple SmileАко бяха в Б-с,макар и в друг комплекс както е сина, можехме да й помогнем.Но в друг град макар и да не е далеч е по-трудно.

от Аслъ във връзка с пожарите в Т-я...
Скрит текст:
Аслы, как и многие известные люди, приняла участие в компании призыва помощи Турции к мировому сообществу и опубликовала в Instagram этот призыв на английском и турецком языках.

Я прошу все страны, которые могут помочь нам в нашей нынешней ситуации. Произошло в общей сложности 112 возгораний, мы все очень устали и опустошены! Пожары, которые продолжаются до сих пор, очень сильные! У нас нет для тушения всех этих локаций столько воздушных вертолетов. Из-за пожара мы уже потеряли 8 человек, бесчисленное количество животных, а также сгорели наши прекрасные леса и природа! Пожалуйста, помогите нам! У нас только одна планета!

Пожалуйста, распространите данное сообщение! Нам очень нужно, чтобы наш голос услышали по всему миру! #helpTurkey

Днес ...

Хубав да ви  е деня,макар и горещ!

ПП Гости Hug,е наминала докато пишех поста си...

Общи условия

Активация на акаунт